Kunstgras toepassingen

Kunstgras op de camping of bij vakantiewoning

Geplaatst: 08/07/2020

Voor veel mensen de leukste periode van het jaar. Vakantie! Wat is er nou fijner dan zorgeloos van het zonnetje genieten in een rustgevende omgeving? Daarvoor is natuurlijk wel een groene uitstraling nodig. Kunstgras op de camping of bij jouw vakantiewoning is daarvoor de ideale oplossing!

Kunstgras op de camping

Zowel voor de campinggast als -eigenaar is kunstgras een perfecte uitkomst. Als vakantieganger kom je naar een camping om te genieten van de mooie omgeving. Daarbij is het dan ook een flinke tegenvaller als je bij jouw campingplaats aankomt en het gras half geel is. Door de continue plaatsing van tenten, caravans en vouwwagens krijgt het gras veel te verduren. Een kunstgrasmat blijft daarentegen voor altijd mooi groen en zacht. Zo zijn er genoeg voordelen van kunstgras op de camping voor de gasten én eigenaren.

Voordelen kunstgras voor campingbezoekers

  • Er zijn geen dorre of dode plekken meer op de campingplaats. Voor jou zijn al veel andere campingbezoekers geweest, die hun tent ook steeds op hetzelfde plekje opzetten. Op een gegeven moment krijgt het gras het zwaar te verduren, waardoor het haar uitstraling verliest. Door middel van kunstgras zal het gras er altijd mooi bij liggen!
  • Het kunstgras is zacht aan de voeten. Je wordt wakker op een zonnige zomerdag en loopt de tent uit. Het kunstgras voelt, in plaats van dorre grassprietjes, ontzettend zacht aan. Zo is het fijn om met blote voeten op de campingplaats te lopen.
  • Het kunstgras is hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Kunstgras geeft naast het zachte gevoel aan jouw voeten ook nog eens een schoon gevoel. Je eindigt de dag niet steeds met zwarte voeten. Ook is het kunstgras ontzettend makkelijk schoon te houden. Een keer vegen over de kunstgrasmat en hij is weer helemaal fris!
  • Mensen met hooikoorts kunnen zorgeloos genieten op een camping met kunstgras. Gras is de grootste boosdoener voor mensen die allergisch zijn. Daarentegen is kunstgras hypoallergeen!

Voordelen kunstgras voor campingeigenaren

  • Kunstgras heeft ontzettend weinig onderhoud nodig. Iedere week maaien? Nee. Om de dag sproeien zodat het niet geel wordt? Nee. Nieuw gras zaaien omdat het kapot is? Nee. Als campingeigenaar bespaar je zo een hoop kostbare tijd, die je in andere activiteiten kunt steken
  • Een mooie uitstraling op de camping. In plaats van hier en daar een groen grassprietje, zal met kunstgras heel de camping groen zijn. Zo krijgen mensen automatisch een rustgevender gevoel, waardoor jij je zelf ook minder zorgen hoeft te maken.
  • Er kunnen meer gasten ontvangen worden. Vaak krijgt het gras even de tijd om te herstellen wanneer campinggasten een plek verlaten. Door middel van kunstgras hoeft dit niet meer. Even snel de plek opborstelen met een harde bezem en de volgende gasten kunnen weer arriveren!

Kunstgras bij vakantiewoning

Een vakantiewoning is ideaal om ieder jaar een aantal weekenden, weken of zelfs maanden in door te brengen. Deze ontspanningsmomenten zijn voor veel mensen niet bedoeld om de tuin te onderhouden. Want wat gebeurt er met de tuin als je weer vertrekt? En hoe tref je deze aan bij terugkomst? Het is een zorg die makkelijk weggenomen kan worden door de aanleg van kunstgras. Kunstgras kun je met een gerust hart achterlaten en je zult het ook op diezelfde manier weer aantreffen. Hier ondervind je dus veel voordelen van!

Voordelen kunstgras bij vakantiewoning

  • Je hebt geen zorgen meer om de tuin. In de periode die je weer thuis bent hoef je niet aan jouw vakantietuin te denken. Je hoeft dus niemand te regelen die in de lente en zomer zorgt dat het gras mooi blijft.
  • Tijdens jouw vakantie heb je weinig onderhoud aan de tuin. Als je eenmaal gearriveerd bent bij jouw vakantiewoning, hoef je niet om te kijken naar het kunstgras. Echt gras is vanaf april tot en met oktober toch wel een wekelijkse bezigheid. Kunstgras neemt een groot deel van dat onderhoud weg!
  • Ook in de winter kun je genieten van een mooie, groene uitstraling. Mensen die in de winterperiode hun vakantiewoning bezoeken, zullen altijd verzekerd zijn van een groen uitzicht. Dit creëert het ultieme vakantiegevoel.

Al met al zijn er ontzettend veel voordelen aan het hebben van kunstgras op de camping of kunstgras bij een vakantiewoning. Het neemt een hoop zorgen weg en geeft een ontspannende uitstraling. Kijk hier voor ons kunstgras assortiment of kom gezellig langs in onze showtuin!

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten
Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!