Kunstgras showtuin

Wilt u alvast over het kunstgras lopen dat u online hebt gezien of er zelfs eventjes aan voelen? Of heeft u graag persoonlijk en deskundig advies bij de aankoop van uw kunstgras? Bezoek de showtuin van Gras en Groen in Den Bosch. Daar vindt u een zeer fraaie selectie van kunstgras soorten waarvan enkele niet van echt gras zijn te onderscheiden. U bent echt niet de eerste die twijfelt of het nu echt is of nep!

Tijdens kantooruren en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur openen wij voor u de poort van onze showtuin. Zelfstandig of met behulp van onze verkoopmedewerker kunt u hier een goed vergelijk maken tussen alle verschillende soorten kunstgras. Want waar kunt u zich nou beter inleven dan in een groene omgeving in de buitenlucht? U hoeft geen afspraak te maken, naar goed Brabants gebruik staat de koffie altijd voor u klaar!

Openingstijden van de showtuin

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak    
Zondag Gesloten

Adresgegevens Gras en Groen Kunstgras:

Hedikhuizerweg 21

5222 BC Den Bosch

073-7200935

kunstgras@grasengroen.nlkunstgras showtuin Gras en Groen
kunstgras showtuin Gras en Groen
kunstgras showtuin Gras en Groen
kunstgras showtuin Gras en Groen
kunstgras showtuin Gras en Groen

Kunstgras uit eigen voorraad

U kunt bij Gras en Groen Kunstgras alle soorten kunstgras kopen. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunnen wij direct een offerte op maat maken. Indien u het kunstgras zelf wilt gaan leggen, dan kunnen wij dit direct uit eigen voorraad leveren. Gras en Groen Kunstgras heeft een assortiment met meer dan 15 soorten kunstgras. Doordat wij groot inkopen, kunnen we u garanderen dat wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijs kunnen leveren.

Kijk alvast 360° rond in de showtuin

Bent u nieuwsgierig hoe de showtuin eruit ziet? Door op het i-tje te klikken gaat u naar de informatie over het product!Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Waalwijk

Tiny van Delft


5

"Wel gezellig dat nu het gras bij de buren niet groener is!"

Kunstgras leggen Waalwijk
Referenties
Nieuwsberichten
UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus
Nieuwsberichten

Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

In de showtuin is meer te zien dan alleen het kunstgras dat wij verkopen en aanleggen. Gras en Groen is een volledig hoveniersbedrijf dat ook complete tuinen aanlegt, tuinhuisjes en overkappingen zet en schuttingen plaatst. Voorbeelden van materialen die wij toepassen kunt u eveneens in de showtuin bekijken. Wellicht doet u alvast inspiratie op voor uw volgende tuinproject.


Nederlands product

100% Nederlands kunstgras

Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen binnen 21 dagen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden en dus een uitstekend alternatief. Laat u verrassen door de fantastische uitstraling in onze showtuin!

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf kunstgras leggen? Wij helpen u graag verder! Gras en Groen is uw specialist voor de verkoop van kunstgras, materialen en een handige leginstructie.

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen heeft een professionele aanlegservice voor het kunstgras. Zeer goede referenties, scherpe tarieven en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden!

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen