Kunstgras Zeist

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Zeist? (Postcodegebied 3700). U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Zeist. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken op het Rond. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Zeist. We hebben zelfs een project bij het centrum, aan de Kerkweg afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Zeist heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Zeist

Naast kunstgras leggen in en rond het centrum van Zeist zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken Noord, Oost, West en Den Dolder. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van buurten zijn: Dijnselburg, Staatsliedenkwartier, Vollenhove, Patijnpark, Driebergen, Austerlitz, Kerckebosch, Griffensteyn, Crosestein, Couwenhove, De Brink, Blikkenburg, De Clomp.het Wilhelminapark, Lyceumkwartier, Huis ter Heide en Den Dolder.

Algemene informatie Zeist

De gemeente Zeist ligt  in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht, in het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug en heeft daardoor buiten de woonkernen een overwegend 'groen' karakter. De gemeente telt 62.313 inwoners en heeft een oppervlakte van bijna 50 km². Naast de hoofdplaats Zeist telt de gemeente vier dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. Vanwege het kasteel Slot Zeist wordt Zeist wel Slotstad genoemd.

Belangrijke organisaties die in Zeist zijn gevestigd zijn de Rijksdienst voor de Monumentenzorg, het Wereld Natuur Fonds, de Vogelbescherming, de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en het  Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Kunstgrasvelden in Zeist

Naast het groen, dat u vindt in de omgeving vindt in het Westelijk van Zeist gelegen Panbos, onderdeel van Landgoed Beerschoten en het Oostelijk gelegen Zeister Bos, beschikt Zeist over veel groene parels zoals Hoog Beek en Royen, rondom de kinderboerderij De Brink, de tuinen of park van Slot Zeist, het Walkartpark en het Wilhelminapark.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. VV FZO, VV Jonathan, ZSC Patria, SV Saestum en SV Zeist.

Maar veel van deze voetbalverenigingen, de hockeyverenigingen als SV Phoenix en Schaerweijde en de en tennisverenigingen als TV Griffensteyn, ZTC Shot, TC Bosch en Duin en  LTV Maarn spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Zeist ook ideaal!

Grondsoorten in Zeist

De bodem van Zeist bestaat uit zand- en veengrond. Bij het aanleggen van kunstgras heeft u wel de volgende voordelen:

Mocht uw bodem toch veel klei te bevatten, zoals ten zuiden en zuid-westen van Zeist, dan dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u daarna wel de hierboven genoemde voordelen.

Nieuwbouwwijken in Zeist

Nieuwbouwproject Vondelsteyn in Patijnpark

Zeist heeft er een nieuwe buurt bij. Tussen het Sanatoriumbos en de groene wijk Patijnpark verschijnt Vondelsteyn. De buurt ligt in de oude kern en is ruim opgezet met 10 riante  twee-onder-eenkapwoningen. Een droomplek.  
Bent u als toekomstige bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Lyceumstaete

In het statige Lyceumkwartier in Zeist wordt een zeer exclusief villa-appartementencomplex “Lyceumstate” gerealiseerd. Bij de realisatie van dit kleinschalige project zijn de uitgangspunten luxe, rust, ruimte, privacy, zonligging en exclusiviteit geweest. De appartementen worden fraai op topniveau opgeleverd. De meest aansprekende kenmerken zijn de gigantische buitenruimte, van ongeveer 38m² tot wel 80 m². Daarop wilt u wellicht een waanzinnig mooi tuinterras creëren met hoogwaardig mooi kunstgras van Gras en Groen Kunstgras?

Nieuwbouwproject Julianahof

Bent u volledig ‘verliefd’ geworden op de riante en luxe villa's van de Julianahof?. De prachtige en ruime villa’s, gelegen tussen de Julianalaan en de Frederik Hendriklaan in de bekende koninklijke wijk Kerckebosch/Hoge Dennen, sluiten perfect aan op de vele overige vrijstaande en geschakelde villa's en de geheel eigen sfeer in de gewilde wijk. Als eigenaar en bewoner voel je je dan ook een bevoorrecht mens.
Bent u de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar

weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Zeist waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Zeist

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Zeist kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties


""

Referenties

Kunstgras laten leggen Zeist

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Zeist is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Zeist worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Zeist dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Zeist kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Zeist

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen