Bezoek de Gras en Groen showtuin

De online wereld is gigantisch en er is ontzettend veel te vinden. Hopelijk heeft u op deze website ook kunnen vinden wat u zocht. Toch blijft er een grote behoefte om ook langs te kunnen gaan bij een bedrijf of winkel. De zogenaamde bricks en clicks in marketingtermen hebben de toekomst.

Uw bestelling direct meenemen

Heeft u een vraag of wilt u de producten direct in huis hebben en niet pas één dag later. U bent natuurlijk van harte welkom bij Gras en Groen. Wij helpen u graag verder met het juiste advies. Over het algemeen hebben wij alle producten ruimschoots op voorraad. Neem uw bestelling direct mee en u kunt thuis meteen aan de slag!

Openingstijden Gras en Groen      
Maandag t/m woensdag Op afspraak    
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak    

Adresgegevens Gras en Groen

U vindt Gras en Groen op bedrijventerrein de Rietvelden in 's-Hertogenbosch, vlak naast de Sligro. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en na een korte wandeling door de showtuin komt u vanzelf terecht in de showroom waar wij u graag verder helpen.

Adres

Gras en Groen
Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch

Showtuin vol inspiratie

Heeft u het plan om een stuk kunstgras aan te laten leggen in uw tuin, op uw balkon of dakterras? U kunt hiervoor uiteraard direct de hulp inroepen van onze specialisten, maar wellicht vindt u het ook leuk om hier zelf over na te denken. U kunt op veel verschillende manieren ideeën opdoen over het gebruik van kunstgras. Vakbladen, inspirerende websites en natuurlijk pinterest zijn uitstekende media om inspiratie op te doen.

Begin 2018 heeft Gras en Groen speciaal hiervoor de showtuin opnieuw aangelegd. Waar in het verleden de nadruk lag op producten die wij verkopen is dit nu compleet anders. In onze kunstgras showtuin laat Gras en Groen u veel mogelijkheden zien voor uw tuin.

Showtuinen in verschillende tuinstijlen

Rondom het bedrijfspand heeft Gras en Groen ruim 1000 vierkante meter buitenruimte. Deze ruimte wordt optimaal benut om u te inspireren voor de aanleg van uw tuin. Van alle verschillende soorten kunstgras tot beplanting in de borders en zeer afwijkende tuinstijlen. Naast kunstgras is er dus nog veel meer te bekijken, waarbij u wellicht inspiratie opdoet. De volgende tuinen zijn te bekijken in de showtuin:

  • Vijvertuin met allure
  • Stadstuin voorzien van luxe
  • Ruimtelijke, organisch vormgegeven tuin
  • Hedendaagse gezinstuin
  • Duurzame voortuin en entree