Kunstgras Terneuzen

Kunstgras leggen Terneuzen

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Terneuzen? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Terneuzen waar Gras en Groen ook werkt

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Terneuzen? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Terneuzen. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt of met zicht op het water aan de Scheldeboulevard. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen Kunstgras is ook werkzaam in het stadscentrum van Terneuzen. We hebben zelfs een project bij het centrum, aan de nieuwstraat afgerond. De tuinen zijn vaak  schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Terneuzen heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Terneuzen

Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van Terneuzen zijn wij ook werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn:

Java,Noordpolder, Serlippenspolder, Lievenspolder, Triniteit, Zuidpolder, Zuiderpark, Oude Vaart, Katspolder, Oudelandsehoeve, Zeldenrust, De Kraag, Sint Annapolder, Driewegen en
Othene

Algemene informatie Terneuzen

Terneuzen is een stad in de provincie Zeeland is een van de laatste plaatsen die stadsrechten heeft verkregen. Terneuzen telt 25.147 inwoners (30 december 2014). Daarmee is het de vierde stad van Zeeland.Ook Biervliet, Hoek, Philippine, Sluiskil Sas van Gent, West- en Zuiddorpe, Koewacht Axel en Zaamslag behoren tot de gemeente.
Terneuzen vervult een centrumfunctie in Zeeuws-Vlaanderen.
De Haven van Zeeland, waartoe de havens van Terneuzen en Vlissingen behoort, wordt gezien als de derde haven van Nederland na Rotterdam en Amsterdam.
De belangrijkste watervoorzieningen voor recreatieve doeleinden zijn de Otheense Kreek, de Westerschelde en de Braakman.

Ten westen van het kanaal ligt de voornaamste vestiging van Dow Chemical in Europa. Deze chemiereus is thans de grootste werkgever binnen de provincie Zeeland.In de kanaalzone zitten nog andere grote bedrijven als Bertschi AG, Broomchemie, Cargill, Nedalco, Katoen Natie, Verbrugge Container Terminal, Vos Logistics en Yara Sluiskil BV.

Kunstgrasvelden in Terneuzen

Naast het vele groen, dat u vindt in de omgeving vindt in de groene polders en het gebied rondom de Otheense Kreek, beschikt Terneuzen niet over grote groene parken, maar des te meer veel kleiner wijkgebonden speelgroen. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Voetbalvereniging Terneuzen en Terneuzense Boys.

Maar veel voetbalverenigingen, de Terneuzen Mixed Hockey Club Olympia en sommige tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Terneuzen ook ideaal!

Grondsoorten in Terneuzen

De bodem van Terneuzen bestaat uit kleigrond. Bij het aanleggen van kunstgras dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u daarna wel de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Terneuzen Othene Zuid

Nieuwbouwproject Zonnebloem

Wonen omringd door de natuur
De prachtige oevers van de Otheense kreek zijn goed bereikbaar vanuit Othene Zuid. Het 'rondje kreek' biedt goede mogelijkheden tot ontspanning en recreatie.
Per deelgebied van Othene Zuid worden de woningen uitgewerkt in een zeer gevarieerd aanbod. Op de vrije kavels kan gekozen worden voor een eigen uitstraling.

Aan de Schepenlaan worden in de vierde fase van Othene Zuid, riante tussenwoningen van het type Zonnebloem Z4.( €174.000) gerealiseerd en zeer royale tweekappers aangeboden van het type Zonnebloem Z2.(€264.900), die ook nog eens aan de achterzijde uitbreidbaar zijn.

Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Aurelia

Twee onder een kap-erkerwoningen met grote ramen tot op de vloer voor veel lichtinval en uitzicht. De woonkamer is maar liefst 4 meter breed bij 10,5 meter diep en biedt volop ruimte om uw eigen indeling te maken of uit te breiden! De ouderslaapkamer meet zelfs bijna 20 m²

Wellicht gaat u uw ruime tuin ook inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Nieuwbouwproject De vliegende Hollander

In dit project worden zelfs meer dan tien verschillende typen woningen aangeboden, met prijzen tussen € 208.000 en € 309.000, waaronder geschakelde levensloopbestendige bungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond op riante percelen , die u een zee aan ruimte biedt met een fraai vormgegeven trap/klokgevel. Optioneel is de begane grond uit te breiden, waardoor leefruimte nog ruimer wordt. Een keur aan woningen, waarvan er één u als gegoten lijkt te passen.
Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Terneuzen en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Terneuzen

Wilt u kunstgras laten leggen in Terneuzen? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Terneuzen gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Terneuzen

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Terneuzen? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Voorjaarsactie: Nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!