Gratis kunstgras stalen aanvragen

U wilt graag kunstgras aanschaffen, maar weet nog niet precies welke kunstgrassoort het beste bij uw wensen en tuin past. Hiervoor zou u een bezoekje kunnen brengen aan onze showtuin in 's-Hertogenbosch, maar wij begrijpen natuurlijk dat niet iedereen hier even dichtbij in de buurt woont. Dit is geen enkel probleem.

Gras en Groen heeft hier een handige oplossing voor. U kunt namelijk online gratis kunstgras stalen aanvragen. Deze versturen wij vervolgens naar uw huis, waarbij u de verschillende soorten kunt vergelijken. De stalendoosjes passen gewoon door de brievenbus, u hoeft hier dus niet voor thuis te blijven!

Hoe vraagt u de stalen aan?

De kunstgras stalen kunt u uitkiezen en bestellen via ons formulier op de website. 

  • Kies de drie gewenste stalen en vul uw stalendoos
  • Geef aanvullende informatie over het formaat van uw gazon
  • Vul uw adres gegevens in (De stalendoos past door de brievenbus)
  • Verstuur uw aanvraag en ontvang de stalen binnen twee werkdagen

Keuze uit 10 verschillende soorten kunstgras

Het uitzoeken van kunstgras is niet eenvoudig. Vooral niet wanneer er een ruim assortiment is. Om u te helpen hebben wij een beschrijvende tekst bij de verschillende soorten kunstgras toegevoegd. Zo kunt u alvast informatie inwinnen en bekijken welke soort het beste bij uw wensen past.

Onze populairste kunstgrassoorten:

  • Orlando Green. Al een aantal jaar een van de toppers uit ons assortiment
  • San Francisco Ace. Onze absolute topper dat niet van echt gras te onderscheiden is.
  • Super Lazy Florida. Ontzettend lange vezels met een natuurlijke uitstraling.
Kunstgrasshowtuindenbosch1 • Gras en Groen Kunstgras

Wrijf de kunstgras stalen even op voordat u deze gaat beoordelen!

Na het uitkiezen van de juiste stalen zullen deze binnen twee werkdagen bij u thuis bezorgd worden. De kunstgras stalen zitten in een kleine doos, waardoor de vezels waarschijnlijk een beetje plat zijn gaan liggen.

Voordat u een oordeel gaat vellen over de verschillende soorten is het noodzakelijk om deze even met uw hand op te borstelen. Dit kunt u eenvoudig doen door met uw hand tegen de vezels van het kunstgras in te strijken. Zo komen de vezels weer mooi rechtop te staan en krijgt u een goed beeld van onze de verschillende soorten. Het kunstgras komt ook zo in uw tuin te liggen!

Kunstgras bestellen

Heeft u een weloverwogen keuze kunnen maken? U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf aan te leggen, maar ook om dit uit te laten besteden aan onze specialisten. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd en bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Kunstgras laten leggen door Gras en Groen

Niet iedereen is een doe-het-zelver of heeft hier simpelweg geen tijd voor. Laat uw kunstgras dan aanleggen door Gras en Groen! Al vanaf € 9,- per m² komen wij onze werkzaamheden bij u thuis uitvoeren. Kijk hier voor onze prijzen. U kunt ervoor kiezen om alles aan ons uit te besteden, maar ook om sommige klusjes zelf uit te voeren.

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!