Kunstgras balkon

Kunstgras bij u op het balkon of dakterras. Het is een ideale combinatie! Geen harde, grauwe of vieze ondergrond meer. Met kunstgras maakt u van uw balkon een plek waar u heerlijk op blote voeten rond kunt lopen en het ziet er bovendien ook nog eens hartstikke leuk uit.

Gras en Groen snijdt het kunstgras voor u op maat waarna het bij u thuis maar uitgerold hoeft te worden. Voor grotere oppervlakken of bijvoorbeeld een dakterras kunt u ook gebruik maken van de aanlegservice. Wij zorgen er dan voor het op perfecte wijze wordt aangelegd!

Kunstgras voor op uw balkon

Niet alle kunstgras soorten zijn even geschikt voor uw balkon of dakterras. Ze zijn bijvoorbeeld te lang waardoor de deur slecht opent of uw tuinset minder stabiel staat. Gras en Groen heeft om die reden op deze pagina een aantal soorten geselecteerd die zich wel uitstekend hiervoor lenen. Heerlijk zacht aan de voetjes en bovendien zo geproduceerd dat regenwater eventueel gemakkelijk weg kan lopen.

Ons assortiment voor balkon!Quebec standard
Quebec Standard

€ 16,95 p/m²    

Uitstraling
2

Fris groen, meerkleurig en zeer scherp geprijsd. Quebec standard maakt Nederlands A-kwaliteit c-shape kunstgras toegankelijk voor ieders budget!

Lees verder
Wild Texas
Wild Texas

€ 19,95 p/m²    

Uitstraling
3

Natuurlijke graskleuren met mosdraad geven Wild Texas de kleur van echt gras. Dankzij de sterke R-shape vezel blijft de soort krachtig overeind staan.

Lees verder
Natural Arizona
Natural Arizona

€ 24,95 p/m²    

Uitstraling
4

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een korte vezel. De natural arizona doet u denken aan een net gemaaid en strak gazon.

Lees verder
Hawaiian Style
Hawaiian Style

€ 27,95 p/m²    

Uitstraling
4

De Hawaiian Style is de hardloper onder de lichtgroene kunstgrassen. Aanrader voor het geven van een ruimtelijk effect in een donkere tuin!

Lees verder
New Montana
New Montana

€ 27,95 p/m²    

Uitstraling
4

Het New Montana kunstgras is niet van echt te onderscheiden. Dankzij de frisse kleuren, mosdraad en dus een natural-look.

Lees verder
New York
New York

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling
4

De New York heeft de c-shape 2.0 vezel. De sprieten prachtig overeind staan en geeft het gazon daarbij een ongekende dichtheid.

Lees verder
Quebec-Deluxe
Quebec-Deluxe

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling
5

Géén kunstgras vezel zo zacht als de RS-vezel van de Quebec-Deluxe. Absolute uitschieter op dit gebied in het assortiment!

Lees verder
New Jersey
New Jersey

€ 31,95 p/m²    

Uitstraling
5

Speciaal ontwikkelde doffe vezel waardoor glimmen van kunstgras verleden tijd is. Uitermate geschikt voor een zonnige tuin.

Lees verder
New Mexico
New Mexico

€ 31,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dicht bezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Meest verkochte type kunstgras uit 2015 en 2016!! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grasprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultra zacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker om te liggen en spelen.

Lees verder
Spr Lazy Florida
Lazy Florida

€ 44,95 p/m²    

Uitstraling
5

De Super Lazy Florida, de naam zegt alles al! Speciaal geselecteerd voor uw comfort en rust op uw onderhoudsvrije gazon.

Lees verder
Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon

Kunstgras dat geschikt is voor balkon en terras

In principe zijn alle bovenstaande soorten kunstgras even geschikt voor toepassingen op uw balkon. U dient echter met een aantal zaken rekening te houden wanneer u de keuze maakt voor een bepaalde soort. Niet alle soorten kunstgras zijn even geschikt voor toepassingen op een balkon of terras. Dit heeft te maken met de lengte van de vezels van het kunstgras. Hoewel de vezels veel stevigheid hebben van zichzelf, worden de langere types kunstgras vrijwel altijd ingeveegd met kwartszand. Dit is op een terras of balkon niet altijd wenselijk bij hevige regenval zou het uit kunnen spoelen en kunnen ophopen bij de afvoer van uw balkon.

Bovendien blijven korte kunstgras vezels uit zichzelf langer overeind staan. Dit komt de uitstraling van het kunstgras op uw terras of balkon ten goede! Vooral op balkons kunnen langere kunstgras vezels problemen veroorzaken met openslaande deuren. Dit omdat het kunstgras vaak niet lager gelegd kan worden en de vezels daardoor de openslaande deuren tegen kunnen houden.

Kunstgras is geschikt voor het balkon doordat:

Kunstgras leggen op een balkon of dakterras

De manier waarop kunstgras wordt gelegd is afhankelijk van uw balkon of dakterras.

De ondergrond kan uit verschillende materialen bestaan:

Balkons of dakterrassen die bestaan uit beton en die droog blijven bij regenval hebben geen speciale onderbouw nodig. Het kunstgras kan rechtstreeks op het beton worden gelegd. In alle andere gevallen, en wanneer u een zachtere ondergrond wilt dan beton, dan kunt u kiezen voor foam voor dakterras. Dit foam, dat erg zacht is, heeft enkele sleuven in de onderkant waardoor het water kan weglopen. Het kunstgras is daardoor goed te reinigen en droogt snel nadat het nat is geworden.Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Hedel

van den Heuvel


5

"Wij zijn uitermate tevreden over Gras en Groen."

Kunstgras leggen Hedel
Referenties
Nieuwsberichten
Gras en Groen voor het derde jaar op rij FD Gazelle

FD Gazelle 2017 - Voor Gras en Groen alweer voor het derde jaar op rij!

Gras en Groen voor het derde jaar op rij FD Gazelle
Nieuwsberichten

Ons kunstgras voldoet aan de volgende eisen:

Kom langs of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u benieuwd wat een nieuw gazon van kunstgras u gaat kosten? Kom dan snel naar onze showtuin in Den Bosch. Een bezoek aan de showtuin levert u dankzij de kortingsactie direct een besparing op. Samen met één van onze medewerkers zoekt u de gewenste kunstgras soort uit waarna we een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen. U kunt natuurlijk ook direct digitaal een offerte of stalen aanvragen!

Amersfoort Amsterdam Apeldoorn
Arnhem Breda Den Bosch
Den Haag Eindhoven Haarlem
Lelystad Nijmegen Rotterdam
Tilburg Utrecht Zoetermeer

Nederlands product

100% Nederlands kunstgras

Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen binnen 14 dagen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden en dus een uitstekend alternatief. Laat u verrassen door de fantastische uitstraling in onze showtuin!

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf kunstgras leggen? Wij helpen u graag verder! Gras en Groen is uw specialist voor de verkoop van kunstgras, materialen en een handige leginstructie.

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen heeft een professionele aanlegservice voor het kunstgras. Zeer goede referenties, scherpe tarieven en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden!

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen