Kunstgras Zwijndrecht

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Zwijndrecht? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Zwijndrecht. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken, met zicht op de oude Maas, aan de Zomerlust. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen Kunstgras is ook werkzaam in het stadscentrum van Zwijndrecht. We hebben zelfs een project vlak bij het centrum, aan de Wilgenstraat afgerond. De tuinen zijn vaak  schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Zwijndrecht heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Zwijndrecht

Naast kunstgras leggen in en rond het Centrum van Zwijndrecht zijn wij ook werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn:

Noord, Walburg, Centrum, Oudeland, Nederhoven, Kort Ambacht, en de kernen Heerjansdam en Kleine-Lindt.

Algemene informatie Zwijndrecht

Zwijndrecht ligt in het zuiden van Zuid-Holland, in de Zwijndrechtse Waard op het riviereneiland IJsselmonde, dat omgeven wordt door de Noord en de Nieuwe en Oude Maas. Meer bepaald ligt het dorp bij de samenvloeiing van de Oude Maas, de Noord en de Beneden-Merwede.Zwijndrecht grenst aan de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Het bekende 'Drierivierenpunt', het drukst bevaren punt in Nederland, ligt bij Zwijndrecht. De rivieren Noord, Oude Maas en Beneden-Merwede komen hier samen.

Sinds 2003 maakt ook de voormalige gemeente Heerjansdam deel uit van de gemeente Zwijndrecht. Zwijndrecht werkt samen met enkele buurgemeenten in het regioverband Drechtsteden.

Kunstgrasvelden in Zwijndrecht

Naast het vele groen, dat u vindt in de omgeving vindt in de groene polders en het gebied rondom de k, beschikt Zwijndrecht nog over het Develbos, Park Molenvliet en meer kleiner groen als het arboretum Munnike park.. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Voetbalvereniging Geluksvogels Zwijndrecht, ZZV Pelikaan, ZBC’97, VV Heerjansdam en VV Groote Lindt.Maar veel voetbalverenigingen, de Hockey Club Derby en sommige tennisverenigingen als LTV De Drie Heugels, TV Ter Steeghe en TV Zwijndrecht, spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Zwijndrecht ook ideaal!

Grondsoorten in Zwijndrecht

De bodem van Zwijndrecht bestaat uit kleigrond. Bij het aanleggen van kunstgras dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u daarna wel de volgende voordelen:

Nieuwbouwwijken in Zwijndrecht

Nieuwbouwproject Zomerdijk fase 2

In dit project aan de Ringdijk wordt in deze laatste fase gebouwd aan hoek- en tussenwoningen en in twee typen, Kempenaar en Klipper, woningen met respectievelijk 120m² en 113 m² woonoppervlak.

Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Nieuwbouwproject Bouquet

in samenwerking met toekomstige bewoners worden in de wijk Walburg 25  duurzame  koopwoningen ontwikkeld in 3 typen, waaronder een levensloopbestendige geschakelde Patio Bungalow met als kenmerk dat een slaap- en badkamer op de begane grond is gesitueerd.

Kaveloppervlak       175 tot 400 m2  
Woonoppervlak       95 tot 200 m2

Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Euryza

Pal aan de Oude Maas ontstaat een nieuwe woonwijk: Euryza. In deze mooie wijk aan het water worden zijn en worden 150 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 7 kleinschalige appartementsgebouwen aan de Oude Maas met royale balkons die zowel goed op de zon liggen, als een fantastisch uitzicht op de oude binnenstad van Dordt bieden. Aan de zijde van de Ringdijk en het Euryzaplein worden in een later stadium 43 eengezinswoningen gerealiseerd.
Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin, balkon, of dakterras ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Zwijndrecht waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Zwijndrecht

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Zwijndrecht kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras kopen 's-Hertogenbosch

Familie den Harder


5

"Bij deze wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over mijn kunstgras en ook zeer tevreden bij het advies van mijn aankoop, ik heb het zelf gelegd en dat was super makkelijk, na jullie uitleg. "

Kunstgras kopen 's-Hertogenbosch
Referenties

Kunstgras laten leggen Zwijndrecht

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Zwijndrecht is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Zwijndrecht worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Zwijndrecht dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Zwijndrecht kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Zwijndrecht

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen