Kunstgras Zwijndrecht

Kunstgras leggen Zwijndrecht

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Zwijndrecht? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Zwijndrecht? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Zwijndrecht. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken, met zicht op de oude Maas, aan de Zomerlust. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen Kunstgras is ook werkzaam in het stadscentrum van Zwijndrecht. We hebben zelfs een project vlak bij het centrum, aan de Wilgenstraat afgerond. De tuinen zijn vaak  schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Zwijndrecht heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Zwijndrecht

Naast kunstgras leggen in en rond het Centrum van Zwijndrecht zijn wij ook werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn:

Noord, Walburg, Centrum, Oudeland, Nederhoven, Kort Ambacht, en de kernen Heerjansdam en Kleine-Lindt.

Algemene informatie Zwijndrecht

Zwijndrecht ligt in het zuiden van Zuid-Holland, in de Zwijndrechtse Waard op het riviereneiland IJsselmonde, dat omgeven wordt door de Noord en de Nieuwe en Oude Maas. Meer bepaald ligt het dorp bij de samenvloeiing van de Oude Maas, de Noord en de Beneden-Merwede.Zwijndrecht grenst aan de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Het bekende 'Drierivierenpunt', het drukst bevaren punt in Nederland, ligt bij Zwijndrecht. De rivieren Noord, Oude Maas en Beneden-Merwede komen hier samen.

Sinds 2003 maakt ook de voormalige gemeente Heerjansdam deel uit van de gemeente Zwijndrecht. Zwijndrecht werkt samen met enkele buurgemeenten in het regioverband Drechtsteden.

Kunstgrasvelden in Zwijndrecht

Naast het vele groen, dat u vindt in de omgeving vindt in de groene polders en het gebied rondom de k, beschikt Zwijndrecht nog over het Develbos, Park Molenvliet en meer kleiner groen als het arboretum Munnike park.. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Voetbalvereniging Geluksvogels Zwijndrecht, ZZV Pelikaan, ZBC’97, VV Heerjansdam en VV Groote Lindt.Maar veel voetbalverenigingen, de Hockey Club Derby en sommige tennisverenigingen als LTV De Drie Heugels, TV Ter Steeghe en TV Zwijndrecht, spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Zwijndrecht ook ideaal!

Grondsoorten in Zwijndrecht

De bodem van Zwijndrecht bestaat uit kleigrond. Bij het aanleggen van kunstgras dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u daarna wel de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Zwijndrecht

Nieuwbouwproject Zomerdijk fase 2

In dit project aan de Ringdijk wordt in deze laatste fase gebouwd aan hoek- en tussenwoningen en in twee typen, Kempenaar en Klipper, woningen met respectievelijk 120m² en 113 m² woonoppervlak.

Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Nieuwbouwproject Bouquet

in samenwerking met toekomstige bewoners worden in de wijk Walburg 25  duurzame  koopwoningen ontwikkeld in 3 typen, waaronder een levensloopbestendige geschakelde Patio Bungalow met als kenmerk dat een slaap- en badkamer op de begane grond is gesitueerd.

Kaveloppervlak       175 tot 400 m2  
Woonoppervlak       95 tot 200 m2

Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Euryza

Pal aan de Oude Maas ontstaat een nieuwe woonwijk: Euryza. In deze mooie wijk aan het water worden zijn en worden 150 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 7 kleinschalige appartementsgebouwen aan de Oude Maas met royale balkons die zowel goed op de zon liggen, als een fantastisch uitzicht op de oude binnenstad van Dordt bieden. Aan de zijde van de Ringdijk en het Euryzaplein worden in een later stadium 43 eengezinswoningen gerealiseerd.
Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin, balkon, of dakterras ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Zwijndrecht en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Zwijndrecht

Wilt u kunstgras laten leggen in Zwijndrecht? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Zwijndrecht gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Zwijndrecht

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Zwijndrecht? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!