Top drie best verkochte kunstgrassen

Top drie best verkochte kunstgrassen

Geplaatst door: Tonyo van Run
Productspecialist Gras en Groen Kunstgras
Volg Tonyo van Run op LinkedIn
Geplaatst op: 12-09-2018

Tonyo van Run

Wilt u genieten van een onderhoudsvrij en altijd groen gazon in de tuin? Dan ligt de keuze voor kunstgras voor de hand. Zeker met de warme en droge zomer in het achterhoofd is een altijd groen gazon een jaloersmakende gedachte.

Zodra u de keuze voor een nieuw gazon heeft gemaakt begint de zoektocht naar het ideale stukje kunstgras. Waar moet u op letten en wat is nu de allermooiste soort? Om u te helpen zet  Gras en Groen Kunstgras de drie populairste soorten van het afgelopen half jaar voor u op een rij. Uiteindelijk maakt u natuurlijk zelf de keuze, maar iedereen heeft dezelfde wens: een zo natuurlijk mogelijk ogend gazon!

Top drie populairste kunstgrassen

In de aanloop naar het nieuwe seizoen maakt Gras en Groen Kunstgras jaarlijks de keuze voor het nieuwe assortiment. Kunstgrassen die slecht in de smaak vallen of niet meer geproduceerd worden verdwijnen uit de collectie en hier komen nieuwe variaties voor terug. Nu we een half jaar onderweg zijn is het tijd om de balans op te maken. Wat zijn de drie populairste soorten van de eerste helft van 2018?

De drie best verkochte soorten kunstgras

Jarenlang stak California Chill met kop en schouders boven alle andere kunstgras soorten uit. Na een klein onderzoek in de administratie van Gras en Groen lijkt er het een en ander te zijn veranderd. Er is, ten opzichte van voorgaande seizoenen, een nieuwe top drie met kunstgrassen!

  1. New Mexico
  2. California Chill
  3. Perfect Alabama

New Mexico

Wie de showtuin van Gras en Groen bezoekt loopt direct na binnenkomst richting een groot gazon met kunstgras. Al zal het niet direct op zijn gevallen dat het kunstgras is. Van een afstand lijkt New Mexico op een goed onderhouden gazon. Mooi donkergroen van kleur en dicht bezet met gras.

Bekijk hier de productfoto’s en specificaties van New Mexico.

California Chill

Het is inmiddels alweer 5 jaar geleden dat wij zijn gestart met het leggen van kunstgras. Vanaf dag 1 was California Chill de favoriet van de klanten van Gras en Groen. Dankzij de borstelige structuur en natuurgetrouwe kleur van de vezel ziet de California Chill er uit als een weelderig groeiend gazon.

Bekijk hier de productfoto’s en specificaties van California Chill.

Perfect Alabama

Is het de donkergroene kleur of de fijne, zachte vezel? Het is lastig te zeggen, maar dat de Perfect Alabama geliefd is staat vast. Met name voor tuinen met veel zonlicht is dit kunstgras een uitstekende keuze. De doffe vezel ziet er ook in die tuinen uit als echt gras!

Bekijk hier de productfoto’s en specificaties van Perfect Alabama.

Bezoek de showtuin van Gras en Groen!

Wilt u weten of het kunstgras van uw keuze ook in de top drie van Gras en Groen staat? Bezoek dan eens de showtuin. Waar een ander voor kiest is natuurlijk niet per definitie ook de beste keuze voor u. Maak in de buitenlucht een perfect vergelijk en geniet binnenkort weer van een schitterend donkergroen gazon bij u in de tuin!

Ontvang de kunstgras top 3 via de post

Is 's-Hertogenbosch voor u net te ver weg? En wilt u de top 3 wel eens goed met elkaar vergelijken? U kunt de drie kunstgras soorten ook als stalen aanvragen en ontvangen via de post. En weet u wat het handige is? Ze passen gewoon in een brievenbusdoosje. Het pakketje past door zo door uw brievenbus en u hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling

4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling

5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling

5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verder

Lees ook:

Zelf Kunstgras leggen? Tips van de professional!

Zelf Kunstgras leggen? Tips van de professional!

15-07-2019

Wil je een kunstgras gazon in je tuin en ben je een handige doe-het-zelver? Dan moet het zeker mogelijk zijn om het kunstgras zelf te leggen. Wij geven je graag de juiste tips en handigheidjes.

Lees verder
Kunstgras laten inmeten

Kunstgras laten inmeten

15-06-2019

Wil je kunstgras laten inmeten voor een vrijblijvende offerte? Gras en Groen komt vrijblijvend bij je langs en meet in op locatie!

Lees verder
Privé-hockeyveld: Oefening baart kunst

Privé-hockeyveld: Oefening baart kunst

15-05-2019

Je hockey-technieken naar een hoger niveau tillen? Met een privé-hockeyveld van kunstgras is dit mogelijk. Wij leggen jouw kunstgras hockeyveld aan, desgewenst met doeltjes.

Lees verder
Kunstgras: De allernieuwste trends voor 2019

Kunstgras: De allernieuwste trends voor 2019

15-04-2019

Duidelijk mag zijn dat kunstgras nog steeds aan terrein wint in de tuin. Verwachting is dat dit de komende jaren doorzet. Wat zijn voor 2019 de kunstgras trends? C- en W-shape, gekroesd kunstgras...

Lees verder
Voorjaarsbeurt kunstgras: welk onderhoud is nodig?

Voorjaarsbeurt kunstgras: welk onderhoud is nodig?

26-02-2019

Lage temperaturen, vorst, sneeuw en ijzel. Je kunstgras heeft heel wat te verduren gehad in de winter. Daarom is het nu tijd voor een uitgebreide voorjaarsbeurt. Welke onderhoudstaken zijn nodig?

Lees verder
Kunstgras showtuin, ook op zaterdag geopend!

Kunstgras showtuin, ook op zaterdag geopend!

18-02-2019

Op 23 februari gaan wij ook op zaterdag weer open voor publiek. Heb je ook al last van lentekriebels? Kom langs in de showtuin!

Lees verder
Een nieuw gazon? Met kunstgras kan dat nu al!

Een nieuw gazon? Met kunstgras kan dat nu al!

06-02-2019

Overweeg je kunstgras te laten leggen? Kunstgras leggen is niet seizoensgebonden, Gras en Groen Kunstgras kan altijd jouw kunstgras leggen!

Lees verder
Creatief met kunstgras

Creatief met kunstgras

30-01-2019

Kunstgras als alternatief voor echt gras in de tuin kent iedereen natuurlijk, maar kun je er nog meer mee doen? Creactieve ideeën voor DIY projecten!

Lees verder
Kunstgras niet betreden tijdens de vorst

Kunstgras niet betreden tijdens de vorst

05-12-2018

Betreding van kunstgras tijdens de vorst kan tot beschadigingen leiden. Lees hier waarom u betreding beter kunt vermijden.

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen