Kunstgras tuin

Kunstgras bij u in de tuin. Wat zal het heerlijk zijn als u eindelijk een groene grasmat heeft, die er altijd perfect verzorgd uitziet. Door schaduw, een natte bodem, spelende kinderen of onderhoud kan het zijn dat een natuurlijk gazon niet voor u is weggelegd. Met kunstgras een gazon aanleggen in de tuin is dan echt een uitstekend alternatief!

Gras en Groen heeft speciaal voor de aanleg van een kunstmatig gazon in de tuin een zeer fraaie selectie van kunstgras soorten. Zij voldoen aan alle eisen die u aan het gazon stelt: zacht, natuurlijk, duurzaam en veilig voor mens en milieu.

Kunstgras soorten geschikt voor uw tuin

Wilt u kunstgras kopen voor uw tuin, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Op deze pagina vindt u een selectie van kunstgras soorten die zich bijzonder goed lenen voor de aanleg van een siergazon. Ze zijn niet alleen ontzettend fijn om op te spelen, deze kunstgrassen zien er ook nog een hartstikke natuurlijk uit.

Hieronder kunt u de foto’s bekijken van het product. Wilt u het ook in het echt zien en voelen? Vraag dan online gratis stalen aan of breng een bezoek aan onze showtuin in ‘s-Hertogenbosch!

Ons kunstgras assortiment voor in de tuin!Arizona Relax
Arizona Relax

€ 26,95 p/m²    

Uitstraling
4

Zeer natuurlijk ogend kunstgras voor een zacht prijsje. De Arizona Relax doet u denken aan een goed onderhouden en strak gemaaid gazon.

Lees verder
Texas Natural
Texas Natural

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling
4

Een nieuwkomer met hoge verwachtingen. De UNIEKE gekroesde vezel valt ongetwijfeld in de smaak bij degene die op zoek is naar een natuurlijke look!

Lees verder
Orlando Green
Orlando Green

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
5

De kunstgrassoort Orlando Green heeft speciale vezels die gevormd zijn als een W. Deze vorm zorgt voor extra stevigheid waardoor de sprietjes prachtig overeind staan!

Lees verder
Chicago Vibe
Chicago Vibe

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
5

Geen kunstgrassoort zo fraai donkergroen als de Chicago Vibe. Het ideale kunstgras voor degene die houdt van de uitstraling van een perfect onderhouden gazon!

Lees verder
Quebec Deluxe Plus
Quebec Deluxe +

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
5

Net als bij een echt gazon bevat Quebec Deluxe Plus een combinatie van grove en fijne grassprieten. Kunt u dit kunstgras van echt gras onderscheiden?

Lees verder
Sunny Florida
Sunny Florida

€ 38,95 p/m²    

Uitstraling
5

Een prachtig gazon met zeer natuurlijke kleuren. Daar zorgt Sunny Florida voor in uw tuin. Dankzij de sterke vezel geschikt voor intensief gebruik!

Lees verder
San Francisco Ace
San Francisco Ace

€ 42,95 p/m²    

Uitstraling
5

Nieuw in het assortiment: San Francisco Ace! Drie verschillende typen vezels in een schitterende samenstelling van kleuren. Heerlijk vol met zeer natuurlijke uitstraling!

Lees verder
Spr Lazy Florida
Lazy Florida

€ 46,95 p/m²    

Uitstraling
5

De Super Lazy Florida, de naam zegt alles al! Speciaal geselecteerd voor uw comfort en rust op uw onderhoudsvrije gazon.

Lees verder
Ohio Energy
Ohio Energy

€ 54,95 p/m²    

Uitstraling
5

Letterlijk de uitschieter in het assortiment van Gras en Groen. Geen soort zo lang en zacht als de Ohio Energy. Kunstgras uit het hoogste segment.

Lees verder
Kunstgras Tuin
Kunstgras Tuin
Kunstgras Tuin
Kunstgras Tuin
Kunstgras Tuin

Belangrijke eigenschappen voor kunstgras in de tuin

Kunstgras is ideaal voor het vormen van een onderhoudsvriendelijk gazon. U heeft nooit meer klachten over het gazon, het is en blijft voor altijd groen. Belangrijke voorwaarde voor het kunstgras gazon is wel dat het zo veel mogelijk op echt gras lijkt. Het glanzende zeer kunstmatig ogende kunstgras van een tiental jaren geleden was in de tuin nooit een doorslaand succes. Met ons huidige assortiment komen wij wel volledig aan deze eis tegemoet!

Verschillende soorten kunstgras qua uiterlijk en prijs

Het huidige aanbod van kunstgras voor de tuin is zeer uitgebreid. Het is zeker van afstand nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. Verschillen in ons kunstgras assortiment worden gemaakt door de gebruikte vezels. Ondanks dat al het kunstgras van Gras en Groen van hetzelfde materiaal wordt gemaakt, verschillen de soorten kunstgras van elkaar door:

Verschillende groentinten

Verschillende soorten gras, bemesting, verzorging en groeiomstandigheden zorgen ervoor dat natuurlijke gazons onderling van kleur kunnen verschillen. Bij kunstgras kan dit effect ook bereikt worden. Hiervoor heeft men in de fabriek de vezels met verschillende samenstellingen van kleurstof gefabriceerd. Zo heeft u de keuze uit een donkergroen kunstgras gazon, maar ook uit een wat lichtere kleur. De keuze voor een bepaalde soort kunstgras is vaak ook een kwestie van smaak, deze is dus volledig aan u!

Mosdraden

Een kunstgras gazon kan perfect ogen, wellicht voor sommigen iets te perfect. Om toch voor enige kleurverschillen en onregelmatigheden te zorgen, zijn er ‘mosdraden’ in het kunstgras verweven. U kunt op die manier kiezen voor een onderhoudsvriendelijk gazon dat er als echt uitziet. De mosdraden vormen bovendien een laag in een kunstgras waardoor de backing aan het zicht wordt onttrokken.

Lengte van de vezels

De productie van kunstgras lijkt erg veel op die van tapijt. Bij tapijt spreekt men eveneens van een backing waar vezels of draden doorheen worden getuft. Bij het tapijt heeft u de keuze uit een hoog- en laagpolige soort. Dit is bij kunstgras niet anders. De soorten kunstgras voor de tuin die wij aanbieden, bestaan uit lange en minder lange vezels. Overigens is de lengte van de vezel voor een groot deel bepalend voor de prijs. In het algemeen kan gesteld worden dat hoe langer de vezels zijn, hoe duurder het kunstgras is.

Verschillende dichtheid

Bij de productie wordt ingesteld hoeveel vezels er per streng worden ingezet. Door meerdere vezels als één draad in te zetten, wordt een verschillende dichtheid bereikt. Een type kunstgras waarin één streng bestaat uit 6 vezels is veel minder dicht bezet dan het kunstgras waarbij 10 of 12 vezels tegelijk worden ingezet. De dichtheid zegt niets over de kwaliteit, maar wel over hoe vol een gazon oogt. Ook hier geldt dat in het algemeen kan worden gesteld, dat hoe meer vezels er zijn gebruikt, hoe duurder het kunstgras is.Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Den Bosch

Rita Vermeulen


5

"Betrouwbaar bedrijf met vakmensen die snel en goed werken."

Kunstgras leggen Den Bosch
Referenties
Nieuwsberichten
UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus
Nieuwsberichten

Ons kunstgras voldoet aan de volgende eisen:

Kom langs of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u benieuwd wat een nieuw gazon van kunstgras u gaat kosten? Kom dan snel naar onze showtuin in Den Bosch. Een bezoek aan de showtuin levert u een perfecte vergelijking op tussen de verschillende soorten kunstgras. Samen met één van onze medewerkers zoekt u de gewenste kunstgrassoort uit, waarna we een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen. U kunt natuurlijk ook direct digitaal een offerte of stalen aanvragen!

Amersfoort Amsterdam Apeldoorn
Arnhem Breda Den Bosch
Den Haag Eindhoven Haarlem
Lelystad Nijmegen Rotterdam
Tilburg Utrecht Zoetermeer

Nederlands product

100% Nederlands kunstgras

Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen binnen 21 dagen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden en dus een uitstekend alternatief. Laat u verrassen door de fantastische uitstraling in onze showtuin!

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf kunstgras leggen? Wij helpen u graag verder! Gras en Groen is uw specialist voor de verkoop van kunstgras, materialen en een handige leginstructie.

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen heeft een professionele aanlegservice voor het kunstgras. Zeer goede referenties, scherpe tarieven en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden!

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen