Kunstgras Purmerend

Kunstgras leggen Purmerend

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Purmerend? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Purmerend? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Purmerend. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Koemarkt. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het stadshart van Purmerend. We hebben zelfs een project bij het centrum, aan de Nieuwegracht afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Purmerend heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Purmerend

Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van Purmerend zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn:Overwhere, Wheermolen, Gors, Purmer Noord en Zuid en Weidevenne.

Algemene informatie Purmerend

Purmerend is een forenzenstad en gemeente in de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland, net boven Amsterdam. Het is een oud stadje, met een historische kern en geliefd bij forensen, die veelal in of nabij Amsterdam werken. Met 80.000 inwoners op een oppervlakte van 24,52 km² (waarvan 0,65 km² water). De door groen en polders omgeven gemeente maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam.

Kunstgrasvelden in Purmerend

Naast het Poldergroen, dat u rondom Purmerend vindt, beschikt Amstelveen over meer parels van parken zoals optologisch centrum Leeghwaterpark,  TO T HIER   EN VERDER INVUL:LEN

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. FC Purmerend, VPV Purmersteijn en V.V. De Wherevogels.. Maar sommige van deze voetbalverenigingen, de hockeyvereniging MHC Amstelveen en tennisverenigingen als Elckerlyc, Anonymus en Neckslag spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Purmerend ook ideaal!

Grondsoorten in Purmerend

De bodem van Amstelveen bestaat uit laagveen en klei. Bij het aanleggen van kunstgras op een kleibodem dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u wel de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Purmerend

Nieuwbouwproject KleinWhere

Nieuwbouwproject Klein Where in Purmerend wordt ontwikkeld tussen het water van de Where en het groen van het Leeghwater park. Het bedrijventerrein De Where wordt de komende jaren omgevormd naar een woonwijk. Hier zullen ca. 125 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd. Deze huizen liggen straks aan het water, in het groen én vlakbij de binnenstad van Purmerend. Klein Where zal een mix worden van rijwoningen, rug-aan-rug woningen, tweekappers, dijkwoningen en een vrijstaande woning.

Bent u als toekomstige bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject La Vienne

In de Weidevenne aan het Noord Hollandskanaal zal een exclusief appartementencomplex gebouwd gaan worden. La Vienne vormt de absolute top in appartementen in Purmerend.
La Vienne bestaat uit 21 ruime koopappartementen variërend in grootte van 116 tot 173 m² en is 8 bouwlagen hoog. Het gebouw is ontworpen vanuit een industriële architectuur. De grote onderlinge maat van de balkons garanderen optimale privacy.
Alle 21 woningen in La Vienne beschikken over riante buitenruimtes. Daarnaast zijn ook 9 stuks 2-laagse appartementen opgenomen, waar een riante trap vanuit de woning toegang biedt tot een lager gelegen twee verdiepingen hoge woonkamer, veelal gekoppeld aan het grote terras. De zes meter hoge woonkamers zijn duidelijk zichtbaar in de stoere bakstenen gevels van het gebouw. De drie bovenste woningen beschikken over in het volume opgenomen dakpatio's. Wellicht gaat u uw daktuin, balkon of terras inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras .

Nieuwbouwproject La Mayenne

La Mayenne bestaat uit 20 appartementen en is als 'paviljoen' ontworpen: 'licht en luchtig'. La Mayenne heeft een 'horizontaal' karakter. Riante balkons. De verschuifbare aluminium "louvre-luiken" voorzien in privacy en zonwering en geven de gevel een zekere gelaagdheid.
De riante buitenruimte vormt de basis voor optimaal woongenot.
Het geheel is functioneel en eigentijds ingedeeld. Op iedere hoek, één appartement, variërend van 110 tot maar liefst 146 m2 waardoor optimale privacy is gegarandeerd.
Twee riante penthouses liggen terug ten opzichte van de dakrand en voorzien van grote dakterrassen van meer dan 105 m2, verspreid over drie verschillende terrassen.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u op uw balkon of dakterras ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Purmerend en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Purmerend

Wilt u kunstgras laten leggen in Purmerend? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Purmerend gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Purmerend

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Purmerend? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!