Kunstgras Vlaardingen (Postcode 3100)

Kunstgras Vlaardingen

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Vlaardingen? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Vlaardingen. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt of aan de Krabbeplas. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Vlaardingen. We hebben zelfs een project aan de Ridderstraat afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Vlaardingen heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Vlaardingen

Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van Vlaardingen zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Holy, Oostwijk, Vlaardingerambacht, Westwijk en het buurtschap: Zuidbuurt.

Algemene informatie Vlaardingen

Vlaardingen ligt aan de Nieuwe Maas in het Rijnmondgebied, ten westen van Schiedam, ten zuiden van Delft en Schipluiden en ten oosten van Maassluis en Maasland. Vlaardingen bestaat voornamelijk uit stedelijk gebied, met uitzondering van poldergebied ten westen en ten noorden van de stad (deels ingericht als recreatiegebied) en de Broekpolder.

De stad is gelegen zowel aan de Nieuwe Maas en het Scheur, een belangrijke vaarroute voor de Rotterdamse havens. De naoorlogse stadsaanleg, de sanering en vernieuwing daarna, heeft Vlaardingen tot een stad gemaakt met veel groen aan de rand van een immens haven- en industriegebied.

Vlaardingen kreeg waarschijnlijk voor 1273 al stadsrechten. In 1273 verleent Graaf Floris V, stadsrechten die erop wijzen dat ze een uitbreiding zijn van eerder verleende rechten. Dat heeft echter nooit geleid tot de bouw van stadsmuren. De haven is altijd van groot belang geweest omdat deze zowel een goede zeehaven als een goede Rijn- en Maashaven was.

Kunstgrasvelden in Vlaardingen

Naast het groen, dat u vindt in de broekpolder, beschikt Vlaardingen over vele parels van parken zoals o.a., het Oranjepark, het van Heutszpark, het Heempark en het groene hart “De Vlietlanden”. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a.VFC, SV CWO, Zwaluwen, CION, Victoria'04, Deltasport en DVO '32. Maar sommige van deze voetbalclubs en ook hockeyvereniging VMHC Pollux en tennisverenigingen als TV Holy en de Vlaardingse LTV spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Vlaardingen ook ideaal!

Grondsoorten in Vlaardingen

De bodem van Vlaardingen bestaat overwegend uit klei. Bij het aanleggen van kunstgras dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u wel de volgende voordelen:

Nieuwbouwwijken in Vlaardingen

Nieuwbouwproject De Buitenplaats van Ruytenburch

De ontwikkeling van de ongeveer 175 woningen in De Buitenplaats Van Ruytenburch worden stapsgewijs ontwikkeld. Daarom is een grote mix aan woningtypen per deelgebied mogelijk, in verschillende soorten en maten. In deze fase 7 worden, met de Art Nouveau als inspiratiebron, aan park ‘t Hof en de rand van het centrum, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen gebouwd.

Bijvoorbeeld door bijzondere elementen als een dwarskappen, erkers, veranda’s, franse balkons, luiken en ornamenten. Zo ontstaat een gevarieerd aanbod met verrassende details.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Park Hoog Lede (en 8a)

Op het terrein van voormalige Ziekenhuis, direct aan de Vlaardingse Vaart, verrijst het unieke Park Hooglede, dat is voorzien van luxe woningen met grote raampartijen en diepe tuinen en royale appartementen. Uniek, want een deel van de woningen en de twee appartementengebouwen staan direct aan de Vlaardingse Vaart in de door een landschapsarchitect zorgvuldig en met veel van de bestaande varens gecreëerde groene omgeving. Langs de vaart komt een brede natuurzone. Recreatiegebied Broekpolder, met de uitgerekte weilanden, mooie wandel- en fietspaden en speelplaatsen, ligt aan de overzijde en is gemakkelijk bereikbaar via de nieuwe fietsbrug. Ideaal voor sport- en natuurliefhebbers. Wellicht gaat u ook uw tuin, balkon of dakterras inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.?

Nieuwbouwproject Rivierzone (in voorbereiding)

Vlaardingen krijgt er circa 500 woningen bij. Zomer 2017 is de doelstelling om de eerste paal te slaan van de in totaal 355 eengezinswoningen en 155 appartementen tussen het centrum en de rivier Nieuwe Maas.
Bent u als toekomstig bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of (dak)terras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Plaatsnamen in de buurt van Vlaardingen waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Vlaardingen

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Vlaardingen kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Rosmalen

Geoffrey Samuels


5

"De kids spelen er heerlijk op!"

Kunstgras leggen Rosmalen
Referenties

Kunstgras laten leggen Vlaardingen

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Vlaardingen is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Vlaardingen worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Vlaardingen dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Vlaardingen kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Vlaardingen

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen