Kunstgras Nieuwegein (Postcode 3400)

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Nieuwegein? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Nieuwegein. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de schakelstede. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Nieuwegein. We hebben zelfs een project bij het centrum, aan de Ruiterstede afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Nieuwegein heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Nieuwegein

Naast kunstgras leggen in en rond het stadscentrum van Nieuwegein zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Batau, Blokhoeve, Doorslag, Fokkesteeg, Galecop, Hoog-Zandveld, Huis de Geer, Lekboulevard, Merwestein, Vreeswijk, Jutphaas-Wijkersloot, Zandveld en Zuilenstein

Algemene informatie Nieuwegein

Nieuwegein een gemeente, ten zuiden van de stad Utrecht, is een voormalige groeikern, gelegen aan de rivier de Lek, heeft 61.923 inwoners (per 30 april 2017 en is ontstaan op 1 juli 1971 na samenvoeging van de vroegere gemeenten Jutphaas en Vreeswijk. Nieuwegein  staat bekend om zijn centrale ligging, omdat het is ingesloten door drie autosnelwegen, de A2, de A12 en de A27.

Kunstgrasvelden in Nieuwegein

Naast het vele weidegroen, dat u ten westen van de A2 bij Nieuwegein vindt en het groen van het Ijsselbos, ten zuiden van de stad,  beschikt Nieuwegein nog over parels zoals Kokke Bogaard, de vesting rondom het Fort Jutphaas en het park Oudegein.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. JSV Nieuwegein, SV Geinoord, SV Vreeswijk, FC en  VV .      

Maar veel van deze voetbalverenigingen, hockeyvereniging MHC Nieuwegein en tennisverenigingen als TV Rijnhuyse, TV Oudegein en TV Vreeswijk spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Nieuwegein ook ideaal!

Grondsoorten in Nieuwegein

De bodem van Nieuwegein bestaat uit zowel veen-, zand- als kleigrond, maar overwegend uit zandgrond, omdat daarmee een groot gedeelte van de gemeente hiermee is opgehoogd. Bij het aanleggen van kunstgras heeft u wel de volgende voordelen:

Mocht uw bodem toch veel klei te bevatten, dan dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u daarna wel de hierboven genoemde voordelen

Nieuwbouwwijken in Nieuwegein

Nieuwbouwproject De 9 van Rhijnhuizen

Ruim wonen bij het Fort! ! Een uniek transformatieproject in Nieuwegein nabij Fort Jutphaas in de wijk Rijnhuizen. Niet alleen dit project, maar ook de wijk Rhijnhuizen wordt momenteel getransformeerd tot woongebied. De huidige kantoorvilla's worden getransformeerd naar 9 eengezinswoningen. U kunt kiezen voor een tweelaagse woning van tenminste 129 vierkante meter of een drielaagse woning vanaf 184 vierkante meter woonoppervlakte.
Bent u als toekomstige bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject de Parkwachters, Blokhoeve

Hier woont u letterlijk met uw voeten in het gras. Midden in het groen en water, in het hart van het park, komen 8 luxe (half)vrijstaande villa’s met een zeer onderscheidende en markante architectuur. De Parkwachters, in het hart van de wijk is het allermooiste stukje van Blokhoeve. Wordt u één van de bevoorrechte bewoners die heerlijk gaat genieten van exclusief, kleinschalig wonen in het park? Wellicht gaat u ook uw tuin inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject de Boskamer (in voorbereiding)

Ook op het karakteristieke historische Landgoed Rhijnhuizen, naast het oude Fort Jutphaas, wordt in het groen, het project de Boskamer gepland. Op een besloten deel van het landgoed worden 33 royale bouwkavels gecreëerd. De kavels bieden de mogelijkheid om een vrijstaande of geschakelde woning te bouwen. De gevarieerde ronde vorm van de ontwikkeling en de situering van de bouwpercelen creëren een unieke woonbeleving in een lommerrijke omgeving met veel privacy. Er zijn voorschriften opgesteld ten behoeve van het behoud van de cultuurhistorische waarde van het landgoed. Zo ontstaat een unieke woonomgeving waar de mogelijkheid wordt geboden om uw droomhuis naar eigen wensen te realiseren.
Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar

weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Nieuwegein waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Nieuwegein

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Nieuwegein kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Tilburg

Janssens


5

"Zeer professionele en vriendelijke mensen. Een aanrader!"

Kunstgras leggen Tilburg
Referenties

Kunstgras laten leggen Nieuwegein

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Nieuwegein is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Nieuwegein worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Nieuwegein dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Nieuwegein kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Nieuwegein

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen