Kunstgras Zoetermeer (Postcode 2700)

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Zoetermeer? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Zoetermeer. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan Plaats, het stadhuis- of Promenadeplein. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Waar leggen wij kunstgras in Zoetermeer

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Zoetermeer. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Zoetermeer heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Naast kunstgras leggen in en rond het centrum van Zoetermeer zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Juist Jonge gezinnen, maar ook gepensioneerden kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Buytenweg, De Leyens, Meerzicht, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen Oosterheem.

Algemene informatie Zoetermeer

Zoetermeer is een groeistad en maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam -Den Haag.In korte tijd is het dorp uitgegroeid tot de derde gemeente van Zuid Holland. In de volksmond ook wel “Sweet Lake City” genoemd.

Kunstgrasvelden in Zoetermeer

Naast het groen, dat we in de burgemeesterparken als van Tuyllpark, Hoekstrapark, Vernède en het Floriadepark, Binnenpark, de Wijdse Weide, het Westerpark en het gebied rond de Zoetermeerse plas tegenkomen, komen we natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden. Maar ook voetbal-, hockey- en tennisverenigingen spelen meer en meer op kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Zoetermeer ook ideaal!

Grondsoorten in Zoetermeer

Slechts ten Zuiden van Zoetermeer  bestaat de grond kleigrond. Verder bestaat de bodem overwegend uit veen- en zandgrond. Het aanleggen van kunstgras heeft voor u dan de volgende voordelen:

Staat uw woning echter toch op een kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in Zoetermeer

Nieuwbouwproject de watertuin

In de nieuwe woonwijk Meerburg staat de bouw gepland van het project de Watertuin, waarin fraaie tweekappers met achtertuinen aan de nieuw te graven Verde Vista Plas.

Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject van Alkemadehof

Aan het Van Alkemadehof worden 21 energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen zijn energiezuinig, met minimale woonlasten en een schoner milieu. Kopers kunnen meepraten over de inrichting van de gemeenschappelijke binnentuin. Wellicht dat u voorstelt om deze binnentuin in te richten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.?


Nieuwbouwproject Het Groene Hart fase II (in voorbereiding)

Woont u straks In Het Groene Hart van Romantisch Waterzicht schitterend aan de groene uitloper van het Heempark? Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de buurt van Zoetermeer waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Zoetermeer

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Zoetermeer kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Rosmalen

Sofie van Brakel


5

"Snel en netjes gelegd, hele mooie kwaliteit, niet van echt gras te onderscheiden."

Kunstgras leggen Rosmalen
Referenties

Kunstgras laten leggen Zoetermeer

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Zoetermeer is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Zoetermeer worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Zoetermeer dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Zoetermeer kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Zoetermeer

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen