Kunstgras Nijmegen (6500)

Waar leggen wij kunstgras in Nijmegen

Wilt u kunstgras laten leggen in Nijmegen? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks het drukke centrum hebben wij tot zelfs tot vlakbij het Keizer Karelplein in de Regulierstraat een project met kunstgras op kunnen leveren, maar ook in de overige stadsdelen als Oost, Oud-West, Nieuw-West, Midden, Zuid, Dukenburg, Lindenholt en Nijmegen-Noord, met de jongste uitbreidingen boven de Waal Oosterhout, Lent en Ressen Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Nijmegens 45 buurten het mooiste kunstgras-gazon leggen.Van Kwakkenberg tot Bijsterhuizen? Van Biezen tot Vogelzang? De Goffert, Kerkenbosch, Galgenveld of Hunnerberg tot Hengstdal? Wij van Gras en Groen Kunstgras komen overal. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Nijmegen

Nijmegen is een van de oudste steden van ons land, met een geschiedenis van meer dan 2000 jaar. Met haar Radboud Universiteit is het ook een van de grootste studentensteden.

Gezien haar strategische ligging werd er in diverse oorlogen, om en in deze Hanzestad veel gevochten.In mei 1940 was het de eerste Nederlandse stad die in Duitse handen viel. In september 1944 werd er tijdens operatie Market Garden zwaar gevochten in en rondom de stad om de Waalbrug onbeschadigd in handen te krijgen en te houden.

Wereldberoemd om haar wandelvierdaagse en haar feesten, befaamd om de Zevenheuvelenloop, de Valkenhof met de Barbarossaruïne, de Waalkade,

Kunstgrasvelden in Nijmegen

Naast veel groene parken in en rond Nijmegen, zoals het Distel-, Hunner-, Goffert-Kronenburgpark en nog 6 andere parken, komen we natuurlijk ook gras tegen op de sportvelden. Maar ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. De Voetbal Academie N.E.C en de eerste selectie van N.E.C. hebben de nieuwe kunstgrasvelden op trainingscomplex De Eendracht in gebruik genomen. Er zijn naast de 15 voetbalverenigingen en Hockeyclubs als NMHC, HCQZ NSHC Apeliotes en RKHV Union, nog meer sportverenigingen, die al op kunstgras spelen. Zo speelt een groot deel van de tennisverenigingen op een kunstgrasveld. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Nijmegen ook ideaal

Grondsoorten in Nijmegen

De grond in en om Nijmegen bestaat uit zowel klei- als zandgrond. Het aanleggen van kunstgras heeft de volgende voordelen:

Staat uw woning echter toch op een pure kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in De Grote Boel Nijmegen

Nieuwbouwproject Sfeervol Wonen

Het plan Sfeervol Wonen ligt in de nieuwste wijk bij Oosterhout. in De Grote Boel wordt een fantastisch plan met 33 sfeervolle hoek -en rijwoningen op kavels van 130 – 237 m² in heerlijke groene omgeving gerealiseerd, met voortuinen met groene hagen en ruime achtertuinen.

De slingerende Griftdijk met monumentale boerderijen, het bosrijke Park Waaijenstein en de Oosterhoutse Plas zijn natuurlijke ingrediënten. U fietst in slechts 15 minuten fietsen naar het centrum van Nijmegen.
Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe appartementen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw daktuin, balkon of dakterras. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject Oosterhoutse Plas

Datzelfde geldt ook voor het nieuw ontwikkelde project Oosterhoutse Plas. In dit plan worden 20 royale luxe herenhuizen gerealiseerd in een stijlvolle jaren-twintigstijl, uitkijkend op de Oosterhoutse Plas en woonoppervlakten variërend van 137 tot 188 m²

Duurzaam, comfortabel, solide en gebouwd in een schitterende en nog altijd aansprekende architectuur van “the roaring twenties” uit de vorige eeuw. Hier voelt u zich rijk en bevoorrecht. Op uw royale tot riante perceel met diepe achtertuinen is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject NieuwNoord

NieuwNoord wordt een geweldige plek met zeer veel variatie in het noordelijkste puntje van Grote Boel. Hier worden 87 huizen gebouwd Aan het water bijvoorbeeld? Met een vlonder in de tuin, of misschien wel aan een veilig en gezellig groen hofje? Een royale tweekapper met achtertuin aan het water of een ruime rijwoning? Of wilt u een woning met veranda of juist een hoekwoning met garage? Zelfs nog andere types als iets kleinere tweekappers die extra breed zijn en tussenwoningen met keuze uit twee verschillende woningbreedtes?

Wordt u een van die gelukkigen?  Wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten aan uw tuin? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Nijmegen waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Nijmegen

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Nijmegen kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Vlijmen

Manon van de Ven


5

"Het lijkt net echt gras."

Kunstgras leggen Vlijmen
Referenties

Kunstgras laten leggen Nijmegen

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Nijmegen is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Nijmegen worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Nijmegen dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Nijmegen kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Nijmegen

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen