Kunstgras valdemping

Kunstgras is de ideale ondergrond voor spelende kinderen. Het is zacht, kan eenvoudig gereinigd worden en door het spelen op kunstgras worden de kleren niet vies. Wanneer u in uw tuin kunstgras laat leggen, zult u merken dat er veel minder viezigheid naar binnen komt. Bij een natuurlijk gazon is een veel voorkomend probleem dat het gazon sporen van slijtage gaat vertonen op plaatsen waar het meest wordt gespeeld. Kunstgras heeft hier geen last van. U zult het wellicht een extra keer moeten opborstelen, maar that’s it!Valdemping
Valdemping

€ 17,50 p/m²    

Valdemping

Valdemping bestaat uit verschillende laagjes, gemaakt van gerecycled kunststof. Dit materiaal vangt de val op.

Foam
Foam dakterras

€ 15,95 p/m²    

Foam dakterras

Indien er voor voldoende waterafvoer op een dakterras moet worden gezorgd, is foam een absolute aanrader.

Geotextiel
Geotextiel

€ 2,50 p/m²    

Geotextiel

Drukverdeeldoek gebruiken wij als extra stabilisatielaag tussen het zandbed en het kunstgras.

Kunstgras Valdemping
Kunstgras Valdemping
Kunstgras Valdemping
Kunstgras Valdemping
Kunstgras Valdemping

Kunstgras is zacht, maar de ondergrond niet

Het kunstgras dat wij voeren in ons assortiment voelt zeer zacht aan. Dit is het echter niet meer, wanneer er ongelukken op gebeuren. De ondergrond van kunstgras wordt stevig afgetrild, waardoor het stevigheid krijgt. Bij val- en struikelpartijen tijdens een spelletje tikkertje of voetbal is er niets aan de hand. Het kunstgras is wel dusdanig zacht dat het die klappen opvangt. Wanneer er speeltoestellen of trampolines in uw tuin staan, wordt het een ander verhaal. Wij adviseren u dan om valdemping onder het kunstgras aan te brengen. Overigens kunnen wij een trampoline ook voor u ingraven en aftimmeren. Door een trampoline in te graven verkleint u de valhoogte en wordt de kans op ongelukken een stuk kleiner.

Valdemping onder kunstgras

Valdemping van Gras en Groen Kunstgras bestaat uit gerecycled kunststof dat speciaal ontwikkeld is om de klap van een valpartij op te vangen. Het product is echt een aanrader rondom speeltoestellen. Gemeenten, sportclubs en scholen zijn bij de aanleg van speelplaatsen zelfs verplicht dit product onder het kunstgras aan te brengen. Valdemping kunt u zeer eenvoudig aanbrengen en ook specifiek op gevaarlijke plaatsen. Het is absoluut niet nodig uw gehele kunstgras gazon van valdemping te voorzien.Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Amersfoort

Laura Leereveld


5

"Snel,en duidelijke afspraken maken met deze firma. Een tevreden klant uit Amersfoort."

Kunstgras leggen Amersfoort
Referenties
Nieuwsberichten
Mos uit je kunstgras verwijderen

Na verloop van tijd kan er mos gaan groeien in jouw prachtig aangelegde kunstgras gazon. En dat is nou net wat je niet wilt. Hoe los je het op? Of nog beter: hoe zijn we mos een stap voor?

Mos uit je kunstgras verwijderen
Nieuwsberichten

Wilt u valdemping onder uw kunstgras?

Gras en Groen Kunstgras kan u hierbij helpen. Wij verkopen valdemping bij ons bedrijf in Den Bosch, maar kunnen het ook bij u in de tuin aan leggen. Wanneer u Gras en Groen het kunstgras wilt laten leggen, kunt u vooraf geïnformeerd worden door een van onze medewerkers. Zij kunnen u verder informeren over de werking en de manier van leggen.

Nederlands product

100% Nederlands kunstgras

Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen binnen 21 dagen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden en dus een uitstekend alternatief. Laat u verrassen door de fantastische uitstraling in onze showtuin!

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf kunstgras leggen? Wij helpen u graag verder! Gras en Groen is uw specialist voor de verkoop van kunstgras, materialen en een handige leginstructie.

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen heeft een professionele aanlegservice voor het kunstgras. Zeer goede referenties, scherpe tarieven en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden!

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen