Kunstgras Nijmegen

Kunstgras leggen Nijmegen

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Nijmegen? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Nijmegen waar Gras en Groen ook werkt

Waar leggen wij kunstgras in Nijmegen

Wilt u kunstgras laten leggen in Nijmegen? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks het drukke centrum hebben wij tot zelfs tot vlakbij het Keizer Karelplein in de Regulierstraat een project met kunstgras op kunnen leveren, maar ook in de overige stadsdelen als Oost, Oud-West, Nieuw-West, Midden, Zuid, Dukenburg, Lindenholt en Nijmegen-Noord, met de jongste uitbreidingen boven de Waal Oosterhout, Lent en Ressen Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Nijmegens 45 buurten het mooiste kunstgras-gazon leggen.Van Kwakkenberg tot Bijsterhuizen? Van Biezen tot Vogelzang? De Goffert, Kerkenbosch, Galgenveld of Hunnerberg tot Hengstdal? Wij van Gras en Groen Kunstgras komen overal. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Nijmegen

Nijmegen is een van de oudste steden van ons land, met een geschiedenis van meer dan 2000 jaar. Met haar Radboud Universiteit is het ook een van de grootste studentensteden.

Gezien haar strategische ligging werd er in diverse oorlogen, om en in deze Hanzestad veel gevochten.In mei 1940 was het de eerste Nederlandse stad die in Duitse handen viel. In september 1944 werd er tijdens operatie Market Garden zwaar gevochten in en rondom de stad om de Waalbrug onbeschadigd in handen te krijgen en te houden.

Wereldberoemd om haar wandelvierdaagse en haar feesten, befaamd om de Zevenheuvelenloop, de Valkenhof met de Barbarossaruïne, de Waalkade,

Kunstgrasvelden in Nijmegen

Naast veel groene parken in en rond Nijmegen, zoals het Distel-, Hunner-, Goffert-Kronenburgpark en nog 6 andere parken, komen we natuurlijk ook gras tegen op de sportvelden. Maar ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. De Voetbal Academie N.E.C en de eerste selectie van N.E.C. hebben de nieuwe kunstgrasvelden op trainingscomplex De Eendracht in gebruik genomen. Er zijn naast de 15 voetbalverenigingen en Hockeyclubs als NMHC, HCQZ NSHC Apeliotes en RKHV Union, nog meer sportverenigingen, die al op kunstgras spelen. Zo speelt een groot deel van de tennisverenigingen op een kunstgrasveld. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Nijmegen ook ideaal

Grondsoorten in Nijmegen

De grond in en om Nijmegen bestaat uit zowel klei- als zandgrond. Het aanleggen van kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. In plaats van water via bestrating naar het riool te   geleiden, komt regenwater nu weer geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.

Staat uw woning echter toch op een pure kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in De Grote Boel Nijmegen

Nieuwbouwproject Sfeervol Wonen

Het plan Sfeervol Wonen ligt in de nieuwste wijk bij Oosterhout. in De Grote Boel wordt een fantastisch plan met 33 sfeervolle hoek -en rijwoningen op kavels van 130 – 237 m² in heerlijke groene omgeving gerealiseerd, met voortuinen met groene hagen en ruime achtertuinen.

De slingerende Griftdijk met monumentale boerderijen, het bosrijke Park Waaijenstein en de Oosterhoutse Plas zijn natuurlijke ingrediënten. U fietst in slechts 15 minuten fietsen naar het centrum van Nijmegen.
Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe appartementen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw daktuin, balkon of dakterras. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject Oosterhoutse Plas

Datzelfde geldt ook voor het nieuw ontwikkelde project Oosterhoutse Plas. In dit plan worden 20 royale luxe herenhuizen gerealiseerd in een stijlvolle jaren-twintigstijl, uitkijkend op de Oosterhoutse Plas en woonoppervlakten variërend van 137 tot 188 m²

 • 3 herenhuizen onder één kap
 • 14 halfvrijstaande herenhuizen in enkele varianten
 • 3 vrijstaand geschakelde villa's  

Duurzaam, comfortabel, solide en gebouwd in een schitterende en nog altijd aansprekende architectuur van “the roaring twenties” uit de vorige eeuw. Hier voelt u zich rijk en bevoorrecht. Op uw royale tot riante perceel met diepe achtertuinen is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject NieuwNoord

NieuwNoord wordt een geweldige plek met zeer veel variatie in het noordelijkste puntje van Grote Boel. Hier worden 87 huizen gebouwd Aan het water bijvoorbeeld? Met een vlonder in de tuin, of misschien wel aan een veilig en gezellig groen hofje? Een royale tweekapper met achtertuin aan het water of een ruime rijwoning? Of wilt u een woning met veranda of juist een hoekwoning met garage? Zelfs nog andere types als iets kleinere tweekappers die extra breed zijn en tussenwoningen met keuze uit twee verschillende woningbreedtes?

Wordt u een van die gelukkigen?  Wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten aan uw tuin? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Nijmegen en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Nijmegen

Wilt u kunstgras laten leggen in Nijmegen? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Nijmegen gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Nijmegen

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Nijmegen? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!