Kunstgras Spijkenisse (Postcode 3200)

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Spijkenisse? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Spijkenisse. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een (boot)terrasje te pakken aan de Westkade. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen Kunstgras is ook werkzaam in het stadscentrum van Spijkenisse. We hebben zelfs een project bij het centrum (het dorp), aan de Thorbeckelaan afgerond. De tuinen zijn vaak  schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Spijkenisse heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Spijkenisse

Naast kunstgras leggen in en rond het Centrum van Spijkenisse zijn wij ook werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn:

De Akkers, De Elementen, Gildenwijk, Groenewoud, De Hoek, Hoogwerf, Maaswijk, Schenkel, Schiekamp, Staalmeesters, Sterrenkwartier, Vierambachten, Vogelenzang, Vriesland,en Waterland

Algemene informatie Spijkenisse

Spijkenisse is een stad en voormalige gemeente in de gemeente Nissewaard op het eiland Putten in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente neemt deel aan de  Stadsregio Rotterdam en Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Op 1 januari 2015 fuseerden de gemeenten Spijkenisse en Bernisse tot de nieuwe gemeente Nissewaard en telt 85.293 inwoners (29 april 2016) Spijkenisse is ontstaan als een boeren- en vissersgemeenschap aan een kreek van de Oude Maas en lag tot 1903 op een eiland zonder vaste oeververbindingen. Pas sinds de aanleg van een vaste oeververbinding met Rotterdam kwam er meer diversiteit in - en groei van - de bevolking.

Kunstgrasvelden in Spijkenisse

Naast het vele groen, dat u vindt in de omgeving vindt in de groene polders en het gebied rondom de Otheense Kreek, beschikt Spijkenisse niet over grote groene parken, maar des te meer veel kleiner wijkgebonden speelgroen. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Voetbalvereniging Spijkenisse, SCO 63, SC Botlek en Hekelingen.

Maar veel voetbalverenigingen, de Hockey Club HVS Spijkenisse en sommige tennisverenigingen als LTV De Dalle, de Hartel en TV Zandplaat spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Spijkenisse ook ideaal!

Grondsoorten in Spijkenisse

De bodem van Spijkenisse bestaat uit kleigrond. Bij het aanleggen van kunstgras dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u daarna wel de volgende voordelen:

Nieuwbouwwijken in Spijkenisse

Nieuwbouwproject Het Land- fase 10

Het Land: een wijk met karakter, opvallend onderdeel van De Elementen. En het wordt er alleen nog maar mooier op met fase 10.  Wéér een succesvolle fase, nu met maar liefst 5 verschillende woningtypen in 32 woningen.

In zo’n fijne  eengezinswoning met de karakteristieke architectuur van de jaren dertig van de vorige eeuw, of met de luxe van een ruime twee-onder-één-kap woning met een frontbreedte van wel 7,3 meter met woonoppervlakten van 116 tot 170 m² op percelen van 142 tot 286 m².

Details als erkers, dakoverstekken en metselverbanden. Zo’n wijk van vroeger. De straten zijn er breed, de voortuinen groot. Elke woning staat op een ruim kavel. Flinke tuinen en het groen op straat, geven de wijk een vriendelijk karakter. Wellicht gaat u uw ruime tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Nieuwbouwproject Het Land- fase 11

Hetzelfde kan worden gezegd van fase 11 met ook 5 verschillende woningtypen, in 30 woningen.|Een fijne eengezinswoning met de karakteristieke architectuur van Het Land, of de luxe van een ruime twee-onder-één-kap woning met woonoppervlakten tussen 116 tot 170 m² op percelen van 157 tot maar liefst 408 m²

Het Land is zo’n wijk die, door de aansprekende stijl uit de jaren dertig van de vorige eeuw, meteen vertrouwd aanvoelt en zal een zeer goede investering blijken. De flinke kavels zijn soms nog groter dan in fase 10. Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject De Haven - Fregat

Leg aan in De Haven van Spijkenisse!  

Na Het Land, Het Park en De Dijk wordt de koers verlegd naar De Haven.De Elementen gaat de volgende fase in. Van herenhuis tot pakhuiswoning. De Haven wordt doorsneden door water en de variatie in woningen in De Haven is groot.

Van notariswoning tot tweekapper. En van appartement tot stoere  eengezinswoning. Dat maakt De Haven tot een plan voor iedereen. De stijl is die de havenbuurten van weleer.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Spijkenisse waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Spijkenisse

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Spijkenisse kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras Wijk bij Duurstede

Wilma Lauteslager


5

"Goed advies, prettige samenwerking. De tuin is weer mooi geworden!"

Kunstgras Wijk bij Duurstede
Referenties

Kunstgras laten leggen Spijkenisse

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Spijkenisse is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Spijkenisse worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Spijkenisse dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Spijkenisse kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Spijkenisse

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen