Kunstgras Maastricht (Postcode 6200)

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Maastricht? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Maastricht. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft, het is altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan het Vrijthof, de Markt, of het Cörversplein?. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Waar leggen wij kunstgras in Maastricht

Gras en Groen kunstgras is zelfs  werkzaam in het centrum van Maastricht. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, waardoor echt gras lastig mooi is te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Maastricht heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Juist Jonge gezinnen, maar ook ouderen  kiezen vaak voor de voordelen die het met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van Maastricht met o.a. het Jekerkwartier, Wyck en Sint Maartenspoort, zijn wij ook vaak werkzaam in overige delen van de stad. Voorbeelden hiervan zijn: in Zuid-West: Biesland, Campagne, Wolder en Sint Pieter, in Noord-West: Belfort, Pottenberg, BelvédèreMalpertuis en Caberg; in Noord-OOst Itteren, Wittevrouwenveld, Nazareth en Limmel en in stadsdeel ZUid-Oost Randwyck, Scharn, Heer en Vroendaal.

Algemene informatie Maastricht

Maastricht is, als een van de oudste steden van ons land, de hoofdstad van de provincie Limburg. De letterlijke betekenis van Mosa Trajectum is doorwaadbare plaats in de Maas. De stad ligt aan de voet van de Sint Pietersberg (109 mtr en bekend door zijn mergelgrotten), aan de Maas en Jeker.De in 1974 opgestarte Universiteit, zorgt voor (jonge en vaak ook buitenlandse) aanwas van de bevolking. De stad is bijzonder rijk aan monumenten, musea en onder andere bekend door de voormalige bedrijven Mosa en Sphinx, maar zeker ook haar Carnaval, ‘t Preuvenemint, de Amstel Gold Race, antiekbeurs TEFAF, de Vrijthof concerten (o.a. met André Rieu)  beursgebouw MECC en boekhandel Dominicanen. De stad, de grotten en de omgeving is een belangrijke toeristische trekpleister in ons land.

Kunstgrasvelden in Maastricht

U kunt al wandelend, Maastricht in een groen historisch erfgoed ontdekken; iets anders dan het verhaal van  de stenen van Maastricht, langs wel 15 parken waaronder het Griendpark, het Charles Eyckpark het Stadspark en Mgr. Nolenspark, naar Plein 1992.

Naast het groen, dat we in  de parken tegenkomen, komen we natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. voetbalverenigingen MVV,  Heer, De Heg, Daalhof, DBSV, Geusselt Sport, Jekerdal SC, Scharn en Leonidas.  Maar ook voetbal-, tennis- en  hockeyverenigingen als MHC, Hockeer en Hooked spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Maastricht ook ideaal!

Grondsoorten in Maastricht

Slechts ten Oosten van de Maas en in het Noorden rondom de oevers van de Geul bestaat de grond in Maastricht uit kleigrond. Voor het overige overwegend uit lössgrond. Het aanleggen van kunstgras heeft voor u dan de volgende voordelen:

Staat uw woning echter toch op een volledige kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in Maastricht

Nieuwbouwproject ZouwdalVeste  

In de Noordwestelijke punt van Maastricht ondergaat Malberg een metamorfose, met een nieuwe gewilde wijk met optimale voorzieningen. Op mooie ruime kavels verschijnen  22 rij- hoek- en twee-onder-eenkapwoningen, gebouwd met voor en achtertuinen en uitzicht op het Zouwdal. Bent u als toekomstig bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Ambyerveld

Op een prachtige, goed bereikbare locatie liggen deze 26 zeer riante bouwkavels voor het realiseren van van uw eigen droomhuis! Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Hagerhof

Aan de Braamhoven in nieuwbouwwijk Hagerhof komen 8 vrijstaand geschakelde levensloopbestendige semi-bungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond. Aan de Laurierhoven komen 4 vrijstaand geschakelde woningen De woningen zijn herkenbaar aan hun moderne architectuurstijl en hebben een grote tuin. De voortuin wordt afgezet met een een haag.Wellicht dat u uw tuin in wil richten met een mooi kunstgras gazon, neem dan contact op met de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras?

Plaatsnamen in de omgeving van Maastricht waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Maastricht

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Maastricht kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras in Helmond

Familie Nouwen


5

"Graag wil ik mijn complimenten geven!"

Kunstgras in Helmond
Referenties

Kunstgras laten leggen Maastricht

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Maastricht is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Maastricht worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Maastricht dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Maastricht kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Maastricht

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen