Waarom kunstgras laten leggen?

Waarom kunstgras laten leggen?

Geplaatst door: Tonyo van Run
Productspecialist Gras en Groen Kunstgras
Volg Tonyo van Run op LinkedIn
Geplaatst op: 15-08-2019
Laatst aangepast op: 17-09-2019

Tonyo van Run

Klaar met al het onkruid, mos en kale plekken in jouw gazon? Kunstgras is een groen en onderhoudsvriendelijk alternatief. Ben je zelf geen doe-het-zelver of zit je krap in tijd? Kies voor kunstgras laten leggen door Gras en Groen en wij verzorgen de volledige aanleg voor jou. Van A tot Z: van het afgraven van de ondergrond en het plaatsen van de kantopsluiting tot het bezanden van kunstgras. Maar waarom zou je dit werk uitbesteden?

Specialistische klus

Allereerst is het een heel specialistisch - en precies - werkje. Bekijk hier bijvoorbeeld eens welke stappen er allemaal nodig zijn. Het leggen van kunstgras is het best te vergelijken met een combinatie van bestrating en vloerbedekking leggen. Net als bij bestrating komt kunstgras op een sterk verdichte ondergrond die waterpas geëgaliseerd moet worden. Je hoeft alleen geen rekening te houden met afschot. Ligt de ondergrond eenmaal, dan kun je gelijk jouw kunstgras leggen. Net als tapijt snijd je het met een stanleymes exact op maat. Als onze medewerkers hiermee klaar zijn, ligt er in jouw tuin een perfect op maat gesneden gazon. Netjes afgewerkt, zonder rare franjes en binnen 14 dagen opgeleverd.

Niets anders gewend

Wij van Gras en Groen Kunstgras dealen dagelijks met het leggen van kunstgras. Zelfs op de meest lastige plekken komen wij. Van kleine privé-hockeyveldjes tot gigantische tapijten. We weten waar we rekening mee moeten houden en hanteren altijd dezelfde methode bij het leggen van kunstgras. Deze is bewezen effectief en daarom durven wij jou harde garanties te geven.

Allround hoveniersbedrijf voor al jouw tuinwerkzaamheden

Daarnaast maken wij onderdeel uit van allround hoveniersbedrijf Gras en Groen. Zodoende kunnen wij jou al het werk in en rondom je kunstgras gazon uit handen nemen: het leggen van sierbestrating, plaatsen van kantopsluitingen en aanleggen van omringende borders. Zelfs met het ontwerpen van een geheel nieuwe tuin kunnen wij uit de voeten.

Alle voordelen op een rij:

Hoe maak ik een afspraak voor het laten leggen van kunstgras?

Overtuigd en wil je graag de garantie dat jouw kunstgras helemaal perfect wordt gelegd? Veel tevreden klanten gingen je voor. De eerste stap is het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Je zit dan nog nergens aan vast. Wil je eerst alle kunstgras soorten in real life zien? Kom langs in onze showtuin! Hier zie je verschillende soorten onder natuurlijke omstandigheden in de buitenlucht. Bovendien kunnen we je dan gelijk voorzien van advies op maat. Na akkoord op de offerte plannen wij de werkzaamheden met jou in; dit gebeurt gegarandeerd binnen 14 dagen. het enige wat eventueel nog roet in het eten kan gooien, is het weer. Helaas hebben we dat niet in de hand.  

 

Lees ook:

Mos uit je kunstgras verwijderen

Mos uit je kunstgras verwijderen

15-09-2019

Na verloop van tijd kan er mos gaan groeien in jouw prachtig aangelegde kunstgras gazon. En dat is nou net wat je niet wilt. Hoe los je het op? Of nog beter: hoe zijn we mos een stap voor?

Lees verder
Kantopsluiting Cortenstaal

Kantopsluiting Cortenstaal

14-08-2019

Laat jouw kunstgras gazon er stijlvol bijliggen. Kies voor sterk, duurzaam en modern; laat een kantopsluiting van cortenstaal plaatsen. Of neem een verhoogde rand op de opsluitband.

Lees verder
Zelf Kunstgras leggen? Tips van de professional!

Zelf Kunstgras leggen? Tips van de professional!

15-07-2019

Wil je een kunstgras gazon in je tuin en ben je een handige doe-het-zelver? Dan moet het zeker mogelijk zijn om het kunstgras zelf te leggen. Wij geven je graag de juiste tips en handigheidjes.

Lees verder
Kunstgras laten inmeten

Kunstgras laten inmeten

15-06-2019

Wil je kunstgras laten inmeten voor een vrijblijvende offerte? Gras en Groen komt vrijblijvend bij je langs en meet in op locatie!

Lees verder
Privé-hockeyveld: Oefening baart kunst

Privé-hockeyveld: Oefening baart kunst

15-05-2019

Je hockey-technieken naar een hoger niveau tillen? Met een privé-hockeyveld van kunstgras is dit mogelijk. Wij leggen jouw kunstgras hockeyveld aan, desgewenst met doeltjes.

Lees verder
Kunstgras: De allernieuwste trends voor 2019

Kunstgras: De allernieuwste trends voor 2019

15-04-2019

Duidelijk mag zijn dat kunstgras nog steeds aan terrein wint in de tuin. Verwachting is dat dit de komende jaren doorzet. Wat zijn voor 2019 de kunstgras trends? C- en W-shape, gekroesd kunstgras...

Lees verder
Voorjaarsbeurt kunstgras: welk onderhoud is nodig?

Voorjaarsbeurt kunstgras: welk onderhoud is nodig?

26-02-2019

Lage temperaturen, vorst, sneeuw en ijzel. Je kunstgras heeft heel wat te verduren gehad in de winter. Daarom is het nu tijd voor een uitgebreide voorjaarsbeurt. Welke onderhoudstaken zijn nodig?

Lees verder
Kunstgras showtuin, ook op zaterdag geopend!

Kunstgras showtuin, ook op zaterdag geopend!

18-02-2019

Op 23 februari gaan wij ook op zaterdag weer open voor publiek. Heb je ook al last van lentekriebels? Kom langs in de showtuin!

Lees verder
Een nieuw gazon? Met kunstgras kan dat nu al!

Een nieuw gazon? Met kunstgras kan dat nu al!

06-02-2019

Overweeg je kunstgras te laten leggen? Kunstgras leggen is niet seizoensgebonden, Gras en Groen Kunstgras kan altijd jouw kunstgras leggen!

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen