Kunstgras Veenendaal

Kunstgras leggen Veenendaal

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Veenendaal? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Veenendaal waar Gras en Groen ook werkt

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Veenendaal? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Veenendaal. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Veenendaal. We hebben zelfs een project aan de Achterkerkstraat. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Veenendaal heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Veenendaal

Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van Veenendaal zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden zijn: Centrum ('t Dorp), Noordoost, Zuidoost, Zuidwest, Noordwest en West.

Algemene informatie Veenendaal

Veenendaal is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Ze maakt tegenwoordig deel uit van het samenwerkingsverband Regio Food Valley. Samen met de sigarenindustrie was de textielindustrie tot in de eerste helft van de 20e eeuw bepalend voor Veenendaal. Veenendaal was aanvankelijk een brinkdorp met lintbebouwing verdeeld over twee provincies. Er was sprake van een Utrechts ('Stichts') Veenendaal en een Gelders Veenendaal. Stichts Veenendaal viel net als Renswoude onder de gemeente Rhenen, Gelders Veenendaal onder Ede.Pas in 1960 voegde Gelders Veenendaal zich door een grenscorrectie bij Stichts Veenendaal, waarbij tevens stukken van Rhenen en Renswoude werden geannexeerd.

Kunstgrasvelden in Veenendaal

Naast het groen van de Utrechtse Heuvelrug en het Prattenburgse bos,, dat u vindt in de omgeving, beschikt Veenendaal over nog andere parels  zoals o.a. de Roode Haan, het stadspark en het Dragonderpark.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. VV Veenendaal, GVVV, VV de Merino’s, DOVO en VRC. Maar sommige voetbalclubs  en tennisverenigingen als de Veenendaalse TC, TV Spitsbergen en TV Veenendaal-West en ook hockeyvereniging MHC Spitsbergen, spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Veenendaal ook ideaal!

Grondsoorten in Veenendaal

De bodem van Veenendaal bestaat voornamelijk uit veen- en zandgrond. Bij het aanleggen van kunstgras heeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Mocht uw tuinbodem onverhoopt toch veel klei bevatten, dan adviseren wij u, eerst een drainerende zandlaag aan te brengen.

Nieuwbouwwijken in Veenendaal

Nieuwbouwproject Nieuw Salamander FASE 1

Op de mooiste nieuwbouwlocatie van Veenendaal aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug worden 76 statige rijwoningen, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen gebouwd.
Ook zijn er nog enkele vrije kavels beschikbaar vanaf 496 m2. De kavels bieden uitstekende mogelijkheden om uw eigen droomhuis te realiseren.
Het gebied grenst aan villawijk Salamander, van waaruit u zo de ''Prattenburgse'' Bossen in loopt. Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Veenrijk  

Veenrijk is een kleinschalig nieuwbouwproject van 24 villa’s in Veenendaal-oost.  In dit deelplan van de wooneilanden in de “Veenderij”  woont u in een groene omgeving waar water een hoofdrol speelt. Dichtbij winkels, scholen, sportvoorzieningen, De Groene Grens en het station. De Veenderij is landelijk opgezet met een ruimtelijk karakter. Het is autoluw om kinderen veilig en vrij te kunnen laten spelen en fietsen. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Nieuwbouwproject Parkzicht   

Ook dit kleinschalige nieuwbouwproject in Veenendaal-oost (deelwijk De Ontmoeting) bestaat uit 14 tussenwoningen, 2 eindwoningen en 4 eindwoningen (XL). Riant  ruim, centraal gelegen en ook nog eens betaalbaar. Een royale eengezins rijwoning met de woonkamer aan de tuin en de keuken aan de voorzijde met uitzicht op groenstroken of een waterpartij. Ideaal voor u, wanneer u van comfortabel wonen in een prachtige omgeving houdt, in een gezellige buurt met veel groen. Dat is Parkzicht!

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Veenendaal en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Veenendaal

Wilt u kunstgras laten leggen in Veenendaal? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Veenendaal gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Veenendaal

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Veenendaal? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!