Kunstgras showtuin, ook op zaterdag geopend!

Kunstgras showtuin, ook op zaterdag geopend!

Geplaatst door: Tonyo van Run
Productspecialist Gras en Groen Kunstgras
Volg Tonyo van Run op LinkedIn
Geplaatst op: 18-02-2019
Laatst aangepast op: 18-02-2019

Tonyo van Run

Begint het bij jou ook al te kriebelen? Nu de dagen echt langer beginnen te worden en carnaval inmiddels achter de rug is, komt de lente er echt aan. Dat betekent dat het moment weer aanbreekt dat Nederland massaal de tuin ingaat om deze op te fraaien. Voor Gras en Groen Kunstgras is het voorjaar traditioneel een erg drukke, maar ook leuke periode. Daarom verruimen wij onze openingstijden, te beginnen met aanstaande zaterdag!

Waarom naar Den Bosch om kunstgras uit te zoeken?

Naar Gras en Groen Kunstgras gaan om kunstgras uit te zoeken, is dat niet een beetje overdreven? Nee, als je het mij vraagt niet. Natuurlijk hebben wij, en onze fotograaf voorop, zo goed mogelijk geprobeerd om het kunstgras en de verschillen in beeld te krijgen. En dat lukt dan ook zeker voor een deel, maar uiteindelijk is het toch een product waarbij je de verschillen moet voelen en vooral zien in de buitenlucht.

Bekijk hier het kunstgras assortiment.

Met enige regelmaat gaan dan ook de schoenen en sokken uit en lopen de bezoekers in de showtuin op blote voeten over het kunstgras of gaan er zelfs op liggen. Misschien is dat weer het andere uiterste, maar het geeft wel aan dat er enorme verschillen zijn die alleen in de showtuin duidelijk worden. Twijfel dus niet en kom langs!

Alle voordelen van een bezoek aan de showtuin

Wanneer is de showtuin geopend?

De kunstgras showtuin is het hele jaar maandag tot en met vrijdag geopend voor bezoekers. Op deze dagen staan onze medewerkers klaar om je met raad en daad bij te staan. In het voorjaar en de zomer zijn wij extra open op alle zaterdagen en enkele feestdagen zoals Tweede Paasdag.

Openingstijden van de showtuin

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 15:30 
Zondag Gesloten

Adresgegevens Gras en Groen Kunstgras

Hedikhuizerweg 21

5222 BC Den Bosch

073-7200935

kunstgras@grasengroen.nl

Een showtuin vol tuininspiratie!

Zijn er nog meer werkzaamheden te verrichten in jouw tuin en weet je nog niet helemaal wat je wilt doen met die tuin? Misschien brengen de aangelegde modeltuinen u op een leuk of goed idee. In verschillende stijlen zijn er tuinen ingericht. Qua formaat en indeling komen deze ongetwijfeld overeen met de situatie bij jouw thuis. Tuinstijlen spelen een belangrijke rol in het verkrijgen van de juiste sfeer in de tuin. Het ontwerp, gebruikte materialen en beplanting zorgen gezamenlijk voor harmonie.

Bij Gras en Groen vind je onder meer de volgende tuinstijlen:

Lees ook:

Mos uit je kunstgras verwijderen

Mos uit je kunstgras verwijderen

15-09-2019

Na verloop van tijd kan er mos gaan groeien in jouw prachtig aangelegde kunstgras gazon. En dat is nou net wat je niet wilt. Hoe los je het op? Of nog beter: hoe zijn we mos een stap voor?

Lees verder
Waarom kunstgras laten leggen?

Waarom kunstgras laten leggen?

15-08-2019

Klaar met onkruid, mos en kale plekken in jouw gazon? Kunstgras is een onderhoudsvriendelijk alternatief. Ben je zelf geen doe-het-zelver of zit je krap in tijd? Kies voor kunstgras laten leggen.

Lees verder
Kantopsluiting Cortenstaal

Kantopsluiting Cortenstaal

14-08-2019

Laat jouw kunstgras gazon er stijlvol bijliggen. Kies voor sterk, duurzaam en modern; laat een kantopsluiting van cortenstaal plaatsen. Of neem een verhoogde rand op de opsluitband.

Lees verder
Zelf Kunstgras leggen? Tips van de professional!

Zelf Kunstgras leggen? Tips van de professional!

15-07-2019

Wil je een kunstgras gazon in je tuin en ben je een handige doe-het-zelver? Dan moet het zeker mogelijk zijn om het kunstgras zelf te leggen. Wij geven je graag de juiste tips en handigheidjes.

Lees verder
Kunstgras laten inmeten

Kunstgras laten inmeten

15-06-2019

Wil je kunstgras laten inmeten voor een vrijblijvende offerte? Gras en Groen komt vrijblijvend bij je langs en meet in op locatie!

Lees verder
Privé-hockeyveld: Oefening baart kunst

Privé-hockeyveld: Oefening baart kunst

15-05-2019

Je hockey-technieken naar een hoger niveau tillen? Met een privé-hockeyveld van kunstgras is dit mogelijk. Wij leggen jouw kunstgras hockeyveld aan, desgewenst met doeltjes.

Lees verder
Kunstgras: De allernieuwste trends voor 2019

Kunstgras: De allernieuwste trends voor 2019

15-04-2019

Duidelijk mag zijn dat kunstgras nog steeds aan terrein wint in de tuin. Verwachting is dat dit de komende jaren doorzet. Wat zijn voor 2019 de kunstgras trends? C- en W-shape, gekroesd kunstgras...

Lees verder
Voorjaarsbeurt kunstgras: welk onderhoud is nodig?

Voorjaarsbeurt kunstgras: welk onderhoud is nodig?

26-02-2019

Lage temperaturen, vorst, sneeuw en ijzel. Je kunstgras heeft heel wat te verduren gehad in de winter. Daarom is het nu tijd voor een uitgebreide voorjaarsbeurt. Welke onderhoudstaken zijn nodig?

Lees verder
Een nieuw gazon? Met kunstgras kan dat nu al!

Een nieuw gazon? Met kunstgras kan dat nu al!

06-02-2019

Overweeg je kunstgras te laten leggen? Kunstgras leggen is niet seizoensgebonden, Gras en Groen Kunstgras kan altijd jouw kunstgras leggen!

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen