Kunstgras Rotterdam (Postcode 3000)

Waar leggen wij kunstgras in Rotterdam

Wilt u kunstgras laten leggen in Rotterdam? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukke binnenstad hebben wij tot zelfs tot vlakbij de Coolsingel projecten met kunstgras op kunnen leveren.

Ondanks de drukte in en rondom het centrum van de stad hebben wij tot zelfs tot vlakbij de Coolsingel projecten op kunnen leveren.Maar ook in de stadsdelen als Delfshaven, Overschie, Hillegersberg, Kralingen-Crooswijk, Charlois of Hoogvliet en nog vele andere wijken. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Rotterdam het mooist aangelegde kunstgras-gazon leggen.Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Rotterdam

Dé wereld- en wereldhavenstad van scheepsbouw, watertaxi’s, vervoer, overslag, aardolie en containers. De al veertig jaar zeer druk bezochte Wereldhavendagen laten zien dat Rotterdam bruist. De stad aan de Rotte en Maas beweegt continu in de tijd en getuigt dus ook van visie en moderne Hoogbouw, zoals op de Kop van Zuid, de Maastoren (164 meter) en vooruitstrevende architectuur. Denk maar aan de Erasmus- en Willemsbrug en Euromast. Hoe vooruitstrevend zijn de kubuswoningen en Blaaktoren wel niet gebleken? Een stad van R.E.T. en de Metro, Ahoi, de koopgoot en haar aorta: de Lijnbaan en Coolsingel, die het centrum zo tekenen. Maar vergeet als rustpunt de al vanaf 1855 bestaande Diergaarde Blijdorp niet, dat de eerste fase van project Oceanium 2.0 in 2016 afrondde. “Aansprekend, soms functioneel, toekomstgericht en met gevoel voor traditie”. Dit komt ook tot uiting in het Cameretten cabaretfestival of het altijd zeer speciale Internationale Filmfestival. de Marathon met haar ultra-snelle tijden, het ATP-tennistoernooi en het North Sea Jazz festival.

Rotterdam houdt van het traditionele en is dan ook een stad een stad met veel respect voor het behoud van Delfshaven en overige buurten/wijken zoals Cool, Crooswijk, het Oude en Nieuwe Westen, Het Scheepvaartkwartier, Kralingen, het Oude Noorden en Hillegersberg. Meestal nog vooroorlogse wijken met soms grote, mooi gedetailleerde en nu monumentale panden.

Kunstgrasvelden in Rotterdam

Natuurlijk spelen en of trainen vele voetbalclubs zoals Feyenoord naast het indrukwekkende stadion, Sparta op het gezellige Kasteel op Spangen en Excelsior op het kleine Woudestein, ook Hockey Club Rotterdam en veel andere hockey- of tennisverenigingen momenteel op kunstgras. Voor elke sport en ondergrond een eigen specifieke soort. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor inwoners van Rotterdam ook ideaal

Grondsoorten in Rotterdam

Naast een zeer stedelijke bebouwing en het vele water is de grondsoort in Rotterdam overwegend een kleibodem, soms wat opgehoogd met zandlagen. Logisch, gezien de vele rivieren die hier hun slib hebben afgezet en de uitgegraven havengebieden.

De voordelen van het aanleggen van kunstgras in een dergelijk nat gebied door de kleigrond, zijn de volgende:

Nieuwbouwprojecten in Rotterdam

Nieuwbouwprojecten “Thuis in Overschie” en “de Laan op Zuid”

In Rotterdam zijn onlangs op veel plekken nieuwbouw huizen gebouwd, of worden er binnenkort nieuwe projecten gerealiseerd. Bent u misschien wel de gelukkige eigenaar van een van de 31 nieuw te bouwen woningen op grote percelen van project “Thuis in Overschie tussen de Burgemeester Josselin de Jonglaan en de Burgemeester Wijnaendtslaan in? Diverse hoogbouw heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een kindvriendelijke en ruim opgezette groene woonomgeving.

In de komende periode zal echter ook langs de Laan op Zuid flink gebouwd gaan worden. Diverse projecten binnen Overmaas wonen zullen worden gerealiseerd. Dit is een nieuwbouwproject in Rotterdam op de Kop van Zuid. Overmaas bestaat uit drie deelprojecten: Overture, Overtuin en Overmaat, waarvan Overture 20 herenhuizen en comfortabele dijkwoningen omvat.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe huizen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de medewerkers van Gras en groen Kunstgras  naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.  

Nieuwbouwproject Tuin van Noord, fase I de Cellenvleugels

Datzelfde geldt ook voor de toekomstige eigenaren van woningen van het unieke project “Tuin van Noord, dat in drie fases wordt gebouwd aan de Noordsingel. De voormalige gevangenis ondergaat een metamorfose tot een schitterend groen leefgebied waar je heerlijk kunt wonen, werken en ontspannen. Dit is een heel bijzonder project waar met respect voor de monumentale vleugels nu wordt gebouwd aan een schitterende diversiteit aan woningen met soms grote tuinen of terrassen. Bij 34 van de 57 woningen van de eerste fase is voldoende buitenruimte voor de aanleg van een mooie tuin en een kunstgras gazon.

Nieuwbouwproject Hollands Goed - Frans Hals

Ook 18 prachtige nieuwe tweekappers van het gedeeltelijk al gerealiseerde “Project Hollands Goed - Frans Hals” zoeken een eigenaar. Wordt of bent u de gelukkige eigenaar van deze ruime woningen met voor- en achtertuinen? In de rustige straat komt alleen bestemmingsverkeer: heerlijk veilig toch?

Wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten aan uw tuin? Denk dan eens aan Gras en Groen kunstgras en neem contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de buurt van Rotterdam waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Rotterdam

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Rotterdam kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Den Haag

Kim Pieren


4

"Goed en net werk afgeleverd"

Kunstgras leggen Den Haag
Referenties

Kunstgras laten leggen Rotterdam

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Rotterdam is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Rotterdam worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Rotterdam dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Rotterdam kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Rotterdam

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen