Kunstgras kopen

Nieuw assortiment 2020

Geplaatst: 23/04/2020 Aangepast: 09/12/2020

Ook dit jaar hebben wij weer een spiksplinternieuwe kunstgras collectie voor onze klanten uitgekozen! Met vakmanschap en zorgvuldigheid hebben wij een selectie weten te maken uit de vele kunstgras soorten. Lees hieronder verder om kennis te maken met de nieuwe mogelijkheden.

Nieuwe kunstgras collectie kenmerken

Tijdens de selectieprocedure voor het nieuwe assortiment hebben wij ons oog op vijf verrassende kunstgras soorten laten vallen. Dit zijn de Orlando Green, Chicago Vibe, Sunny Florida, Ohio Energy en San Francisco Ace. De namen Sunny Florida en Ohio Energy waren ook aanwezig in ons vorige assortiment. Hiervoor hebben wij dit jaar echter nieuwe soorten uitgekozen, die deze naam hebben gekregen.

Hieronder staat het nieuwe kunstgras assortiment per kenmerk beschreven. In de kunstgras webshop vind je meer eigenschappen terug, zoals bijvoorbeeld het aantal vezels per m² of de exacte kleur van het kunstgras. Onze nieuwe Ohio Energy schiet er voor ons zeker bovenuit. Deze kunstgrasmat kenmerkt zich door haar lange vezels en ongekende zachtheid. Het is nauwelijks te onderscheiden van echt gras, waardoor er ook een iets groter prijskaartje aanhangt.

Kunstgras Prijs Lengte vezel Uitstraling Zachtheid Aantal steken per m²
Orlando Green € 32,95 40 mm ✰✰✰✰ ✰✰✰✰ 17.850
Chicago Vibe € 32,95 40 mm ✰✰✰✰ ✰✰✰✰ 17.850
Sunny Florida € 38,95 36 mm ✰✰✰✰✰ ✰✰✰✰✰ 15.750
San Francisco Ace € 42,95 52 mm ✰✰✰✰✰ ✰✰✰✰✰ 11.340
Ohio Energy € 54,95 65 mm ✰✰✰✰✰ ✰✰✰✰✰ 8.505

 

Orlando Green

De Orlando Green heeft vezels die gevormd zijn als een W. Deze structuur zorgt ervoor dat het kunstgras voor lange tijd mooi rechtop zal blijven staan! Met een lengte van maar liefst 40 mm per vezel zal de kunstgrasmat heerlijk zacht aanvoelen. In combinatie met de appeltjesgroene kleur geeft het een stralend uitzicht voor in de tuin.

Chicago Vibe

De Chicago Vibe heeft een donkergroen en natuurlijk aanzien. Om de uitstraling van echte grassprieten zo veel mogelijk na te bootsen, zijn de vezels gevormd als een V. Deze V-shape zorgt er ook voor dat het kunstgras beter rechtop blijft staan. Daarnaast zijn er veel vezels gebruikt voor de Chicago Vibe kunstgrasmat. Ben je op zoek naar een dicht bezette soort? Dan is dit zeker een goede kanshebber!

Sunny Florida

De Sunny Florida staat bekend om de sterke veerkrachtigheid. De vezels hebben de vorm van een C, waardoor het gras direct weer omhoog veert wanneer hierop gelopen wordt. De Sunny Florida hoeft dus niet opgeborsteld te worden. Ideaal! Daarnaast heeft de C-shape nog een groot voordeel: het voelt ontzettend zacht aan. Met blote voeten over dit kunstgras lopen zal net zo fijn zijn als over een zacht tapijt. Ook kinderen en huisdieren zullen hier geen genoeg van krijgen!

Ohio Energy

De Ohio Energy is onze grootste favoriet. Met vezels van maar liefst 65 mm voelt het kunstgras ongekend zacht aan. Een echte aanrader voor rond het zwembad bijvoorbeeld! Maar blijven vezels met zo’n lengte dan wel rechtop staan? Ja, want ze zijn gevormd naar de letter W. Deze vorm zal ervoor zorgen dat het kunstgras niet zomaar plat komt te liggen. De lange vezels in combinatie met de sterke veerkracht zorgen ervoor dat de Ohio Energy niet van echt gras te onderscheiden is.

San Francisco Ace

De San Francisco Ace is een van de sterkste kunstgrassoorten uit het assortiment. De kunstgrasmat heeft zowel vezels met een C-shape als vezels met een W-shape. Deze vormen zorgen ervoor dat het kunstgras direct weer terugveert na betreding. Daarnaast hebben de vezels een lengte van wel 52 mm, waardoor het kunstgras heerlijk zacht aanvoelt. Deze kenmerken maken de San Francisco Ace uiterst geschikt voor kinderen. Ze kunnen oneindig spelen en vallen, zonder zich te bezeren.

Kunstgras bestellen

Overweeg je het om kunstgras te kopen? Breng dan gerust een bezoekje aan onze webshop! Hier staan alle kunstgras soorten nog eens omschreven en hier kun je de prijs voor jouw te beleggen kunstgras oppervlak berekenen. Zie je liever eerst hoe het kunstgras eruit ziet en wil je ervaren hoe deze aanvoelt? Geen probleem! Vraag online gratis stalen aan of kom gezellig langs in onze kunstgras showtuin!

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten
Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!