Kunstgras Venlo

Kunstgras leggen Venlo

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Venlo? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Venlo waar Gras en Groen ook werkt

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Venlo? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook in Venlo. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken op het plein aan de markt, met zicht op het prachtige stadhuis. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Waar leggen wij kunstgras in Venlo

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Venlo. We hebben zelfs een project in de Nieuwstraat afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Venlo heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Naast kunstgras leggen in en rond de Binnenstad van Venlo zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken.. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn:  Blerick-stad, Blerick-randgebied, Tegelen en Geloo-Belfeld

Algemene informatie Venlo

Limburgs tweede gemeente van Limburg. Samen met de stadsdelen Blerick en Tegelen vormt Venlo een stedelijk gebied aan de Maas. Blerick was een afzonderlijk dorp, dat pas tijdens de Tweede Wereldoorlog werd opgenomen is in de gemeente Venlo. Hetzelfde geldt voor Tegelen, dat in 2001 samen met het dorp Belfeld bij de gemeente is gevoegd. De eigenlijke stad Venlo omvat alleen het gedeelte van de gemeente tussen de A73, de Duitse grens, de A67 en de Maas. Andere kerkdorpen binnen de gemeente Venlo zijn: 't Ven, Hout-Blerick, Boekend, Steyl, Belfeld, Arcen, Velden en Lomm.
Venlo is een handels-, transport- en industriestad. De stad is het centrum voor de wijde omgeving alsmede koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied. De gemeente Venlo grenst direct aan de Duitse districten Kleef en Viersen. Venlo is gelegen aan een bocht in de Maas en heeft een historisch centrum, al heeft de Tweede Wereldoorlog daar erg veel schade aangericht.

Kunstgrasvelden in Venlo

Er liggen om Venlo een aantal zeer gevarieerde natuurgebieden:
Langs de Maas bevindt zich het Rivierpark Venlo-Velden, het uiterwaardengebied.Wandel maar eens door de groene Maascorridor. Bij Velden vindt u het natuurgebied Zwart Water.  Ten oosten van Venlo, op de steilrand, vindt men de Grote en Kleine Heide. (tot 43 meter hoog). Ten zuiden van Venlo vindt men de Onderste en Bovenste Molen en natuurgebied het Jammerdaal.  Naast het groen daar, beschikt Venlo ook over diverse parken als o.a. het  Wilhelmina-, Juliana- en Beatrixpark, Monseigneur Nolenspark, Vijverhofpark, Schaapsdijkpark, Rosarium, De Weerd, Park Zaarderheiken, Park Manresa, Meeuwbeemdpark, Burgemeester Bergerpark en Arenborgdel.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen in stadion de Koel van VVV en op de velden van Venlosche Boys, Quick Boys, Irene, VCH en HBSV. Maar ook hockeyverenigingen VHC, Tegelse HC, HC Blerick, veel van de tennisverenigingen als TV Venlo, TV Blerick Casino en De Kaetelberg   en veel van de genoemde voetbalverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Venlo ook ideaal!

Grondsoorten in Venlo

De bodem van Venlo bestaat voornamelijk uit zandgrond. Bij het aanleggen van kunstgras  heeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

In sommige kleine gedeelten van Venlo bestaat de bodem uit klei. In dat geval dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar daarna heeft u dezelfde hierboven genoemde voordelen.

Nieuwbouwwijken in Venlo

Nieuwbouwproject De Vaert Boekend

Aan de rand van het landelijk gelegen Boekend komen in een eerste fase 13 woningen:

4 gezinswoningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen en 5 levensloopbestendige woningen.
De energiezuinige woningen zijn landelijk gelegen in dit dorp in het buitengebied van Venlo. Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Helmusweg

Landelijk wonen aan de rand van Hout-Blerick. Op een schitterende locatie nabij de Helmusweg wordt zeer divers gebouwd. Voor elk wat wils, zoals:

 • starterswoningen
 • levensloopbestendige woningen
 • twee-onder-één-kapwoningen, waarbij men er optioneel een uitbouw kan laten realiseren.
 • geschakelde woningen
 • vrijstaande woningen.  
 • vrije sector kavels aan de randen van het plan gesitueerd waarop u op basis van het beeldkwaliteitplan uw droomhuis in eigen beheer kunt bouwen.

Wellicht gaat u uw tuin, balkon of dakterras inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwwijk Maasvelden in ontwikkeling

Een nieuwbouwplan tussen de Maas en het centrum van Velden is in ontwikkeling. Uw huis op loopafstand van het dorpscentrum, met alle voorzieningen vlakbij. In Maasvelden, aan de rand van het dorp. Stap op de fiets, neem het veerpontje, of trek de wandelschoenen aan en geniet van vrije tijd. Steek het water over naar Grubbenvorst, het veerpontje is vlakbij en u waant zich op vakantie!  Niets moet hier, behalve genieten!
Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aanGras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Venlo en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Venlo

Wilt u kunstgras laten leggen in Venlo? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Venlo gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Venlo

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Venlo? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!