Noord-Brabant

California Chill kunstgras in ruime tuin Den Bosch

Geplaatst: 24/09/2018 Aangepast: 09/12/2020

Nadat afgelopen zomer menig gazon in Nederland heeft doen smeken om onderhoud, hebben deze tuinliefhebbers in Den Bosch besloten hun natuurlijke gazon te vervangen door kunstgras. En niet door het eerste en beste gazon, maar door California Chill kunstgras. Deze kunstgrassoort is in 2015, 2016 én 2017 het meest gekozen. California Chill kunstgras heeft namelijk een hele realistische look and feel, omdat de vezels op verschillende hoogtes zijn afgesneden en omdat er 'verdorde' grasvezels in de mat zijn genaaid.  

Daarnaast neemt Gras en Groen Kunstgras de tijd om het leggen van kunstgras goed voor te bereiden. Wij egaliseren de grond en snijden het gras zo perfect mogelijk af langs de randen en kantopsluiting. Met name langs perkjes en bomen is dit zeer essentieel. Mede door de speelse hoogteverschillen in de grasmat is het kunstgras hierdoor bijna niet te onderscheiden van echt gras. 

Ook deze bewoners hebben gekozen voor minder onderhoud aan hun gazon en zij zijn dan ook zeer tevreden over hun nieuwe kunstgras!

Kiest u ook voor een kunstgras gazon? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan! 

Soortgelijke projecten

Alle projecten
Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!