Kunstgras Spijkenisse

Kunstgras leggen Spijkenisse

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Spijkenisse? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Spijkenisse? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Spijkenisse. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een (boot)terrasje te pakken aan de Westkade. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen Kunstgras is ook werkzaam in het stadscentrum van Spijkenisse. We hebben zelfs een project bij het centrum (het dorp), aan de Thorbeckelaan afgerond. De tuinen zijn vaak  schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Spijkenisse heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Spijkenisse

Naast kunstgras leggen in en rond het Centrum van Spijkenisse zijn wij ook werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn:

De Akkers, De Elementen, Gildenwijk, Groenewoud, De Hoek, Hoogwerf, Maaswijk, Schenkel, Schiekamp, Staalmeesters, Sterrenkwartier, Vierambachten, Vogelenzang, Vriesland,en Waterland

Algemene informatie Spijkenisse

Spijkenisse is een stad en voormalige gemeente in de gemeente Nissewaard op het eiland Putten in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente neemt deel aan de  Stadsregio Rotterdam en Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Op 1 januari 2015 fuseerden de gemeenten Spijkenisse en Bernisse tot de nieuwe gemeente Nissewaard en telt 85.293 inwoners (29 april 2016) Spijkenisse is ontstaan als een boeren- en vissersgemeenschap aan een kreek van de Oude Maas en lag tot 1903 op een eiland zonder vaste oeververbindingen. Pas sinds de aanleg van een vaste oeververbinding met Rotterdam kwam er meer diversiteit in - en groei van - de bevolking.

Kunstgrasvelden in Spijkenisse

Naast het vele groen, dat u vindt in de omgeving vindt in de groene polders en het gebied rondom de Otheense Kreek, beschikt Spijkenisse niet over grote groene parken, maar des te meer veel kleiner wijkgebonden speelgroen. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Voetbalvereniging Spijkenisse, SCO 63, SC Botlek en Hekelingen.

Maar veel voetbalverenigingen, de Hockey Club HVS Spijkenisse en sommige tennisverenigingen als LTV De Dalle, de Hartel en TV Zandplaat spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Spijkenisse ook ideaal!

Grondsoorten in Spijkenisse

De bodem van Spijkenisse bestaat uit kleigrond. Bij het aanleggen van kunstgras dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u daarna wel de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Spijkenisse

Nieuwbouwproject Het Land- fase 10

Het Land: een wijk met karakter, opvallend onderdeel van De Elementen. En het wordt er alleen nog maar mooier op met fase 10.  Wéér een succesvolle fase, nu met maar liefst 5 verschillende woningtypen in 32 woningen.

In zo’n fijne  eengezinswoning met de karakteristieke architectuur van de jaren dertig van de vorige eeuw, of met de luxe van een ruime twee-onder-één-kap woning met een frontbreedte van wel 7,3 meter met woonoppervlakten van 116 tot 170 m² op percelen van 142 tot 286 m².

Details als erkers, dakoverstekken en metselverbanden. Zo’n wijk van vroeger. De straten zijn er breed, de voortuinen groot. Elke woning staat op een ruim kavel. Flinke tuinen en het groen op straat, geven de wijk een vriendelijk karakter. Wellicht gaat u uw ruime tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Nieuwbouwproject Het Land- fase 11

Hetzelfde kan worden gezegd van fase 11 met ook 5 verschillende woningtypen, in 30 woningen.|Een fijne eengezinswoning met de karakteristieke architectuur van Het Land, of de luxe van een ruime twee-onder-één-kap woning met woonoppervlakten tussen 116 tot 170 m² op percelen van 157 tot maar liefst 408 m²

Het Land is zo’n wijk die, door de aansprekende stijl uit de jaren dertig van de vorige eeuw, meteen vertrouwd aanvoelt en zal een zeer goede investering blijken. De flinke kavels zijn soms nog groter dan in fase 10. Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject De Haven - Fregat

Leg aan in De Haven van Spijkenisse!  

Na Het Land, Het Park en De Dijk wordt de koers verlegd naar De Haven.De Elementen gaat de volgende fase in. Van herenhuis tot pakhuiswoning. De Haven wordt doorsneden door water en de variatie in woningen in De Haven is groot.

Van notariswoning tot tweekapper. En van appartement tot stoere  eengezinswoning. Dat maakt De Haven tot een plan voor iedereen. De stijl is die de havenbuurten van weleer.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Spijkenisse en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Spijkenisse

Wilt u kunstgras laten leggen in Spijkenisse? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Spijkenisse gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Spijkenisse

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Spijkenisse? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!