Kunstgras laten inmeten

Kunstgras laten inmeten

Geplaatst door: Tonyo van Run
Productspecialist Gras en Groen Kunstgras
Volg Tonyo van Run op LinkedIn
Geplaatst op: 15-06-2019
Laatst aangepast op: 17-06-2019

Tonyo van Run

Het jij een oppervlak in de tuin je kunstgras aangelegd wil hebben, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met het opmeten en berekenen? Wij van Gras en Groen Kunstgras komen graag naar je toe voor een bezoek en een vrijblijvende offerte.

Waarom kunstgras laten inmeten?

Kunstgras is als product zeer goed te vergelijken met tapijt. Het wordt op vrijwel dezelfde wijze gemaakt en geleverd op een rol. De rollen met kunstgras hebben een standaard breedte van 4 meter. Tenzij je vooraf rekening houdt met deze breedte is de kans groot dat de grootte van jouw gazon en deze rol niet overeenkomen. Met een rekensom moet je vervolgens uitrekenen hoe het kunstgras zo efficiënt mogelijk gelegd kan worden.

In veel gevallen ligt dit enorm voor de hand, maar het komt ook voor dat dit lastiger te bepalen is. Om het oppervlak volledig te bedekken kun je immers niet eindeloos blijven knippen en plakken. Kom je er zelf niet uit en heb je liever dat wij het kunstgras inmeten en het oppervlakte berekenen? Geen probleem, wij komen graag bij je langs.

Tijdens het bezoek bij jou thuis bekijken we jouw tuin en meten we alles op. Daarna bespreken we jouw wensen en laten we onze fraaie kunstgrassoorten zien. Samen maken we een keuze voor één soort kunstgras waarop wij onze werkwijze baseren. Als laatste geven we nog uitleg over de kunstgras installatieservice die wij hebben. Je kunt er bij ons voor kiezen om het kunstgras te laten leggen door echte professionals! 

Kunstgras laten inmeten, de voordelen:

Bereken zelf de oppervlakte

Heb je er vertrouwen in dat je zelf tot de juiste berekening kunt komen? Dan kun je voor de zekerheid nog even enkele rekenvoorbeelden bekijken. Hier lees je aan de hand van enkele situaties hoe je tot het juiste aantal vierkante meters komt.

Ontvang thuis alvast de kunstgras stalen

Wil je eerst weten hoe natuurlijk het kunstgras eruit ziet? Je kunt op deze website zeer eenvoudig kunstgras stalen aanvragen. Er passen drie verschillende soorten in een doosje dat gewoon door jouw brievenbus past. Als je deze vandaag aanvraagt, heb je ze morgen al in huis. 

Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees ook:

Mos uit je kunstgras verwijderen

Mos uit je kunstgras verwijderen

15-09-2019

Na verloop van tijd kan er mos gaan groeien in jouw prachtig aangelegde kunstgras gazon. En dat is nou net wat je niet wilt. Hoe los je het op? Of nog beter: hoe zijn we mos een stap voor?

Lees verder
Waarom kunstgras laten leggen?

Waarom kunstgras laten leggen?

15-08-2019

Klaar met onkruid, mos en kale plekken in jouw gazon? Kunstgras is een onderhoudsvriendelijk alternatief. Ben je zelf geen doe-het-zelver of zit je krap in tijd? Kies voor kunstgras laten leggen.

Lees verder
Kantopsluiting Cortenstaal

Kantopsluiting Cortenstaal

14-08-2019

Laat jouw kunstgras gazon er stijlvol bijliggen. Kies voor sterk, duurzaam en modern; laat een kantopsluiting van cortenstaal plaatsen. Of neem een verhoogde rand op de opsluitband.

Lees verder
Zelf Kunstgras leggen? Tips van de professional!

Zelf Kunstgras leggen? Tips van de professional!

15-07-2019

Wil je een kunstgras gazon in je tuin en ben je een handige doe-het-zelver? Dan moet het zeker mogelijk zijn om het kunstgras zelf te leggen. Wij geven je graag de juiste tips en handigheidjes.

Lees verder
Privé-hockeyveld: Oefening baart kunst

Privé-hockeyveld: Oefening baart kunst

15-05-2019

Je hockey-technieken naar een hoger niveau tillen? Met een privé-hockeyveld van kunstgras is dit mogelijk. Wij leggen jouw kunstgras hockeyveld aan, desgewenst met doeltjes.

Lees verder
Kunstgras: De allernieuwste trends voor 2019

Kunstgras: De allernieuwste trends voor 2019

15-04-2019

Duidelijk mag zijn dat kunstgras nog steeds aan terrein wint in de tuin. Verwachting is dat dit de komende jaren doorzet. Wat zijn voor 2019 de kunstgras trends? C- en W-shape, gekroesd kunstgras...

Lees verder
Voorjaarsbeurt kunstgras: welk onderhoud is nodig?

Voorjaarsbeurt kunstgras: welk onderhoud is nodig?

26-02-2019

Lage temperaturen, vorst, sneeuw en ijzel. Je kunstgras heeft heel wat te verduren gehad in de winter. Daarom is het nu tijd voor een uitgebreide voorjaarsbeurt. Welke onderhoudstaken zijn nodig?

Lees verder
Kunstgras showtuin, ook op zaterdag geopend!

Kunstgras showtuin, ook op zaterdag geopend!

18-02-2019

Op 23 februari gaan wij ook op zaterdag weer open voor publiek. Heb je ook al last van lentekriebels? Kom langs in de showtuin!

Lees verder
Een nieuw gazon? Met kunstgras kan dat nu al!

Een nieuw gazon? Met kunstgras kan dat nu al!

06-02-2019

Overweeg je kunstgras te laten leggen? Kunstgras leggen is niet seizoensgebonden, Gras en Groen Kunstgras kan altijd jouw kunstgras leggen!

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen