Kunstgras Lelystad (Postcode 8200)

Kunstgras Lelystad

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Lelystad? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Lelystad. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken op het Stadhuisplein of uitkijkend over het water aan de Oostvaardersdijk. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

 

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam vlakbij het centrum van Lelystad. We hebben een project in een van de Botterstaten afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Lelystad heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Lelystad

Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van Lelystad  zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn:

Algemene informatie Lelystad

Lelystad, vernoemd naar waterbouwkundig ingenieur Lely, is de hoofdstad van de nieuwste Nederlandse provincie Flevoland. De eerste bewoners kwamen op 28 september 1967 en op 1 januari 1980 werd Lelystad een gemeente en is zelfs de tweede gemeente van Nederland met een totale oppervlakte van 765,39 km². Hiervan is echter maar 234,13 km² land, de rest is (nog) water (IJsselmeer en Markermeer). De stad is overvleugeld door Almere, dat nog dichter tegen de randstad aan ligt. Hierdoor richt Lelystad zich meer en meer op het prettige woonklimaat, (water)toerisme en heeft een paar troeven in haar hand:

Lelystad legt de nadruk op prettig wonen temidden van natuur en water

Kunstgrasvelden in Lelystad

Omgeven door de schitterende natuurreservaten de Oostvaardersplassen en het Natuurpark Lelystad, waar (wilde) dieren veel meer de ruimte hebben gekregen dan zij in een dierentuin zouden hebben gehad en dat ook de gereconstrueerde prehistorische nederzetting “Swifterkamp” op haar terrein herbergt. Daarnaast, beschikt Lelystad over veel kleinere  parels zoals het Bultpark, Zilverpark en het Woldpark. Verder zijn de vele kleine stukken groen en wijkparken verspreid over de hele gemeente de moeite waard.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. SV Lelystad’67, SV Batavia’90 en VV Unicum. Maar sommige van deze voetbalverenigingen, Hockeyclub MHC Lelystad en tennisverenigingen als LTV Lelystad en TV Poseidon spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Lelystad ook ideaal!

Grondsoorten in Lelystad

De bodem van Lelystad bestaat natuurlijk uit zeeklei. Bij het aanleggen van kunstgras  dient u eerst een drainerende zandlaag aan te laten brengen, maar daarna heeft u wel de volgende voordelen:

Nieuwbouwwijken in Lelystad

Nieuwbouwproject dé Woonschat Buitenhof

Zoekt u een vrijstaande villa, een prachtige 2-onder-1-kapwoning, of misschien heeft u  zelfbouwplannen en zoekt u een geschikt kavel? Op dé Woonschat in Buitenhof vindt u het!  In wel 12 verschillende woningtypen op zo’n 50 kavels kunt u keuze maken uit talloze woonsferen.

Op Buitenhof wordt uw droom op ruime kavels, vanaf 373 tot wel 1.019 m² verwezenlijkt, gesitueerd langs lommerrijke lanen met prachtig groen en waterpartijen in een parkachtige omgeving.

Bent u als toekomstige bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Alles-Kan-Villa’s Buitenhof

Net als bij andere woningen geldt voor deze 8  Alles-Kan-Villa’s dat uw woonwensen centraal staan. U ontwerpt namelijk zelf samen met een gelieerde architect uw eigen huis naar uw woonwensen. Vervolgens heeft u niet de zorgen als het huis gebouwd wordt omdat alles voor u geregeld wordt. Dat lijkt een droom. Maar het is de Alles-Kan-Villa. En zo heurt het eigenlijk! Wellicht gaat u uw tuin ontwerpen en inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras om een onderhoudsvrije tuin of terras te creëren, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Nieuwbouwproject Hanzepark

In Hanzepark te Lelystad worden 14 (half- en) vrijstaande villa’s in dertiger-jarenstijl. gerealiseerd, De woningen hebben een uniek karakter met een statige stadse uitstraling en worden in Dudok-stijl “gecomponeerd” en gebouwd op ruime kavels, zodat uw tuin het verlengde van uw woning is.met o.a. de volgende kenmerken:
• Ruime entree met toilet
• Royale living met open keuken
• Tuingericht zitgedeelte van uw woonkamer
• Deur geeft toegang tot de tuin
• Garage / berging, of kantoor varianten
• 3 ruime slaapkamers
• Vaste trap naar 2e verdieping
Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig of geen onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Lelystad waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Lelystad

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Lelystad kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Waalwijk

Paul de Groot


5

"Plaatsing was ook netjes volgens afspraak en het ligt er super in!!! "

Kunstgras leggen Waalwijk
Referenties

Kunstgras laten leggen Lelystad

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Lelystad is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Lelystad worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Lelystad dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Lelystad kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Lelystad

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen