Kunstgras Tilburg (Postcode 5000)

Waar leggen wij kunstgras in Tilburg

Wilt u kunstgras laten leggen in Tilburg Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het Centrum. Ondanks de drukke binnenstad hebben wij zelfs in de Sint Josephstraat  een project met kunstgras op kunnen leveren. Maar ook in de overige stadsdelen Zuid, Noord, West en Oost, in wijken en delen als de Reeshof, Armhof, Broekhoven,Korvel,het Goirke, het Zand, Wandelbos, de Oude Warande, Stokhasselt, de Quirijnstok, Bosscheweg, Groenewoud, Berkel Enschot en Udenhout kunt u ons vinden.Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Tilburg het mooist aangelegde kunstgras-gazon leggen. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Tilburg

De gemeente Tilburg is bekend geworden als textielstad. Er wonen 212.941 mensen. In Tilburg zijn een conservatorium, een dansacademie en de enige Rockacademie die Nederland rijk is, gevestigd. Tilburg heeft meerdere hogescholen en een Universiteit. Na het verdwijnen van de textielindustrie heeft de regio Tilburg zich door haar ligging ook ontwikkeld tot groot logistiek centrum voor veel bedrijven, of als assemblagefabriek voor elektrische auto’s van Tesla. Ook zijn er grote verzekeraars en bankinstellingen, die hier hun zetel of kantoren hebben.Een toonbeeld van de Tilburgse vernieuwingsdrang is het Museum de Pont voor hedendaagse kunst. Omdat Tilburg een rijk studentenleven kent en met haar conservatorium, dansacademie en de enige in Nederland aanwezige Rockacademie heeft zij naast een schouwburg ook een concertzaal en het poppodium 013.

Kunstgrasvelden in Tilburg

Tilburg kent ongeveer 200 sportverenigingen, waarbij u meer dan 70 verschillende sporten kunt beoefenen. Naast eredivisie voetbalvereniging Willem II, is daar de nieuwe fusievereniging FC Tilburg, waarin het voormalige TSV Longa, NOAD en RKTVV zijn verenigd en in de Hockeysport zijn HCT en Were Di wel bekend.De laatste is bovendien een omnisportvereniging, waar u meerdere sporten, als Tennis kan beoefenen. Veel van deze verenigingen spelen en of trainen al op een kunstgrasveld.Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Tilburg ook ideaal.

Grondsoorten in Tilburg

De grondsoort in en rondom Tilburg is overwegend zandgrond. De voordelen van het aanleggen van kunstgras op een dergelijke bodem zijn de volgende:

Nieuwbouwwijken in Tilburg

Nieuwbouwproject de Noorderstreek

Op de plaats  waar ooit  de wijnkelders van wijnimporteur Verbunt stonden, wordt nu een bijzondere woonwijk gebouwd. In totaal is er ruimte voor 300 woningen. Sfeervol en beschut, als een apart dorpje middenin de grote stad  Eén ding zal op “het 8,5 hectare terroir” nooit veranderen: smaak  zal hier de boventoon voeren. Bourgondisch, gemoedelijk en kleinschalig.  Er komen hoekwoningen, tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe huizen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject Park Centraal (in voorbereiding)  

Wordt u de gelukkige bewoner van een woning rondom een eigen park?. Tussen de bomen, het groen en volop ruimte voor de kids om te spelen. In een dertiger-jaren-stijl of juist ultra modern? Een gezellig winkelcentrum, scholen, sportfaciliteiten en een fijne dagopvang zijn al in de buurt. Dat is pas fijn thuiskomen? Het kan straks in Park Centraal, aan de uiterste westrand van Tilburg, dat uiteindelijk ruimte zal bieden aan circa 380 woningen. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diverse prijscategorieën.Op uw grote kavel is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Wonen aan de Waterkant - Blok E

De circa 305 woningen worden in meerdere blokken ontwikkeld, gerealiseerd en verkocht..

Op de hoek van de Piushaven en het Wilhelminakanaal, kenmerk het project "Aan de Waterkant" zich door de speelse bouwwijze met een grote diversiteit in bouwstijl, kleur metselwerk en grootte. In één ding zijn ze echter allemaal gelijk: de ongelooflijk unieke en goede ligging t.o.v. de gezellige binnenstad (1 km) Een opsomming van voordelen:

Blok E is dus het 4e woonblok, dat zal bestaan uit 37 eengezinswoningen, voor elk wat wils, gelegen aan het Kanaal en grenzend aan het Casper Houbenplein. Ook nu weer een grote diversiteit aan woningen.

Wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten aan uw tuin? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de buurt van Tilburg waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Tilburg

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Tilburg kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Arnhem

Suzan Kock


5

"Door de service in jullie showroom waren wij al snel uit onze keuze."

Kunstgras leggen Arnhem
Referenties

Kunstgras laten leggen Tilburg

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Tilburg is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Tilburg worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Tilburg dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Tilburg kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Tilburg

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen