Kunstgras Roermond

Kunstgras leggen Roermond

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Roermond? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Roermond waar Gras en Groen ook werkt

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Roermond? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Roermond. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken op de Markt of aan het Munsterplein. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Roermond. We hebben zelfs een project in de binnenstad, aan Neerstraat de straat afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Roermond heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Roermond

Naast kunstgras leggen in en rond het centrum en de binnenstad van Roermond zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Roer, Roerzicht, Oost, (Roermondse Veld, Vrijveld), Zuid (de Kemp, Kapel-Muggenbroek, Kitskensberg en - dal) Maasniel (de Wijher, Leeuwen, Broekhin, Brikkenhove), Donderberg Roosendael en Hoogvonderen, Asenray, Herten en Swalmen

Algemene informatie Roermond

Roermond, een stad in de Nederlandse provincie Limburg, ligt aan de samenvloeiing van de Roer en de Maas. De stad heeft een rijk verleden: zij was in de late middeleeuwen een Hanzestad, en een van de vier hoofdsteden van het oude hertogdom Gelre, tweede in omvang en grootste qua handel.

Kunstgrasvelden in Roermond

Naast het groen, dat u vindt in Natuurpark Hattem, in de vallei van de Roer nabij Kasteel Hattem, beschikt Roermond over groene parels zoals Stadspark De Kartuis- deels gelegen in de voormalige tuinen van het Kartuizerklooster-, het Nationaal Herdenkingspark in Engelse landschapsstijl en de Groengordel langs de Maasnieldersbeek met het Mevianapark.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. EMS/RFC, SC Leeuwen, SVC 2000, RKAVC, SVH39, SHH en Swalmen.      

Maar de hockeyvereniging RHC Concordia, veel tennisverenigingen als TC NIP, TC Maasniel en sommigen van deze voetbalverenigingen, spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Roermond ook ideaal!

Grondsoorten in Roermond

De bodem van Roermond bestaat overwegend uit zandgrond, dat op de rivierklei is aangebracht. Bij het aanleggen van kunstgras heeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Mocht uw bodem toch erg veel klei te bevatten, dan dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u daarna wel de hierboven genoemde voordelen

Nieuwbouwwijken in Roermond

Nieuwbouwproject Roerdelta

De jongste wijk Roerdelta vindt u tussen het water en de stad, vrij en toch centraal. Roerdelta is ideaal gelegen en biedt met zes karakteristieke deelgebieden en 72 woningen een keur aan mogelijkheden.  Een appartement, huis of bungalow?  Exclusief of comfortabel? Riant of knus?  Tussen de Roer en hartje Roermond, gelegen op een unieke locatie met een rijke historie in een schitterende omgeving. Het verleden maakt nu plaats voor uw woning op een steenworp afstand van de Maas en het stadscentrum.

Bent u als toekomstige bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, balkon, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject ‘t Parcje villapark Kitskensdal

Op het allerhoogste punt van Roermond ontstaat het unieke plan ’t Parcje. Op het terrein - direct grenzend aan de bosrand van villapark Kitskensdal – is op ruim 45.000 vierkante meter grond ruimte voor een 22-tal, nagenoeg energieneutrale woningen. Het bijzonder hoogkwalitatieve project ligt in een veilig omsloten gebied dat voor auto’s middels een toegangspoort toegankelijk is. Deze parkachtige sfeer wordt voelbaar doordat het bestaande groen en bomen wordt behouden Grote variatie in kavels voor degenen die zelf willen bouwen – of laten bouwen. U kunt samen met de architect uw wensen tot werkelijkheid laten worden. Ga maar eens aan uw keukentafel of in uw tuin zitten? Misschien ontwerpt u uw tuin wel met met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras

Nieuwbouwproject Ridder van Asenrodeweg/ Molenakker

In Asenray worden hier 8 twee-onder-één kapwoningen gebouwd.

De woningen zijn standaard voorzien van:

 • Hoogwaardige HR++ beglazing, gevel-, dak- en vloerisolatie.
 • Hoogrendement CV-combiketel met warmwatervoorziening en vloerverwarming.
 • CO2-gestuurde mechanische ventilatie met natuurlijke toevoer via ventilatieroosters.
 • PV-panelen installatie.
 • Sphinx 300 sanitair met Grohe kranen.
 • Diverse aansluitmogelijkheden voor uw keuken. Er is geen keuken gemonteerd.

Opties:

 • Uitbouw begane grond achterzijde met diepte 1,2m of 2,4m.
 • Dakraam of dakkapel in achtergevel dakvlak.
 • Dubbele tuindeuren of schuifpui in achtergevel.
 • Gemetselde buitenberging / garage.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Roermond en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Roermond

Wilt u kunstgras laten leggen in Roermond? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Roermond gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Roermond

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Roermond? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!