Kunstgras leggen

Kunstgras laten inmeten

Geplaatst: 10/03/2020 Aangepast: 09/12/2020

Het jij een oppervlak in de tuin je kunstgras aangelegd wil hebben, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met het opmeten en berekenen? Wij van Gras en Groen Kunstgras komen graag naar je toe voor een bezoek en een vrijblijvende offerte.

Waarom kunstgras laten inmeten?

Kunstgras is als product zeer goed te vergelijken met tapijt. Het wordt op vrijwel dezelfde wijze gemaakt en geleverd op een rol. De rollen met kunstgras hebben een standaard breedte van 4 meter. Tenzij je vooraf rekening houdt met deze breedte is de kans groot dat de grootte van jouw gazon en deze rol niet overeenkomen. Met een rekensom moet je vervolgens uitrekenen hoe het kunstgras zo efficiënt mogelijk gelegd kan worden.

In veel gevallen ligt dit enorm voor de hand, maar het komt ook voor dat dit lastiger te bepalen is. Om het oppervlak volledig te bedekken kun je immers niet eindeloos blijven knippen en plakken. Kom je er zelf niet uit en heb je liever dat wij het kunstgras inmeten en het oppervlakte berekenen? Geen probleem, wij komen graag bij je langs.

Tijdens het bezoek bij jou thuis bekijken we jouw tuin en meten we alles op. Daarna bespreken we jouw wensen en laten we onze fraaie kunstgrassoorten zien. Samen maken we een keuze voor één soort kunstgras waarop wij onze werkwijze baseren. Als laatste geven we nog uitleg over de kunstgras installatieservice die wij hebben. Je kunt er bij ons voor kiezen om het kunstgras te laten leggen door echte professionals! 

Kunstgras laten inmeten, de voordelen:

  • Er zijn achteraf geen verrassingen
  • Wij zorgen dat het kunstgras zo efficiënt mogelijk wordt gelegd
  • Mogelijk zijn er oplossingen te bedenken om snijverlies te beperken
  • Wij kijken ook direct naar de juiste richting voor de vleug (vezelrichting)
  • Je krijgt naderhand een vrijblijvende offerte passend bij jouw situatie.

Bereken zelf de oppervlakte

Heb je er vertrouwen in dat je zelf tot de juiste berekening kunt komen? Dan kun je voor de zekerheid nog even enkele rekenvoorbeelden bekijken. Hier lees je aan de hand van enkele situaties hoe je tot het juiste aantal vierkante meters komt.

Ontvang thuis alvast de kunstgras stalen

Wil je eerst weten hoe natuurlijk het kunstgras eruit ziet? Je kunt op deze website zeer eenvoudig kunstgras stalen aanvragen. Er passen drie verschillende soorten in een doosje dat gewoon door jouw brievenbus past. Als je deze vandaag aanvraagt, heb je ze morgen al in huis. 

Vraag hier je gratis stalen aan!

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten
Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!