Gras en Groen

Showtuin 2e paasdag open

Geplaatst: 30/03/2018 Aangepast: 03/09/2020

Ben je op zoek naar een mooi stukje kunstgras in de tuin? En wil je hier graag inspiratie voor opdoen? Wij zijn op tweede paasdag geopend met ons nieuwe kunstgras assortiment, dus kom gerust een kijkje nemen!

Openingstijden showtuin kunstgras

Maandag 13 april 8:30 - 17:30
Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch
073-7200913

Inspiratie opdoen

Heb je altijd al gedroomd van een tuin die alle seizoenen groen blijft? Maar weet je nog niet precies welk soort kunstgras het beste bij jouw tuin en persoonlijke smaak past? Of twijfel je nog over welke afmetingen je nodig hebt? Wij staan tweede paasdag klaar om jou te helpen met alle vragen. Wie plannen heeft voor een nieuwe tuin is vaak op zoek naar ideeën, inspiratie of advies. Voordat de knoop over een tijdje doorgehakt wordt is het leuk om alvast een beetje rond te kijken. Op het internet is oneindig veel informatie te vinden over de aanschaf van kunstgras. Maar hoe voelt het kunstgras nou? En hoe ziet de kleur er in het echt uit? Bij ons kun je dit allemaal vrijblijvend ontdekken!

Mogelijkheden showtuin kunstgras

Bij een bezoekje aan onze kunstgras showtuin in Den Bosch zijn er verschillende mogelijkheden. Voor degenen die alleen nog maar even rond wil kijken, maar ook voor degenen die al een stapje verder zijn in het kopen van kunstgras. Waar kunnen wij jou mee helpen?

  • Rondkijken in onze showtuin met kunstgras modeltuinen. Ben je benieuwd naar hoe het kunstgras oogt wanneer het aangelegd is? Of ben je nog niet 100% overtuigd dat je kunstgras in de tuin wilt? Bij ons kun je vrijblijvend een kijkje nemen zonder direct aan iets vast te zitten.
  • Inspiratie opdoen over de aanleg van een kunstgras tuin. Ben je op zoek naar een mooi stukje kunstgras voor in de tuin maar weet je niet precies hoe je dit het beste vorm zou kunnen geven? Geen probleem! Bij ons kun je rondlopen in de showtuin om ideeën op te doen.
  • Advies inwinnen over de aanleg van kunstgras. Weet je niet zo goed waar je op moet letten bij het kopen van kunstgras? Onze specialisten kunnen jou uitleggen wat de belangrijkste dingen zijn waar je rekening mee moet houden. Ook kunnen we advies geven over hoe je zelf kunstgras aanlegt!
  • Vrijblijvend een passende offerte aanvragen over een kunstgras tuin. Als je thuis vast de afmetingen van het oppervlak waar kunstgras komt te liggen op papier zet, kunnen wij jou helpen met een passende offerte! Zo weet je waar je aan toe bent, maar ben je niet verplicht om ook direct het kunstgras aan te schaffen.

Wil je dit voorjaar nog genieten van een altijd groen blijvend gazon? Kom dan eens langs in de Gras en Groen Kunstgras showtuin op tweede paasdag! Ben je helaas niet in staat om langs te komen? Neem dan een kijkje op onze website om de afgeronde kunstgras projecten te bekijken of vraag online gratis 3 stalen aan. Wie weet zit hier iets leuks tussen!

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten
Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!