Kunstgras Maarssen

Kunstgras leggen Maarssen

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Maarssen? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Wilt u kunstgras (laten) leggen in uw tuin in Maarssen? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Maarssen. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u tijd over om in uw vrije tijd fiets- en wandeltochten te maken rondom de Loosdrechtse Plassen bij Maarssen.

Waarom kunstgras in uw tuin in Maarssen?

 • Kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden
 • Kunstgras is onderhoudsarm
 • Kunstgras is altijd groen
 • Kunstgras is ook erg fraai op een dakterras
 • Kunstgras laat uw tuin er verzorgd uitzien

Waar wij kunstgras leggen in Maarssen

Gras en Groen Kunstgras is regelmatig werkzaam in het centrum van Maarssen. De vaak wat smalle tuinen zijn erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij al vele tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Maarssen heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Gezinnen met kinderen in de nieuwbouwwijken van Maarssen hebben ook voordeel bij kunstgras. Naast kunstgras leggen in het centrum van Maarssen zijn wij dan ook vaak werkzaam in nieuwbouwwijken in de omgeving. Voorbeelden hiervan zijn wijken zoals Haagstede, Op Buuren en Witte van Scholten.

Wilt u ook kunstgras laten leggen in Maarssen?

Gras en Groen Kunstgras komt de opdracht kunstgras laten leggen graag bij u in Maarssen uitvoeren. Hierbij heeft u de keuze uit een mooi assortiment aan kunstgras soorten. Natuurlijk leggen wij niet alleen kunstgras in Maarssen. Ook in omliggende woonplaatsen leggen wij kunstgras!

Projecten in Maarssen en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Maarssen

Wilt u kunstgras laten leggen in Maarssen? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Maarssen gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Maarssen

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Maarssen? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Zomeractie: Nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²! (Korting wordt in de offerte verrekend)