Kunstgras Roosendaal

Kunstgras leggen Roosendaal

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Roosendaal? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Roosendaal waar Gras en Groen ook werkt

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Roosendaal? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Roosendaal. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Roosendaal. We hebben zelfs een project in de Torenstraat afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Roosendaal heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Roosendaal

Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van Roosendaal zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Burgerhout, Kalsdonk, Westrand, Kroeven, Minnebeek-de Krochten, Langdonk, Kortendijk,Tolberg, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten en Wouwse Plantage.

Algemene informatie Roosendaal

Roosendaal is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Door de ligging aan de spoorlijn Rotterdam–Antwerpen vervult Roosendaal een belangrijke internationale logistieke functie. Roosendaal is het laatste station op Nederlands grondgebied voor de grens met België. Suiker en kandij werd een van de pijlers van de economie, maar ook tabak ( KaVeeWee, tricotage en een luciferfabriek deden een duit in het zakje. Koninklijke van Gilse, Red Band, Liga, confectiefabriek van Gils, maar later ook grote werkgevers als Philips met de TL-lampenfabriek (nu gesloten), Ligtermoet Chemie, Jan de Rijk Logistics, Keller Keukens en Lonka vestigden zich in Roosendaal vanwege de strategische ligging.  

Kunstgrasvelden in Roosendaal

Het groen, vindt u o.a. buiten het eigen grondgebied, niet ver ten oosten en zuidoosten van Roosendaal: de Rucphense Bossen. In zuidelijke richting liggen Landgoed Visdonk en het natuurgebied Dal van de Molenbeek en enkele kilometer ten zuidwesten van Roosendaal, iets ten noorden niet ver van Wouw maar wel op Roosendaals gebied, het Spuitendonkse Bos. . Daarnaast, beschikt Roosendaal over veel groene parels zoals het Emile van Loonpark, de Burgemeesterparken: Coenen, Godwaldten en Marijnen. Verder zijn de moeite waard: het Watermolenbeekpark, Park Vrouwenhof, de Paterstuin en niet te vergeten de heemtuin. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. RBC, rkvv Roosendaal ,v.v. D.V.O ‘60, SC Alliance en BSC Roosendaal. Maar sommige van deze voetbalverenigingen, Hockeyclub de Pelikaan en tennisverenigingen als TV Roosendaal, Vierhoeven, TC Tolberg en Metsj Point spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Roosendaal ook ideaal!

Grondsoorten in Roosendaal

De bodem van Roosendaal bestaat voornamelijk uit zand- en veengrond. Bij het aanleggen van kunstgras heeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Mocht uw bodem toch veel klei bevatten, wat in het Noordoostelijke deel nog kan voorkomen, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen, maar daarna heeft u wel alle bovengenoemde voordelen.

Nieuwbouwwijken in Roosendaal

Nieuwbouwproject de nieuwe Wipwei

De Nieuwe Wipwei, in de nieuwe wijk Stadsoevers wordt in de komende jaren een hype! Door de invulling van Stadsoevers, waar naast kwalitatief zeer hoogwaardige woningen zelfs ook een haven voor passanten en ligplaatsen wordt gerealiseerd, wordt hier een geweldig leefklimaat geschapen. En dit allemaal op een paar minuten lopen van het centrum en station van Roosendaal. Een toekomstproof investering. De eerste fase van 30 woningen is nagenoeg geheel verkocht.

Bent u als toekomstige bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Roosdrecht

Na de zomer, in de maand september gaat de volgende fase in verkoop van prachtige stadswoningen (hoek en rij) met een woonoppervlakte van 145 m², in het centrum van Roosendaal.Wellicht gaat u uw tuin inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras

Nieuwbouwproject Zegge

in Zegge zal een nieuw steunpunt met voorzieningen voor ouderen verrijzen, met daarnaast 26 seniorenappartementen en 14 grondgebonden starterswoningen.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin, op uw balkon of (dak)terras ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Roosendaal en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Roosendaal

Wilt u kunstgras laten leggen in Roosendaal? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Roosendaal gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Roosendaal

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Roosendaal? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!