Kunstgras Oss (Postcode 5300)

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Oss? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook in Oss. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken op het plein aan de Heuvel. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Waar leggen wij kunstgras in Oss

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Oss. We hebben zelfs een project bij de Varkensmarkt afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Oss heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Naast kunstgras leggen in en rond het centrum van Oss zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken.. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn:  Schadewijk, Zuid, Krinkelhoek, Ruwaard en Ussen.

Algemene informatie Oss

Oss is een stad gelegen in de provincie Noord Brabant en heeft een sterke regionale functie als werk- en woonstad, omringd door verschillende landschappen. Alhoewel het een rijke historie kent,zijn er nagenoeg geen monumenten meer te vinden die dateren van voor 1850.

De stad heeft veel werkgelegenheid geboden, door de vestiging van de fabrieken van van den Bergh en Jurgens /Unox (het latere Unilever), MSD (voorheen Organon) en Desso (waar sinds 1980 kunstgras wordt geproduceerd). Echter door verhuizingen en overnames is in deze bedrijven de werkgelegenheid fors afgenomen. Groeiend daarentegen zijn Heesen Yachts en van de diverse vervoerders, die zich in Oss hebben gevestigd, rijden zo’n 2000 vrachtwagens in Europa rond.

Kunstgrasvelden in Oss

Er liggen om Oss wat gevarieerde natuurgebieden: In het Zuiden een kleinschalig landschap met bossen en akkers, dat naar het Oosten overgaat in de Herpse bossen. Ten Noorden, een vlak poldergebied waar de Hertogswetering doorheen loopt en waar zich het natuurgebied Ossemeer zich bevindt. Ook beschikt Oss ook over het Sibeliuspark,

Daarnaast komt u natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de velden van FC Oss aan de Mondriaanlaan. Ook spelen er nog andere voetbalclubs in Oss, namelijk SV OSS '20, RKSV Margriet, RKSV Cito, DESO, SV Ruwaard, FC Schadewijk en SV TOP. Maar al veel van de  bovengenoemde clubs en ook hockeyclub MHC Oss en veel van de tennisverenigingen als Helios, TOZ, Breakpoint, Rackets, Hartog, de Broekhoek en de Hoef, spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Oss ook ideaal!

Grondsoorten in Oss

De Bodem van Oss, is voornamelijk zandgrond, met slechts benoorden de huidige bebouwing, in het poldergebied, kleigrond. Bij het aanleggen van kunstgras  heeft u de volgende voordelen:

Mocht uw woning onverhoopt toch uit klei bestaan, dan dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar daarna heeft u dezelfde hierboven genoemde  voordelen.

Nieuwbouwwijken in Oss

Nieuwbouwproject De Kwekerij

De Kwekerij wordt een nieuw wijkje op de de plek waar ooit tuincentrum Zwanenberg heeft gestaan. Het terrein wordt een groen opgezette wijk temidden van het park,  informeel, kindvriendelijk, chique en intiem. Hier komen er 4 parkbungalows, en 8 twee-onder-een-kapwoningen en later nog eens 18 rijwoningen, 8 tweekappers en 2 vrijstaande woningen. Waar vroeger bomen en struiken werden gekweekt, woont u straks tussen volwassen groen in een bestaande buurt en naast een schitterend park.
De architectuur in “Chalet-stijl”, met zorgvuldige detaillering zijn hierbij kenmerkend.
Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Park Zwanenberg

Pal naast het project “de Kwekerij”, wordt ook gewerkt aan de realisatie van het Oss van Morgen. Dit is een aantrekkelijk gebied om te werken, leren en leven. Het hele gebied staat in het teken van verbinden, vernieuwend bezig zijn en elkaar ontmoeten: horeca, zorg, sportclubs, scholen/ talentencampus en een nieuw aangelegd park vloeien in dit park samen, dicht bij het centrum van Oss gelegen en goed bereikbaar. Wordt u straks de eigenaar van één van de 34 woningen in Park Zwanenberg, dan gaat u uw tuin, balkon of dakterras wellicht inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.?

Nieuwbouwproject Horzak

De wijk Horzak is zeer populair. Dat is niet zo verwonderlijk, want vlakbij het centrum en vlakbij de natuur gelegen. Hier staat de aannemer in de startblokken om 11 riante tweekappers en vrijstaande woningen op ruime percelen te bouwen.
Bent u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de buurt van Oss waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Oss

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Oss kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Veldhoven

Michel van Kommer


5

"Als ik iemand hoor over kunstgras, dan zou ik ze direct aanraden om naar Gras en Groen te gaan. "

Kunstgras leggen Veldhoven
Referenties

Kunstgras laten leggen Oss

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Oss is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Oss worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Oss dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Oss kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Oss

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen