Kunstgras leggen

Ken jij onze kunstgras legservice al?

Geplaatst: 07/07/2020 Aangepast: 10/09/2021

De kunstgras legservice van Gras en Groen

Om u zo goed mogelijk te ontzorgen beschikken we bij Gras en Groen over een vakkundige legservice die uw kunstgras in uw tuin of op uw balkon leggen. Wanneer Gras en Groen het aanleggen voor u verzorgt, heeft u de keuze uit drie verschillende pakketten: Start, Basis en Compleet. Deze variëren qua hoeveelheid werk dat wij voor u verzorgen, en de hoeveelheid werk waar u zelf zorg voor moet dragen. Heeft u moeite met het kiezen van uw ideale pakket? Graag vertellen we u meer zodat u een perfecte keuze kunt maken!

Compleet 23,- p/m² - Kunstgras legservice

Met het kunstgras legservicepakket genaamd ‘Compleet’ zullen wij u optimaal ontzorgen. Allereerst zullen wij het afgraven van uw huidige gazon of ondergrond voor u uit handen nemen. We graven hierbij allereerst de bodem voor u af, én zorgen direct voor de afvoer van deze bodem. Door vervolgens betongranulaat aan te voeren en te verspreiden over de stabiliserende onderlaag, zorgen we voor een goede basis voor het kunstgras. Ten slotte verzorgen wij ook het daadwerkelijk aanleggen van het kunstgras. We egaliseren daar waar nodig de ondergrond en brengen een drukverdeeldoek aan. Door het kunstgras op maat en vakkundig aan te leggen en het daarna te bezanden met kwartszand, beschikt u binnen no-time over een fantastisch kunstgrasgazon.

Basis 16,- p/m² - Kunstgras legservice

Wanneer u uw kunstgras aan wilt laten leggen door Gras en Groen kunt u er ook voor kiezen om voor het pakket ‘Basis’ te gaan. Dit pakket biedt u veel overeenkomsten met het ‘Compleet’ pakket, maar hierbij komt het afgraven van uw huidige gazon of ondergrond voor uw eigen rekening. U graaft zelf de bodem af, met een diepte van ongeveer 5 centimeter, en zorgt zelf voor de afvoer van deze ondergrond. Vind hier meer informatie over de ondergrond als basis voor uw kunstgras.

Start 9,- p/m² - Kunstgras legservice

Ons kunstgras legservicepakket genaamd ‘Start’ is ons voordeligste pakket, maar geeft u ook het meeste werk dat u zelf moet uitvoeren. Wanneer u kiest voor dit pakket is het noodzakelijk dat u zelf zorg draagt voor het afgraven en afvoeren van uw huidige gazon, maar ook dat u zelf zorgt voor de stabiliserende onderlaag. U voert in dit geval zelf het betongranulaat aan, en verspreidt dit vervolgens ook zelf. Gras en Groen verzorgt in dit geval slechts het aanbrengen en bezanden van uw kunstgras.

Meer informatie over het laten aanleggen van uw kunstgras? Bekijk hier onze legservice!

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten
Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!