Kunstgras Leiden (Postcode 2300)

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Leiden? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Leiden. Dit heeft alles te maken met de natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken bij Olivier, aan de Hooigracht, Grand café Vlot aan de Prinsessegracht of Annie’s aan de Hoogstraat?. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Waar leggen wij kunstgras in Leiden?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Leiden. De tuinen zijn vaak smal en erg schaduwrijk. Echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Leiden heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Naast kunstgras leggen in en rond het centrum van Leiden, zijn wij ook werkzaam in overige wijken van de stad. Naast jonge gezinnen, kiezen meer en meer ouderen nu voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Cronenstein, Houtkwartier, Tuinstadwijk De Mors, Slaaghwijk, Zijlwijk, Leedewijk, Kloosterhof en Dobbewijk.

Algemene informatie Leiden

“Sleutelstad” Leiden  heeft een rijke historie, kent een eeuwenoude binnenstad met grachten, hofjes en vele monumentale panden. momenteel is het de vierde gemeente van Zuid Holland, maar in de gouden eeuw was het lange tijd, na Amsterdam, de tweede stad van Nederland. Met 5524 inwoner per vierkante kilometer is het na Den Haag de dichtstbevolkte stad van ons land en heeft de oudste Universiteit van ons land.Vooral in de binnenstad vindt u veel water in de vorm van de Oude en Nieuwe Rijn, grachten en singels.

Kunstgrasvelden in Leiden

De singels vormen ook een belangrijke groenvoorziening voor de stad, waar diverse parken als het Plantsoen, Ankerpark, Huigpark en de Hortus Botanicus op de plaats van de voormalige stadswallen zijn aangelegd. Buiten de binnenstad heeft de stad met de Leidse Hout een groot stadspark en kleinere wijk- en buurtparkjes. Aan de zuidoostkant van de stad ligt polderpark Cronesteyn, op het terrein van voormalig Kasteel Cronesteyn. Via dit park staat de stad in verbinding met het Groene Hart.

Naast het groen, dat we in deze parken tegenkomen, komen we natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden. Maar de voetbal-, hockey- en tennisverenigingen spelen tegenwoordig meer en meer ook op kunstgras. Kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Leiden ook ideaal!

Grondsoorten in Leiden  

De ondergrond van de Leidense bodem bestaat grotendeels uit Klei. Wij adviseren u, voor het aanleggen van een kunstgras gazon in dit geval eerst een drainerende zandlaag aan te brengen. Hiermee bereikt u de volgende voordelen:

Nieuwbouwwijken in Leiden

Nieuwbouwproject Karakter

Op een prachtige locatie tegen het centrum van Leiden ligt de voormalige kinderkliniek 'St. Lidwinahuis'. Dit bijzondere en monumentale complex iot 1933 wordt getransformeerd tot een zeer bijzondere woonbestemming 'Karakter' is gelegen aan de Zoeterwoudsesingel, pal tegen het centrum van Leiden aan. Het bevat 8 herenhuizen en 10 appartementen en hebben uitzicht over de Zoeterwoudsesingel

Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Churchillpark (in voorbereiding)

Na de voltooiing van 56 eengezinswoningen is begonnen aan de bouw van totaal 77 huurappartementen en 22 eengezinshuurwoningen. Naar verwachting worden de woningen in het najaar 2018 gefaseerd opgeleverd

Wellicht dat u uw tuin in wil richten met een mooi kunstgras gazon, neem dan contact op met de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras?

Nieuwbouwprojecten individueel

Op diverse plaatsen in Leiden worden oude panden gesloopt en oudere gebieden heringericht. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Leiden waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Leiden

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Leiden kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Dongen

Agterberg


5

"Maar nadat we een mooi kunstgrasveldje van “Gras en Groen” hadden gezien bij kennissen waren we om. "

Kunstgras leggen Dongen
Referenties

Kunstgras laten leggen Leiden

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Leiden is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Leiden worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Leiden dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Leiden kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Leiden

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen