Gratis kunstgras stalen aanvragen

U wilt graag kunstgras aanschaffen, maar weet nog niet precies welke kunstgrassoort het beste bij uw wensen en tuin past. Hiervoor zou u een bezoekje kunnen brengen aan onze showtuin in 's-Hertogenbosch, maar wij begrijpen natuurlijk dat niet iedereen hier even dichtbij in de buurt woont. Dit is geen enkel probleem.

Gras en Groen heeft hier een handige oplossing voor. U kunt namelijk online gratis kunstgras stalen aanvragen. Deze versturen wij vervolgens naar uw huis, waarbij u de verschillende soorten kunt vergelijken. De stalendoosjes passen gewoon door de brievenbus, u hoeft hier dus niet voor thuis te blijven!

Hoe vraagt u de stalen aan?

De kunstgras stalen kunt u uitkiezen en bestellen via ons formulier op de website. 

  • Kies de drie gewenste stalen en vul uw stalendoos
  • Geef aanvullende informatie over het formaat van uw gazon
  • Vul uw adres gegevens in (De stalendoos past door de brievenbus)
  • Verstuur uw aanvraag en ontvang de stalen binnen twee werkdagen
boek gras en groen • Gras en Groen Kunstgras
Vraag gratis kunstgras stalen aan!
Selecteer eenvoudig uw drie favoriete soorten
Laat uw gegevens achter in het formulier
Ontvang de stalen binnen 2 werkdagen in de brievenbus

Keuze uit 10 verschillende soorten kunstgras

Het uitzoeken van kunstgras is niet eenvoudig. Vooral niet wanneer er een ruim assortiment is. Om u te helpen hebben wij een beschrijvende tekst bij de verschillende soorten kunstgras toegevoegd. Zo kunt u alvast informatie inwinnen en bekijken welke soort het beste bij uw wensen past.

Onze populairste kunstgrassoorten:

  • Orlando Green. Al een aantal jaar een van de toppers uit ons assortiment
  • San Francisco Ace. Onze absolute topper dat niet van echt gras te onderscheiden is.
  • Super Lazy Florida. Ontzettend lange vezels met een natuurlijke uitstraling.
soorten kunstgras • Gras en Groen Kunstgras

Wrijf de kunstgras stalen even op voordat u deze gaat beoordelen!

Na het uitkiezen van de juiste stalen zullen deze binnen twee werkdagen bij u thuis bezorgd worden. De kunstgras stalen zitten in een kleine doos, waardoor de vezels waarschijnlijk een beetje plat zijn gaan liggen.

Voordat u een oordeel gaat vellen over de verschillende soorten is het noodzakelijk om deze even met uw hand op te borstelen. Dit kunt u eenvoudig doen door met uw hand tegen de vezels van het kunstgras in te strijken. Zo komen de vezels weer mooi rechtop te staan en krijgt u een goed beeld van onze de verschillende soorten. Het kunstgras komt ook zo in uw tuin te liggen!

Kunstgras bestellen

Heeft u een weloverwogen keuze kunnen maken? Bestel dan hier uw kunstgras! U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf aan te leggen, maar ook om dit uit te laten besteden aan onze specialisten. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd en bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Kunstgras laten leggen door Gras en Groen

Niet iedereen is een doe-het-zelver of heeft hier simpelweg geen tijd voor. Laat uw kunstgras dan aanleggen door Gras en Groen! Al vanaf € 9,- per m² komen wij onze werkzaamheden bij u thuis uitvoeren. Kijk hier voor onze prijzen. U kunt ervoor kiezen om alles aan ons uit te besteden, maar ook om sommige klusjes zelf uit te voeren.