Breng een bezoek aan de showtuin

Rondom het bedrijfspand heeft Gras en Groen ruim 1000 vierkante meter buitenruimte. Deze ruimte wordt optimaal benut om u te inspireren voor de aanleg van uw tuin. Van alle verschillende soorten kunstgras tot beplanting in de borders en zeer afwijkende tuinstijlen. Naast kunstgras is er dus nog veel meer te bekijken, waarbij u wellicht inspiratie opdoet.

Modeltuinen geheel in stijl aangelegd

  • Vijvertuin met allure
  • Stadstuin voorzien van luxe
  • Ruimtelijke, organisch vormgegeven tuin
  • Hedendaagse gezinstuin
  • Duurzame voortuin en entree

Adresgegevens Gras en Groen

U vindt Gras en Groen op bedrijventerrein de Rietvelden in 's-Hertogenbosch, vlak naast de Sligro. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en na een korte wandeling door de showtuin komt u vanzelf terecht in de showroom waar wij u graag verder helpen.

Adres

Gras en Groen
Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch

Showtuin vol inspiratie

Heeft u het plan om een stuk kunstgras aan te laten leggen in uw tuin, op uw balkon of dakterras? U kunt hiervoor uiteraard direct de hulp inroepen van onze specialisten, maar wellicht vindt u het ook leuk om hier zelf over na te denken. U kunt op veel verschillende manieren ideeën opdoen over het gebruik van kunstgras. Vakbladen, inspirerende websites en natuurlijk pinterest zijn uitstekende media om inspiratie op te doen.

Begin 2021 heeft Gras en Groen speciaal hiervoor de showtuin opnieuw aangelegd. Waar in het verleden de nadruk lag op producten die wij verkopen is dit nu compleet anders. In onze kunstgras showtuin laat Gras en Groen u veel mogelijkheden zien voor uw tuin.

Openingstijden showtuin

     
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!