Kunstgras kopen

Kunstgras kopen is een goede investering wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsarm gazon. U hoeft niet langer in de spaarzame vrije tijd bezig te zijn met maaien, bemesten en water geven aan het gazon. Sporadisch een keer bladafval verwijderen en het kunstgras opborstelen volstaat om een prachtig gazon te hebben in de tuin of andere buitenruimte.

Gras en Groen Kunstgras helpt u uiteraard graag bij de aankoop van het kunstgras. Een gedegen advies, waardoor u later geen spijt krijgt, is daarbij erg belangrijk. Want, hoe komt u nou te weten of het kunstgras dat u online ziet aansluit bij uw wensen? En of het ook daadwerkelijk niet van echt gras is te onderscheiden?

Kunstgras kopen voor uw tuin

Hoe komt u tot een goed vergelijk tussen verschillende kunstgras soorten? Bij Gras en Groen hebben wij onze uiterste best gedaan om u te helpen bij het beantwoorden van deze vraag. Dit begint met mooie productfoto’s en een bijpassende omschrijving, maar wat dan? Wij nodigen u graag van harte uit in de showtuin van Gras en Groen. Hier liggen alle soorten kunstgras in de buitenlucht aangelegd. Kunt u niet naar Den Bosch komen? Wees niet getreurd er zijn meerdere mogelijkheden:

Neem alvast een kijkje in de showtuin van Gras en Groen!

Welke soorten kunstgras zijn er te koop?

Gras en Groen verkoopt verschillende soorten kunstmatige grassen ieder met haar eigen specifieke eigenschappen. Ons assortiment biedt u mogelijkheden in verschillende prijsklassen, kleuren, lengtes en variaties qua dichtheid. Laat u verrassen door het veelzijdige assortiment! Bekijk hier het volledige assortiment of kies hieronder voor de de toepassing bij u thuis. Kunstgras tuin
Kunstgras tuin

   

Kunstgras tuin

Bekijk alle kunstgras soorten geschikt voor uw tuin. Kunstgras geschikt voor landscaping.

Lees verder
Kunstgras balkon
Kunstgras balkon

   

Kunstgras balkon

Bekijk alle kunstgras soorten geschikt voor uw balkon of dakterras.

Lees verder
Kunstgras sport
Kunstgras hockey

   

Kunstgras hockey

Bekijk alle kunstgras soorten geschikt voor uw eigen privé hockeyveld.

Lees verder
Kunstgras Kopen
Kunstgras Kopen
Kunstgras Kopen
Kunstgras Kopen
Kunstgras Kopen

Waar moet u opletten bij het kopen van kunstgras?

Bij de aankoop van kunstgras zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Natuurlijk is de prijs belangrijk, maar gezien de levensduur van kunstgras moet u er wel een tijdje tegenaan kijken. Het zou zonde zijn als je later spijt krijgt van een te snelle beslissing. Hierbij enkele vragen die u zichzelf kunt stellen bij het maken van een keuze:

Hoeveel kunstgras heeft u nodig?

Bij de aankoop van het kunstgras is het wel zo handig direct het juiste formaat te kopen. Net als bij tapijt wordt kunstgras geproduceerd op rollen van vier meter breed. Dit brengt enkele beperkingen met zich mee. Wanneer u zorgt voor een tekening met de juiste afmetingen denken wij graag met u mee. Hieronder kunt u aan de hand van een drietal voorbeelden alvast inzicht krijgen hoe dit er voor uit zal komen te zien.

Bereken het oppervlak van uw kunstgras.

Wat heeft u nog meer nodig?

Voor de aanleg van een kunstmatig gazon is meer nodig dan alleen het kunstgras. Laat u het aanleggen door Gras en Groen, dan zorgen wij natuurlijk voor alle benodigde materialen. Gaat u het kunstgras zelf leggen, zorg dan dat u alle materialen in huis heeft om voortvarend aan de slag te gaan. Alle benodigde materialen zijn door Gras en Groen uit eigen voorraad leverbaar!

Bekijk hier alle kunstgras accesoires.Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Cromvoirt

Jim van Turnhout


5

"Complimenten voor de heren die het snel en keurig gelegd hebben."

Kunstgras leggen Cromvoirt
Referenties
Nieuwsberichten
Mos uit je kunstgras verwijderen

Na verloop van tijd kan er mos gaan groeien in jouw prachtig aangelegde kunstgras gazon. En dat is nou net wat je niet wilt. Hoe los je het op? Of nog beter: hoe zijn we mos een stap voor?

Mos uit je kunstgras verwijderen
Nieuwsberichten

Kunstgras kopen of bestellen

Het volledige assortiment is altijd ruimschoots op voorraad. Daardoor kunnen wij het gekochte kunstgras direct aan u uitleveren incl. de benodigde materialen voor de aanleg ervan. Heeft u net als wij een hekel aan wachten? Geef dan de bestelling 24 uur vooraf door en alles zal netjes voor u klaar liggen op het afgesproken tijdstip! Wilt u gebruik maken van de aanlegservice? Nadat u akkoord hebt gegeven op de offerte plannen wij, samen met u, de afspraak in. Voor overige vragen kunt u zich te allen tijde wenden tot onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om de vragen in de showtuin, telefonisch of per mail te beantwoorden.


Nederlands product

100% Nederlands kunstgras

Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen binnen 21 dagen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden en dus een uitstekend alternatief. Laat u verrassen door de fantastische uitstraling in onze showtuin!

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf kunstgras leggen? Wij helpen u graag verder! Gras en Groen is uw specialist voor de verkoop van kunstgras, materialen en een handige leginstructie.

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen heeft een professionele aanlegservice voor het kunstgras. Zeer goede referenties, scherpe tarieven en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden!

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen