Kunstgras leggen Zeist

"Dit bedrijf bevelen wij aan bij buren, vrienden en kennissen. Ook bij U!"

Kunstgras leggen Zeist

Antoine Dohmen

5

Na een marktverkenning bij 12 [!!!] bedrijven welke (kunst)gras leveren en leggen, is Gras & Groen Kunstgras eruit gekomen als beste.
Er is gekeken naar een 3-tal gezichtspunten:
1. Hoe komt het bedrijf over [eigenaar, juridische structuur/eigendom, organisatie, netheid, duidelijkheid offerte en nakomen van afspraken]?
2. Wat is de meerwaarde op technisch gebied? Hoe pakt het bedrijf de klus aan? Hoe wordt het kunstgrasdeel gelegd en welke grassoort[en] worden er aangeboden? Levert het bedrijf kunst- en echt gras?Suggesties en eigen inbreng van de verkoper?
3. Prijs/prestatie?
Er bleven een 3-tal bedrijven over welke nader zijn bekeken. Hieruit is de keuze van Gras & Groen Kunstgras gekomen. Niet de goedkoopste, wel de beste naar later zou blijken.

Uitvoering.
Stipt op tijd [07:00 uur] stonden een 2-tal vrachtwagens met 5 man voor de deur. Met haast wel militaire preciezie ging men aan de slag. Één medewerkend voorman gaf de opdrachten. Ieder had z'n specialisatie. Op de afsgesproken tijd reden de vrachtwagens voor met hulp-grondstoffen [aarde, grind en lavasteen voor het kunstgras]. Binnen de afgesproken 3 dagen was de klus geklaard. Een goede instructie op papier geeft aanwijzingen hoe verder te gaan met het onderhoud. Daar is geen woord Chinees bij.
Navraag wijst uit dat de directeur eigenaar van Gras & Groen Kunstgras bedrijfskunde heeft gestudeerd. Iets wat merkbaar terug te zien in aanpak, uitvoering en resultaat.
Dit bedrijf bevelen wij aan bij buren, vrienden en kennissen. Ook bij U!

vakkundige legservice

Vakkundige kunstgras legservice

Nederlands product

100% Nederlands kunstgras

Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen binnen 21 dagen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen