Kunstgras

Gras en Groen biedt een ruim kunstgras assortiment. Het populaire product heeft zich ontwikkeld tot een uitstekend alternatief voor echt gras. U hoeft niet meer bang te zijn dat van grote afstand te zien is dat het nep is. Nee, wij treffen zelfs regelmatig bezoekers in onze showtuin die uit twijfel aan het gras gaan voelen. Wij durven dan ook te stellen dat de kunstgrassen uit ons assortiment nauwelijks meer van echt gras zijn te onderscheiden!

Voordelen van kunstgras

Waarom is kunstgras zo ontzettend populair? Eigenlijk is dat vrij simpel. Het ziet er ondanks weinig inspanning altijd perfect onderhouden uit! Natuurlijk is echt gras ontzettend mooi. Bij voetbalclubs, golfbanen en ook particuliere tuinen zijn er voldoende voorbeelden te vinden. Mogelijk zijn de groeiomstandigheden in uw tuin minder ideaal, wordt er te vaak over hetzelfde stuk gazon gelopen of ontbreekt simpelweg de tijd voor onderhoud. De gevolgen, zoals mos en kale plekken, zijn algemeen bekend.

Alle voordelen op een rij:

De volledige kunstgras selectie!Arizona Relax
Arizona Relax

€ 26,95 p/m²    

Uitstraling
4

Zeer natuurlijk ogend kunstgras voor een zacht prijsje. De Arizona Relax doet u denken aan een goed onderhouden en strak gemaaid gazon.

Lees verder
Texas Natural
Texas Natural

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling
4

Een nieuwkomer met hoge verwachtingen. De UNIEKE gekroesde vezel valt ongetwijfeld in de smaak bij degene die op zoek is naar een natuurlijke look!

Lees verder
Quebec Deluxe Plus
Quebec Deluxe +

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
5

Net als bij een echt gazon bevat Quebec Deluxe Plus een combinatie van grove en fijne grassprieten. Kunt u dit kunstgras van echt gras onderscheiden?

Lees verder
New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Sunny Florida
Sunny Florida

€ 36,95 p/m²    

Uitstraling
5

Een prachtig gazon met zeer natuurlijke kleuren. Daar zorgt Sunny Florida voor in uw tuin. Dankzij de sterke vezel geschikt voor intensief gebruik!

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verder
Spr Lazy Florida
Lazy Florida

€ 44,95 p/m²    

Uitstraling
5

De Super Lazy Florida, de naam zegt alles al! Speciaal geselecteerd voor uw comfort en rust op uw onderhoudsvrije gazon.

Lees verder
Ohio Energy
Ohio Energy

€ 49,95 p/m²    

Uitstraling
5

Letterlijk de uitschieter in het assortiment van Gras en Groen. Geen soort zo lang en zacht als de Ohio Energy. Kunstgras uit het hoogste segment.

Lees verder
Multi-sport 2.0
Multisport 2.0

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling
2

Multisport is bij uitstek geschikt voor hockey, maar ook voor overige sporten. Donkergroen van kleur en zeer veilig om op te sporten.

Lees verder
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Het assortiment van Gras en Groen

Gras en Groen Kunstgras heeft een zeer ruim assortiment waar wij ook trots op zijn. Stuk voor stuk zijn het soorten kunstgras die in Nederland zijn geproduceerd. Natuurlijk zien ze er prachtig en natuurlijk uit, maar een stukje veiligheid is minstens zo belangrijk. De EN71-3 norm, waaraan onze producten voldoen, geven u garanties op dit gebied. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe gazon.

Eigenschappen van ons kunstgras

100% Nederlands kunstgras

Nederland is wereldwijd koploper op het gebied van kunstgras. En dat komt niet door de voetbalvelden in de eredivisie. Nee, er is vanuit de hele wereld vraag naar het kunstgras dat hier geproduceerd wordt. Waarom dan kiezen voor een goedkopere imitatie vanuit Azië? Gras en Groen levert graag kwaliteit en dus kiezen wij voor een Nederlands product. Wij staan achter de strenge milieuvoorschriften waaraan de kunstgras-productie moet voldoen!

Ontdek uw favoriet in de showtuin

Hoe mooi foto’s ook zijn gemaakt, de beste vergelijking maakt u toch in de buitenlucht waar u het kunstgras kunt zien en voelen. Speciaal daarvoor heeft Gras en Groen een showtuin aangelegd. Alle soorten liggen hier buiten aangelegd zodat u uw eigen favoriet kunt uitzoeken. Mocht u daar behoefte aan hebben, kunnen wij u bovendien helpen met het maken van een keuze. Hoe dan ook, u bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar!

Of vraag online stalen aan

Wij begrijpen dat niet iedereen in de gelegenheid is om naar Den Bosch te komen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid online stalen aan te vragen. Vanwege de omvang van het stalendoosje kunt u er maximaal 3 selecteren. Het grote voordeel daaraan is wel dat het doosje gewoon door uw brievenbus past.

Het gazon aanleggen

Voor de aanleg van uw eigen gazon heeft u een tweetal keuzes: zelf kunstgras leggen of laten leggen. In beide gevallen helpen wij u graag verder. Allereerst natuurlijk met het kunstgras en met alle toebehoren, maar eventueel ook met onze legservice. Onze vakkundige medewerkers kunnen de aanleg van uw gazon realiseren. Een groot voordeel van deze dienstverlening is dat uw kunstmatige gazon gegarandeerd perfect komt te liggen. Lees hier meer over de aanlegservice van Gras en Groen.

Kunstgras toepassingen

Als alternatief voor echt gras liggen de mogelijkheden om kunstgras toe te passen voor de hand. De meest voordehand liggende toepassing is natuurlijk in de tuin als gazon. Doordat kunstgras geen eisen stelt aan groeiomstandigheden is het echter veel breder toe te passen. Het leent zich uitstekend voor de aankleding van een balkon of dakterras, maar ook voor speelplaatsen of sportvelden waar intensief gebruik van wordt gemaakt. Maak hieronder een keuze waarvoor u het kunstgras wilt toepassen.Kunstgras tuin
Kunstgras tuin

   

Kunstgras tuin

Bekijk alle kunstgras soorten geschikt voor uw tuin. Kunstgras geschikt voor landscaping.

Lees verder
Kunstgras balkon
Kunstgras balkon

   

Kunstgras balkon

Bekijk alle kunstgras soorten geschikt voor uw balkon of dakterras.

Lees verder
Kunstgras sport
Kunstgras hockey

   

Kunstgras hockey

Bekijk alle kunstgras soorten geschikt voor uw eigen privé hockeyveld.

Lees verder
Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Den Bosch

Bart Slaats


5

"Perfecte service!!!"

Kunstgras leggen Den Bosch
Referenties
Nieuwsberichten
Mos uit je kunstgras verwijderen

Na verloop van tijd kan er mos gaan groeien in jouw prachtig aangelegde kunstgras gazon. En dat is nou net wat je niet wilt. Hoe los je het op? Of nog beter: hoe zijn we mos een stap voor?

Mos uit je kunstgras verwijderen
Nieuwsberichten

Hoe wordt kunstgras geproduceerd?

Het is u wellicht al opgevallen dat kunstgras qua uiterlijk gelijkenissen vertoont met tapijt. Dat is in het productieproces niet anders. Het is dan ook geen toeval dat kunstgras in geproduceerd wordt in Genemuiden, de tapijthoofdstad van Nederland.

Bij de productie van kunstgras worden allereerst de vezels ontwikkeld. Dit wordt op grote klossen gewikkeld. De strings met vezels worden vervolgens door een gigantische naaimachine door de backing getuft. Dit proces bepaalt het uiterlijk en de prijs van het kunstgras.

Want:

Als alle vezels door de backing zijn getuft en aan de bovenkant zijn doorgesneden, worden deze samengesmolten met de backing. Met een dunne laag kunststof worden de backing en vezel met elkaar verenigd en zit het kunstgras op de rol. Klaar om aangelegd te worden in uw tuin, op uw balkon of speelplaats.

De evolutie van kunstgras

In de jaren ‘60 werd kunstgras uitgevonden in de Verenigde Staten. Daar moest het dienen als ondergrond voor sporten zoals American Football. Door de vele brandwonden (voetballers herkennen dit meteen) werd dit nooit een succes. In de jaren ‘90 lag er in bouwmarkten in Nederland een verbeterde versie. Het was alleen erg slap, lag snel plat en glom ontzettend in de zon. Niet bepaald een doorslaand succes. Door kleiner wordende tuinen, tijdgebrek en beperkingen van echt gras, bleef kunstgras wel een interessant product. De laatste jaren heeft kunstgras een ware metamorfose ondergaan. Het kunstgras van Gras en Groen voldoet aan alle eisen die u aan kunstgras mag stellen. Dankzij vezels in verschillende kleuren, lengtes en de c-shape krijgt u een zeer natuurgetrouw kunstgras gazon.

Gras en Groen is werkzaam in

De legservice van Gras en Groen beperkt zich niet tot het bedienen van de regio Den Bosch. Ook ver daarbuiten zijn wij werkzaam met de landelijke aanlegservice. Goed opgeleide en vriendelijke werknemers die u graag over de vloer heeft, komen uw gazon graag voor u aanleggen. Wij werken onder meer in de onderstaande woonplaatsen.

Amersfoort Amsterdam Apeldoorn
Arnhem Breda Den Bosch
Den Haag Eindhoven Haarlem
Lelystad Nijmegen Rotterdam
Tilburg Utrecht Zoetermeer

Nederlands product

100% Nederlands kunstgras

Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen binnen 21 dagen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden en dus een uitstekend alternatief. Laat u verrassen door de fantastische uitstraling in onze showtuin!

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf kunstgras leggen? Wij helpen u graag verder! Gras en Groen is uw specialist voor de verkoop van kunstgras, materialen en een handige leginstructie.

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen heeft een professionele aanlegservice voor het kunstgras. Zeer goede referenties, scherpe tarieven en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden!

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen