Noord-Brabant

Riant kunstgras gazon Oosterhout

Geplaatst: 22/05/2020

Eind december 2016 kreeg Gras en Groen de opdracht dit enorme gazon aan te leggen met kunstgras in Oosterhout. Bij een nieuw gebouwde villa is dit bijna 700 m² grote gazon aangelegd.

Na eerder een online offerte te hebben aangevraagd heeft de klant ervoor gekozen een bezoek te brengen aan de showtuin. Tijdens dit bezoek heeft hij zijn definitieve keuze gemaakt voor de soort Quebec Deluxe. Na het nauwkeurige inmeten op locatie en bestellen van voldoende rollen kunstgras konden de medewerkers van Gras en Groen aan de slag.

In twee dagen tijd is dit prachtige gazon aangelegd. Rondom het volledige gazon is ervoor gekozen gegalvaniseerde metalen kantopsluiting te plaatsen. Hierdoor is een fysieke afscheididng gevormd en kunnen er bovendien prachtige rechte lijnen worden gevormd. Rondom bomen is gekozen voor de kunststof kantoplsuiting in combinatie met split. Hierdoor kunnen de wortels ademen, maar blijft onkruid uit het gazon geweerd. 

Deze foto's genomen in de zomer van 2017 geven een goede indruk van hoe het gazon eruit ziet. Dankzij de mooie omgeving komt het kunstgras gazon erg natuurlijk over. Volgens de eigenaar komen regelmatig passanten even aan het kunstgras voelen in de voortuin. Toch even controleren of het nu wel of geen echt gras is!

Soortgelijke projecten

Alle projecten
Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!