Kunstgras balkon

Kunstgras bij u op het balkon of dakterras. Het is een ideale combinatie! Geen harde, grauwe of vieze ondergrond meer. Met kunstgras maakt u van uw balkon een plek waar u heerlijk op blote voeten rond kunt lopen en het ziet er bovendien ook nog eens hartstikke leuk uit.

Gras en Groen snijdt het kunstgras voor u op maat waarna het bij u thuis maar uitgerold hoeft te worden. Voor grotere oppervlakken of bijvoorbeeld een dakterras kunt u ook gebruik maken van de aanlegservice. Wij zorgen er dan voor het op perfecte wijze wordt aangelegd!

Kunstgras voor op uw balkon

Niet alle kunstgras soorten zijn even geschikt voor uw balkon of dakterras. Ze zijn bijvoorbeeld te lang waardoor de deur slecht opent of uw tuinset minder stabiel staat. Gras en Groen heeft om die reden op deze pagina een aantal soorten geselecteerd die zich wel uitstekend hiervoor lenen. Heerlijk zacht aan de voetjes en bovendien zo geproduceerd dat regenwater eventueel gemakkelijk weg kan lopen.

Ons assortiment voor balkon!Arizona Relax
Arizona Relax

€ 26,95 p/m²    

Uitstraling
4

Zeer natuurlijk ogend kunstgras voor een zacht prijsje. De Arizona Relax doet u denken aan een goed onderhouden en strak gemaaid gazon.

Lees verder
Texas Natural
Texas Natural

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling
4

Een nieuwkomer met hoge verwachtingen. De UNIEKE gekroesde vezel valt ongetwijfeld in de smaak bij degene die op zoek is naar een natuurlijke look!

Lees verder
Orlando Green
Orlando Green

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
5

De kunstgrassoort Orlando Green heeft speciale vezels die gevormd zijn als een W. Deze vorm zorgt voor extra stevigheid waardoor de sprietjes prachtig overeind staan!

Lees verder
Chicago Vibe
Chicago Vibe

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
5

Geen kunstgrassoort zo fraai donkergroen als de Chicago Vibe. Het ideale kunstgras voor degene die houdt van de uitstraling van een perfect onderhouden gazon!

Lees verder
Quebec Deluxe Plus
Quebec Deluxe +

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
5

Net als bij een echt gazon bevat Quebec Deluxe Plus een combinatie van grove en fijne grassprieten. Kunt u dit kunstgras van echt gras onderscheiden?

Lees verder
Sunny Florida
Sunny Florida

€ 38,95 p/m²    

Uitstraling
5

Een prachtig gazon met zeer natuurlijke kleuren. Daar zorgt Sunny Florida voor in uw tuin. Dankzij de sterke vezel geschikt voor intensief gebruik!

Lees verder
Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon

Kunstgras dat geschikt is voor balkon en terras

In principe zijn alle bovenstaande soorten kunstgras even geschikt voor toepassingen op uw balkon. U dient echter met een aantal zaken rekening te houden wanneer u de keuze maakt voor een bepaalde soort. Niet alle soorten kunstgras zijn even geschikt voor toepassingen op een balkon of terras. Dit heeft te maken met de lengte van de vezels van het kunstgras. Hoewel de vezels veel stevigheid hebben van zichzelf, worden de langere types kunstgras vrijwel altijd ingeveegd met kwartszand. Dit is op een terras of balkon niet altijd wenselijk bij hevige regenval zou het uit kunnen spoelen en kunnen ophopen bij de afvoer van uw balkon.

Bovendien blijven korte kunstgras vezels uit zichzelf langer overeind staan. Dit komt de uitstraling van het kunstgras op uw terras of balkon ten goede! Vooral op balkons kunnen langere kunstgras vezels problemen veroorzaken met openslaande deuren. Dit omdat het kunstgras vaak niet lager gelegd kan worden en de vezels daardoor de openslaande deuren tegen kunnen houden.

Kunstgras is geschikt voor het balkon doordat:

Kunstgras leggen op een balkon of dakterras

De manier waarop kunstgras wordt gelegd is afhankelijk van uw balkon of dakterras.

De ondergrond kan uit verschillende materialen bestaan:

Balkons of dakterrassen die bestaan uit beton en die droog blijven bij regenval hebben geen speciale onderbouw nodig. Het kunstgras kan rechtstreeks op het beton worden gelegd. In alle andere gevallen, en wanneer u een zachtere ondergrond wilt dan beton, dan kunt u kiezen voor foam voor dakterras. Dit foam, dat erg zacht is, heeft enkele sleuven in de onderkant waardoor het water kan weglopen. Het kunstgras is daardoor goed te reinigen en droogt snel nadat het nat is geworden.Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Oosterhout

Anne-Marie Elferink-Berndsen


5

"Vriendelijke jongens die vlot en netjes hun werk hebben gedaan."

Kunstgras leggen Oosterhout
Referenties
Nieuwsberichten
UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus
Nieuwsberichten

Ons kunstgras voldoet aan de volgende eisen:

Kom langs of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u benieuwd wat een nieuw gazon van kunstgras u gaat kosten? Kom dan snel naar onze showtuin in Den Bosch. Een bezoek aan de showtuin levert u een perfect vergelijk tussen de verschillende soorten op. Samen met één van onze medewerkers zoekt u de gewenste kunstgras soort uit waarna we een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen. U kunt natuurlijk ook direct digitaal een offerte of stalen aanvragen!

Amersfoort Amsterdam Apeldoorn
Arnhem Breda Den Bosch
Den Haag Eindhoven Haarlem
Lelystad Nijmegen Rotterdam
Tilburg Utrecht Zoetermeer

Nederlands product

100% Nederlands kunstgras

Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen binnen 21 dagen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden en dus een uitstekend alternatief. Laat u verrassen door de fantastische uitstraling in onze showtuin!

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf kunstgras leggen? Wij helpen u graag verder! Gras en Groen is uw specialist voor de verkoop van kunstgras, materialen en een handige leginstructie.

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen heeft een professionele aanlegservice voor het kunstgras. Zeer goede referenties, scherpe tarieven en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden!

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen