Kunstgras leggen

Waarom kunstgras laten leggen?

Geplaatst: 10/03/2020 Aangepast: 09/12/2020

Klaar met al het onkruid, mos en kale plekken in jouw gazon? Kunstgras is een groen en onderhoudsvriendelijk alternatief. Ben je zelf geen doe-het-zelver of zit je krap in tijd? Kies voor kunstgras laten leggen door Gras en Groen en wij verzorgen de volledige aanleg voor jou. Van A tot Z: van het afgraven van de ondergrond en het plaatsen van de kantopsluiting tot het bezanden van kunstgras. Maar waarom zou je dit werk uitbesteden?

Specialistische klus

Allereerst is het een heel specialistisch - en precies - werkje. Bekijk hier bijvoorbeeld eens welke stappen er allemaal nodig zijn. Het leggen van kunstgras is het best te vergelijken met een combinatie van bestrating en vloerbedekking leggen. Net als bij bestrating komt kunstgras op een sterk verdichte ondergrond die waterpas geëgaliseerd moet worden. Je hoeft alleen geen rekening te houden met afschot. Ligt de ondergrond eenmaal, dan kun je gelijk jouw kunstgras leggen. Net als tapijt snijd je het met een stanleymes exact op maat. Als onze medewerkers hiermee klaar zijn, ligt er in jouw tuin een perfect op maat gesneden gazon. Netjes afgewerkt, zonder rare franjes en binnen 14 dagen opgeleverd.

Niets anders gewend

Wij van Gras en Groen Kunstgras dealen dagelijks met het leggen van kunstgras. Zelfs op de meest lastige plekken komen wij. Van kleine privé-hockeyveldjes tot gigantische tapijten. We weten waar we rekening mee moeten houden en hanteren altijd dezelfde methode bij het leggen van kunstgras. Deze is bewezen effectief en daarom durven wij jou harde garanties te geven.

Allround hoveniersbedrijf voor al jouw tuinwerkzaamheden

Daarnaast maken wij onderdeel uit van allround hoveniersbedrijf Gras en Groen. Zodoende kunnen wij jou al het werk in en rondom je kunstgras gazon uit handen nemen: het leggen van sierbestrating, plaatsen van kantopsluitingen en aanleggen van omringende borders. Zelfs met het ontwerpen van een geheel nieuwe tuin kunnen wij uit de voeten.

Alle voordelen op een rij:

  • Wij kunnen alle werkzaamheden voor je uitvoeren
  • Gras en Groen levert en verwerkt alle benodigde materialen inclusief kantopsluiting
  • Je bent verzekerd van een perfect eindresultaat
  • Op de uitgevoerde werkzaamheden ontvang je garantie
  • Wij zijn ijzersterk in het combineren van kunstgras leggen met hovenierswerkzaamheden.

Hoe maak ik een afspraak voor het laten leggen van kunstgras?

Overtuigd en wil je graag de garantie dat jouw kunstgras helemaal perfect wordt gelegd? Veel tevreden klanten gingen je voor. De eerste stap is het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Je zit dan nog nergens aan vast. Wil je eerst alle kunstgras soorten in real life zien? Kom langs in onze showtuin! Hier zie je verschillende soorten onder natuurlijke omstandigheden in de buitenlucht. Bovendien kunnen we je dan gelijk voorzien van advies op maat. Na akkoord op de offerte plannen wij de werkzaamheden met jou in; dit gebeurt gegarandeerd binnen 14 dagen. het enige wat eventueel nog roet in het eten kan gooien, is het weer. Helaas hebben we dat niet in de hand.  

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten
Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!