Gras en Groen

Nieuwe website Gras en Groen Kunstgras

Geplaatst: 23/04/2020

Met trots kunnen wij jullie mededelen dat onze website van Gras en Groen Kunstgras totaal vernieuwd is! Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn er flink op vooruit gegaan. Bestellingen plaatsen of bijvoorbeeld afgeronde projecten bekijken wordt hierdoor een stuk aangenamer!

De belangrijkste nieuwe voordelen op een rijtje

  • Wederom een nieuw assortiment
  • Een uitgebreide, nieuwe webshop
  • Nieuwe zoekfunctie
  • Eenvoudig de keuze tussen: leggen, bezorgen of afhalen

Wederom een nieuw assortiment

Zoals ieder jaar hebben wij weer een vernieuwd assortiment. Deze keer hebben wij gekozen om vijf nieuwe kunstgras soorten toe te voegen aan de collectie. Dit zijn de Orlando Green, Chicago Vibe, San Francisco Ace, Sunny Florida en Ohio Energy. We bewegen natuurlijk wel met de nieuwste ontwikkelingen mee!

Het nieuwe kunstgras assortiment heeft voor ieder wat wils. Zo is de Ohio Energy een ontzettend mooie soort met lange vezels, die daardoor amper te onderscheiden is van echt gras. Of ben je juist op zoek naar een stevige kunstgrasmat? Kies dan bijvoorbeeld voor de Sunny Florida!

Een uitgebreide, nieuwe webshop

Tegenwoordig is het ontzettend simpel om producten via onze site te bestellen. Je kunt vanaf nu de producten per categorie vinden. Ook kun je de producten op merk, prijs en bijvoorbeeld gewicht filteren. Zo kom je uit bij een kleine selectie producten die aansluit bij jouw wensen. Heb je het gewenste product gevonden? Gooi deze dan gemakkelijk in jouw kruiwagen!

Heb je een nieuwsbericht gelezen waarin verschillende artikelen terugkomen? Deze staan voortaan onder het bericht gepresenteerd. Heb je bijvoorbeeld iets gelezen over hoe je ongedierte het beste kunt bestrijden? Zo kun je na het lezen direct het juiste product bestellen.

Nieuwe zoekfunctie

Ook heeft de website sinds kort een handige zoekfunctie. Ben je op zoek naar iets, maar weet je niet zo goed waar je het kunt vinden? Typ eenvoudig het woord in de zoekbalk in en alle overeenkomende resultaten verschijnen. Van producten tot nieuwsberichten of van afgeronde projecten tot veelgestelde vragen. Zo raak je nooit de weg meer kwijt.

Eenvoudig de keuze tussen: leggen, bezorgen of afhalen

Na het vinden van de juiste artikelen ga je verder naar het betalen. Hier kun je ervoor kiezen om het product te laten leggen, het te laten bezorgen of het zelf af te komen halen. Kies je ervoor om het te laten leggen? Dan zullen de vakmensen de juiste producten meenemen. Leg je het liever zelf aan of heb je iets anders nodig? Dan kun je deze spullen eenvoudig thuis laten bezorgen. Woon je in de buurt of kom je het product zelf liever afhalen? Dit is ook aan te geven op de nieuwe website! De gewenste afhaaltijd kan hierbij ook gekozen worden.

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe website? Kijk dan gerust eens rond. Niet alleen de Gras en Groen Kunstgras website is vernieuwd, maar ook de websites over graszoden, hoveniers, overkappingen en schuttingen zijn op de schop gegaan!

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten