Kunstgras Zoetermeer

Kunstgras leggen Zoetermeer

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Zoetermeer? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Zoetermeer? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Zoetermeer. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan Plaats, het stadhuis- of Promenadeplein. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Waar leggen wij kunstgras in Zoetermeer

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Zoetermeer. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Zoetermeer heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Naast kunstgras leggen in en rond het centrum van Zoetermeer zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Juist Jonge gezinnen, maar ook gepensioneerden kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Buytenweg, De Leyens, Meerzicht, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen Oosterheem.

Algemene informatie Zoetermeer

Zoetermeer is een groeistad en maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam -Den Haag.In korte tijd is het dorp uitgegroeid tot de derde gemeente van Zuid Holland. In de volksmond ook wel “Sweet Lake City” genoemd.

Kunstgrasvelden in Zoetermeer

Naast het groen, dat we in de burgemeesterparken als van Tuyllpark, Hoekstrapark, Vernède en het Floriadepark, Binnenpark, de Wijdse Weide, het Westerpark en het gebied rond de Zoetermeerse plas tegenkomen, komen we natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden. Maar ook voetbal-, hockey- en tennisverenigingen spelen meer en meer op kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Zoetermeer ook ideaal!

Grondsoorten in Zoetermeer

Slechts ten Zuiden van Zoetermeer  bestaat de grond kleigrond. Verder bestaat de bodem overwegend uit veen- en zandgrond. Het aanleggen van kunstgras heeft voor u dan de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. In plaats van water via bestrating naar het riool te   geleiden, komt regenwater nu weer geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Staat uw woning echter toch op een kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in Zoetermeer

Nieuwbouwproject de watertuin

In de nieuwe woonwijk Meerburg staat de bouw gepland van het project de Watertuin, waarin fraaie tweekappers met achtertuinen aan de nieuw te graven Verde Vista Plas.

Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject van Alkemadehof

Aan het Van Alkemadehof worden 21 energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen zijn energiezuinig, met minimale woonlasten en een schoner milieu. Kopers kunnen meepraten over de inrichting van de gemeenschappelijke binnentuin. Wellicht dat u voorstelt om deze binnentuin in te richten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.?


Nieuwbouwproject Het Groene Hart fase II (in voorbereiding)

Woont u straks In Het Groene Hart van Romantisch Waterzicht schitterend aan de groene uitloper van het Heempark? Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Zoetermeer en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Zoetermeer

Wilt u kunstgras laten leggen in Zoetermeer? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Zoetermeer gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Zoetermeer

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Zoetermeer? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!