Kunstgras Rotterdam

Kunstgras leggen Rotterdam

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Rotterdam? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Waar leggen wij kunstgras in Rotterdam

Wilt u kunstgras laten leggen in Rotterdam? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukke binnenstad hebben wij tot zelfs tot vlakbij de Coolsingel projecten met kunstgras op kunnen leveren.

Ondanks de drukte in en rondom het centrum van de stad hebben wij tot zelfs tot vlakbij de Coolsingel projecten op kunnen leveren.Maar ook in de stadsdelen als Delfshaven, Overschie, Hillegersberg, Kralingen-Crooswijk, Charlois of Hoogvliet en nog vele andere wijken. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Rotterdam het mooist aangelegde kunstgras-gazon leggen.Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Rotterdam

Dé wereld- en wereldhavenstad van scheepsbouw, watertaxi’s, vervoer, overslag, aardolie en containers. De al veertig jaar zeer druk bezochte Wereldhavendagen laten zien dat Rotterdam bruist. De stad aan de Rotte en Maas beweegt continu in de tijd en getuigt dus ook van visie en moderne Hoogbouw, zoals op de Kop van Zuid, de Maastoren (164 meter) en vooruitstrevende architectuur. Denk maar aan de Erasmus- en Willemsbrug en Euromast. Hoe vooruitstrevend zijn de kubuswoningen en Blaaktoren wel niet gebleken? Een stad van R.E.T. en de Metro, Ahoi, de koopgoot en haar aorta: de Lijnbaan en Coolsingel, die het centrum zo tekenen. Maar vergeet als rustpunt de al vanaf 1855 bestaande Diergaarde Blijdorp niet, dat de eerste fase van project Oceanium 2.0 in 2016 afrondde. “Aansprekend, soms functioneel, toekomstgericht en met gevoel voor traditie”. Dit komt ook tot uiting in het Cameretten cabaretfestival of het altijd zeer speciale Internationale Filmfestival. de Marathon met haar ultra-snelle tijden, het ATP-tennistoernooi en het North Sea Jazz festival.

Rotterdam houdt van het traditionele en is dan ook een stad een stad met veel respect voor het behoud van Delfshaven en overige buurten/wijken zoals Cool, Crooswijk, het Oude en Nieuwe Westen, Het Scheepvaartkwartier, Kralingen, het Oude Noorden en Hillegersberg. Meestal nog vooroorlogse wijken met soms grote, mooi gedetailleerde en nu monumentale panden.

Kunstgrasvelden in Rotterdam

Natuurlijk spelen en of trainen vele voetbalclubs zoals Feyenoord naast het indrukwekkende stadion, Sparta op het gezellige Kasteel op Spangen en Excelsior op het kleine Woudestein, ook Hockey Club Rotterdam en veel andere hockey- of tennisverenigingen momenteel op kunstgras. Voor elke sport en ondergrond een eigen specifieke soort. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor inwoners van Rotterdam ook ideaal

Grondsoorten in Rotterdam

Naast een zeer stedelijke bebouwing en het vele water is de grondsoort in Rotterdam overwegend een kleibodem, soms wat opgehoogd met zandlagen. Logisch, gezien de vele rivieren die hier hun slib hebben afgezet en de uitgegraven havengebieden.

De voordelen van het aanleggen van kunstgras in een dergelijk nat gebied door de kleigrond, zijn de volgende:

 • Kunstgras laat goed water door, nadat een drainagelaag van zand wordt aangebracht. In plaats van water via bestrating naar het riool te geleiden, komt regenwater nu weer geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of daktuin. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.

Nieuwbouwprojecten in Rotterdam

Nieuwbouwprojecten “Thuis in Overschie” en “de Laan op Zuid”

In Rotterdam zijn onlangs op veel plekken nieuwbouw huizen gebouwd, of worden er binnenkort nieuwe projecten gerealiseerd. Bent u misschien wel de gelukkige eigenaar van een van de 31 nieuw te bouwen woningen op grote percelen van project “Thuis in Overschie tussen de Burgemeester Josselin de Jonglaan en de Burgemeester Wijnaendtslaan in? Diverse hoogbouw heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een kindvriendelijke en ruim opgezette groene woonomgeving.

In de komende periode zal echter ook langs de Laan op Zuid flink gebouwd gaan worden. Diverse projecten binnen Overmaas wonen zullen worden gerealiseerd. Dit is een nieuwbouwproject in Rotterdam op de Kop van Zuid. Overmaas bestaat uit drie deelprojecten: Overture, Overtuin en Overmaat, waarvan Overture 20 herenhuizen en comfortabele dijkwoningen omvat.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe huizen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de medewerkers van Gras en groen Kunstgras  naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.  

Nieuwbouwproject Tuin van Noord, fase I de Cellenvleugels

Datzelfde geldt ook voor de toekomstige eigenaren van woningen van het unieke project “Tuin van Noord, dat in drie fases wordt gebouwd aan de Noordsingel. De voormalige gevangenis ondergaat een metamorfose tot een schitterend groen leefgebied waar je heerlijk kunt wonen, werken en ontspannen. Dit is een heel bijzonder project waar met respect voor de monumentale vleugels nu wordt gebouwd aan een schitterende diversiteit aan woningen met soms grote tuinen of terrassen. Bij 34 van de 57 woningen van de eerste fase is voldoende buitenruimte voor de aanleg van een mooie tuin en een kunstgras gazon.

Nieuwbouwproject Hollands Goed - Frans Hals

Ook 18 prachtige nieuwe tweekappers van het gedeeltelijk al gerealiseerde “Project Hollands Goed - Frans Hals” zoeken een eigenaar. Wordt of bent u de gelukkige eigenaar van deze ruime woningen met voor- en achtertuinen? In de rustige straat komt alleen bestemmingsverkeer: heerlijk veilig toch?

Wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten aan uw tuin? Denk dan eens aan Gras en Groen kunstgras en neem contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Rotterdam en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Rotterdam

Wilt u kunstgras laten leggen in Rotterdam? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Rotterdam gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Rotterdam

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Rotterdam? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!