Kunstgras Venlo (Postcode 5900)

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Venlo? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook in Venlo. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken op het plein aan de markt, met zicht op het prachtige stadhuis. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Waar leggen wij kunstgras in Venlo

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Venlo. We hebben zelfs een project in de Nieuwstraat afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Venlo heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Naast kunstgras leggen in en rond de Binnenstad van Venlo zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken.. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn:  Blerick-stad, Blerick-randgebied, Tegelen en Geloo-Belfeld

Algemene informatie Venlo

Limburgs tweede gemeente van Limburg. Samen met de stadsdelen Blerick en Tegelen vormt Venlo een stedelijk gebied aan de Maas. Blerick was een afzonderlijk dorp, dat pas tijdens de Tweede Wereldoorlog werd opgenomen is in de gemeente Venlo. Hetzelfde geldt voor Tegelen, dat in 2001 samen met het dorp Belfeld bij de gemeente is gevoegd. De eigenlijke stad Venlo omvat alleen het gedeelte van de gemeente tussen de A73, de Duitse grens, de A67 en de Maas. Andere kerkdorpen binnen de gemeente Venlo zijn: 't Ven, Hout-Blerick, Boekend, Steyl, Belfeld, Arcen, Velden en Lomm.
Venlo is een handels-, transport- en industriestad. De stad is het centrum voor de wijde omgeving alsmede koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied. De gemeente Venlo grenst direct aan de Duitse districten Kleef en Viersen. Venlo is gelegen aan een bocht in de Maas en heeft een historisch centrum, al heeft de Tweede Wereldoorlog daar erg veel schade aangericht.

Kunstgrasvelden in Venlo

Er liggen om Venlo een aantal zeer gevarieerde natuurgebieden:
Langs de Maas bevindt zich het Rivierpark Venlo-Velden, het uiterwaardengebied.Wandel maar eens door de groene Maascorridor. Bij Velden vindt u het natuurgebied Zwart Water.  Ten oosten van Venlo, op de steilrand, vindt men de Grote en Kleine Heide. (tot 43 meter hoog). Ten zuiden van Venlo vindt men de Onderste en Bovenste Molen en natuurgebied het Jammerdaal.  Naast het groen daar, beschikt Venlo ook over diverse parken als o.a. het  Wilhelmina-, Juliana- en Beatrixpark, Monseigneur Nolenspark, Vijverhofpark, Schaapsdijkpark, Rosarium, De Weerd, Park Zaarderheiken, Park Manresa, Meeuwbeemdpark, Burgemeester Bergerpark en Arenborgdel.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen in stadion de Koel van VVV en op de velden van Venlosche Boys, Quick Boys, Irene, VCH en HBSV. Maar ook hockeyverenigingen VHC, Tegelse HC, HC Blerick, veel van de tennisverenigingen als TV Venlo, TV Blerick Casino en De Kaetelberg   en veel van de genoemde voetbalverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Venlo ook ideaal!

Grondsoorten in Venlo

De bodem van Venlo bestaat voornamelijk uit zandgrond. Bij het aanleggen van kunstgras  heeft u de volgende voordelen:

In sommige kleine gedeelten van Venlo bestaat de bodem uit klei. In dat geval dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar daarna heeft u dezelfde hierboven genoemde voordelen.

Nieuwbouwwijken in Venlo

Nieuwbouwproject De Vaert Boekend

Aan de rand van het landelijk gelegen Boekend komen in een eerste fase 13 woningen:

4 gezinswoningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen en 5 levensloopbestendige woningen.
De energiezuinige woningen zijn landelijk gelegen in dit dorp in het buitengebied van Venlo. Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Helmusweg

Landelijk wonen aan de rand van Hout-Blerick. Op een schitterende locatie nabij de Helmusweg wordt zeer divers gebouwd. Voor elk wat wils, zoals:

Wellicht gaat u uw tuin, balkon of dakterras inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.?

Nieuwbouwwijk Maasvelden in ontwikkeling

Een nieuwbouwplan tussen de Maas en het centrum van Velden is in ontwikkeling. Uw huis op loopafstand van het dorpscentrum, met alle voorzieningen vlakbij. In Maasvelden, aan de rand van het dorp. Stap op de fiets, neem het veerpontje, of trek de wandelschoenen aan en geniet van vrije tijd. Steek het water over naar Grubbenvorst, het veerpontje is vlakbij en u waant zich op vakantie!  Niets moet hier, behalve genieten!
Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de buurt van Venlo waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Venlo

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Venlo kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras in Vught

Danique Klaassen


5

"Keurig gelegd en netjes achter gelaten!"

Kunstgras in Vught
Referenties

Kunstgras laten leggen Venlo

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Venlo is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Venlo worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Venlo dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Venlo kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Venlo

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen