Kunstgras verlijmen

Kunstgras verlijmen is het ‘aan elkaar plakken’ van twee stukken kunstgras. Dit kan voorkomen in het geval van een groot kunstgrasveld, of doordat u minder gunstige afmetingen heeft in uw tuin. Een rol kunstgras die in Nederland is geproduceerd is 4 m breed en heeft een lengte van ongeveer 25 m. Indien de afmetingen van uw kunstgrasveld 6 m x 6 m zijn, is het noodzakelijk om een stuk kunstgras aan te leggen van 2 m. Indien u wilt uitrekenen hoeveel m² kunstgras u nodig heeft, verwijzen wij u naar Bereken de hoeveelheid m² kunstgras.Lijmband
Lijmband 5 mtr

€ 19,95    

Lijmband 5 m

Wanneer u twee delen kunstgras aan elkaar moet bevestigen, dan hebt u lijmband nodig.

Kunstgras verlijmen
Kunstgras verlijmen
Kunstgras verlijmen
Kunstgras verlijmen
Kunstgras verlijmen

Mogelijkheden voor het verlijmen van kunstgras

De stukken kunstgras kunt u aan elkaar lijmen met speciale nadenband en lijm of een zelfklevende lijmband. Deze band rolt u tussen de twee delen kunstgras uit en smeert deze in met lijm (uiteraard niet nodig bij een zelfklevende tape). U klapt het kunstgrastapijt terug en zorgt dat de stukken kunstgras netjes tegen elkaar vallen op de ingesmeerde lijmband.

De aanschaf van lijmband

Wanneer Gras en Groen Kunstgras kunstgras bij u komt leggen, hoeft u zelf geen lijmband aan te schaffen. Onze medewerkers nemen lijmband mee, de lijmband zit echter niet bij de prijs van het leggen van kunstgras inbegrepen. Mocht u kunstgras zelf willen leggen, dan kunt u het bij ons bestellen. Lijmband kost € 19,95 voor een rol van 5 m.Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Oud Gastel

C Buckens


4

"Bij ons het gras naar volle tevredenheid gelegd."

Kunstgras leggen Oud Gastel
Referenties
Nieuwsberichten
UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus
Nieuwsberichten

Verlijmen zorgt voor kwetsbare naden

Het verlijmen met lijmband kan een perfecte oplossing zijn om enorm snijverlies tegen te gaan. Toch kunnen wij het kunstgras niet eindeloos blijven knippen en plakken. Zeker voor smalle stroken geldt dat deze kwetsbaar zijn. Soms is een kleine aanpassing in het gazon, of wat meer snijverlies op de koop toenemen de beste optie. Op het verlijmen ontvangt u drie jaar garantie.

Nederlands product

100% Nederlands kunstgras

Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen binnen 21 dagen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden en dus een uitstekend alternatief. Laat u verrassen door de fantastische uitstraling in onze showtuin!

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf kunstgras leggen? Wij helpen u graag verder! Gras en Groen is uw specialist voor de verkoop van kunstgras, materialen en een handige leginstructie.

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen heeft een professionele aanlegservice voor het kunstgras. Zeer goede referenties, scherpe tarieven en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden!

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen