Noord-Brabant

Natuurlijke tuin met kunstgras

Geplaatst: 31/10/2018 Aangepast: 11/12/2020

Wat een plaatje van een tuin! In deze mooie tuin in Vught komen de prachtige herfstkleuren helemaal tot hun recht. Aan ons de eer om deze mooie tuin te verrijken met hoge kwaliteit kunstgras. De bewoners hebben gekozen voor Super Lazy Florida. Niet alleen omdat deze soort erg mooi is, maar ook omdat het op echt gras lijkt. Zelfs met het aankomende koude weer, blijft het gazon er prachtig uit zien en is er weinig tot geen onderhoud meer nodig!

Door de 'verdorde' grasvezels krijgt de gekozen kunstgrassoort een hele realistische look. Daarnaast zijn de grasvezels op verschillende hoogtes afgesneden zodat het gras eruit ziet alsof het onlangs gemaaid is. We krijgen steeds meer complimenten over onze realistisch lijkende kunstgras soorten!

Wilt u graag een kijkje komen nemen in onze showtuin om alle soorten te kunnen zien en voelen? Of om vrijblijvend advies te krijgen over het laten leggen van kunstgras? Kom dan gauw eens langs en ontdek de vele mogelijkheden!

U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Soortgelijke projecten

Alle projecten
Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!